četrtek, 4. april 2013

2072883 - smo na oblasti že imeli kakšnega antikomunističnega politika?

[bc123a]
Alternativna predpostavka: nesposobnezi obstajajo tako med "komunisti" in med "antikomunisti", celo kaze se, da so razlike v kolicini nesposobnezev presneto majhne.

Kdaj je pa kakšen antikomunističen politik bil v Sloveniji na oblasti? Zgolj za zapisnik sprašujem, nje™.

Sam pazi, pozornost in maksimalno natančnost prosim, jaz ne sprašujem po tistih sirotah, ki so na ravni ad personam relacij osebno nadrkani proti komunistom iz neke konkretne tolpe in so se žnjimi pripravljeni na osebni ravni celo stepsti.

Recimo, ne iščem nekoga, ki je proti Kučanu osebno, alpa je jezen osebno na Stanovnika, Alenko, Spomenko, Jankovića, Lukšičašenka in druge člane plenilske tolpe, ki se deklarirajo kot "levica" in prihajajo iz baš neke konkretne mafijske tolpe - the Kompartije™, ki je v sporu za ozmelje, vpliv, oblast, prestiž in moč žnjegovo tolpo.

Niti tistih ne iščem, ki bi bili na ravni osebnih relacij proti neki konkrenti politični ali podobni organizaciji in ali združenju.

Jaz sprašujem, kdaj je kakšen politik, ki je proti komunizmu kot pojavni obliki sprijene lopovske politike v praksi, proti t.i. "socializmu" kot doktirini in modusu operandi, torej proti državnemu kapitalizmu države ugrabljene po komunistih; nekoga, ki je proti prisilni uravnavi plebsa v enaki bedi s pomočjo represivnega aparata oz zakonodaje in moči zlorabljane urgabljene države;

No, kdaj je kakšen tak politik vladal Sloveniji, kajti zame je pravi antikomunist samo tisti, ki je proti komunistični lopovski doktrini in me celo moti, če je na osebni ravni emotivno nadrkan proti Kučanu in podobnim rdečim talibanom.

Proti njim naj bo policija, tožilstvo, pravna država pač. Za to jaz ne potrebujem in nočem imeti antikomunistof. Antikomuniste jaz rabim, da vzakonijo nekomunistične zakone in odpravijo satanski sprijeni komunistični sistem.

Pa še to, moraš mi pokazati politika, ki je tako, mislim proti komunizmu, dejansko tudi ravnal in ne le retorično mudološko gagal, potem pa, ko je bilo treba sprejemati tudi antikomunistične oz nekomunistične zakone, stopil v nenačelno koalicijo s komunjaram in skupaj s komunjaram sprejel še bolj komunajzarske zakone.

Mislem, samo fprašam, nea si tega zdaj vzet ksrcu, kot da jaz tebe neki tu hočem matrat, de™.

PS
Evo spet - črnogorski junaškki narodni dovtip:

Vrne se Črnogorec po 12 letih študija v Beogradu, nazaj v svoj Kolašin.
Đed ga fpraša, da naj pove kakšno junaško zgodbo iz tistih 12 let študija v velegradu Belegradu.
"Elem, neđe prvih godina iđem ja navečer kući kad vidim tamo u neku tamnu malu ulicu đe petorica biju jednoga!"
"Aaaaaaa, rđe rđave, pa šta učini junače đedov, šta ti učini junački unuče svoga đeda i praunuče svoga prađeda i tako dalje?!"
"Aaaa, nu šta bi učinija, pridružih im se te ga izbismo!"

Vsaka podobnost s slovenskimi kobajagi wanabe antikomunisti je zgolj namerna, de™.

Link

Ni komentarjev: