sobota, 20. april 2013

2092469 - črtica o Pro Plusu

[bc123a]
Kdo je ze lastnik ene bolj steklih medijskih his v sloveniji, PopTV? Aja, ameriska firma.

Ne sramoti se. O lastnikih in interesih Popa se da spisati prav zanimiva srhljivka, ma ne bom se kregal, čeprav sem nekoč o tem že nekaj napisal. A jaz tak in tak nisem govoril o lastnikih, temveč o urednikih in novinarjih in morda malo o plačnikih orgij. Pogosto kar iz črnih fondov.

In ko govorimo o slovenskih novinarjih, z nekaj častnih izjem govorimo v glavnem o protiameriško nastrojenih rdečih talibanih.

A si morda hotel reči, da to ni res? Če si, mi lahko prosim zaupaš kateri že novinar Popa je proameriški ali morebiti vsaj nekomunistični, oz oni temu rečejo ne-"levi"?

(Razen moje Katke, sončeca shamanovega nenasitnega, ona je toliko leva kot desna, kar se je lepo videlo fčeraj, ko je bila dekoltirana do popka in se je lepo videlo, da je pupika politično korektna oz fravnotežena, tak zelo, da človek je nei vedel, a bi bolj gledal levo ali desno zizo)

In ja, bila so že obdobja, ko se je z Lune jasno videlo, da je ta tvoj kobajagi "ameriški" medij bolj rdečetalibanski, kot Delo, Dnevnik, Mladina in nacjonalka skupaj.

Nacjonalka je med vsemi temi z rdečimi talibani do vrha nabitimi trobili neki časa celo izgledala ultraliberalna trdnjava uravnovešenosti in pluralnosti, navkljub rdečemu Marcelu, hehe.

Ko je Zoki nekoč jecljal med vplivnim soočenjem na Popu mu ga je Kerčmarjeva od napaljenosti z levimi parolami malodane skoraj potegnila med oddajo. Prav ogabno je bilo gledati to njeno sluzenje ob liku in delu tovariša Zokija. Da o jokcanju nad usodo "uboge levice" , ki nitrajala zgolj mesece, temveč traja že leta, niti ne govorimo. Bljak!

In sploh ni važno ali so v ozadju te rdeče kloake, politično agnostični in nezainteresirani pravi in echte USA lastniki, ki, roko na srce smejo tudi sami biti pač "ponosni levičarji", hehe, oz so fer lastniki, ki pustijo urednikom in novinarjem proste roke, kot tu v primeru Financ, alpa politiko opredeljujejo prikriti pravi komunajzer financrulerji iz ozadja, ali zgolj komunajzer in prokumunajzer naravnani plačniki orgij, eno je nedvoumno, novinarji Popa so v večini rdeč efdevejevski šrot, ki zadrto fura svoje rdečetalibansko enoumje.

Tudi brez teorij zarot, ob agnostičnih strogo kapitalističnih lastnikih, ki se v uredniško politiko ne vmešavajo, pomeni to v pogojih Slovenistana isto, kot bi gazda Jezda v Popu bil Murglbaba osebno.

PS
Important hint: Men je čist OK, če ni nobenih zarot, ma, jebaje se po kuloarjih čivka, da je ameriškost Popa približno takšna, kot luksemburškost kupca bajte za Zokijev hotel na najbolj elitni lokaciji v prestolnici in kot nizozemskost holdinga, ki je imel v lasti Ultro..... eeee.... press.

Link

Ni komentarjev: