petek, 12. april 2013

2083678 - Janševega padca se lahko veselijo tako levičarji kot desničarji

Fino! Praviš - Janša je moral iti? Ok! Čeprav se niti z razlogi niti z argumentacijo, še manj pa z metodo državnega udara pod vodstvom in taktirko Murglorja nihče normalen ne more strinjati, ne da se bi zdrznil od groze, ipak naj ti bo. Janša je šel, ko ga jebe! Meni on dol visi predvsem zato, ker je s tem, ko je sprejel antinarodni lopovski pokojninski zakon skupaj s komunisti, potrošil vse kredite pri meni in se izenačil s plenilsko komunistično tolpo.

A vedeti morava, da zdaj jaz in ti ploskava odhodu Janše iz diametralno nasprotnih razlogov in da jaz še bolj insistiram na odhodu komunistične kamarilje. Tebi je lopovska pokojninska reforma verjetno super všeč, saj pomeni nasilnouravnilovski plenilski temelj kontinuitete komunističnega zla, meni pa pomeni najhujše protinarodno, protičloveško in proti svobodi ljudi naperjeno dejanje oblasti v vsej zgodovini slovenstva.

Drugi tak, kapitalsko še bolj krucialen ohranjen temelj bo pa ohranjanje premoženja v rokah rdečih tajkunov in nadaljevanje državnega nazisoc kapitalizma a.k.a. "socializma".

Z drugimi besedami tebi in vsem t.i. "levičarjem" je Janša v bistvu všeč, saj ste s srcem in dušo za nacisoc vsebino, ki jo je pomenil in fural tudi nazisocialist Janša.

Le to vas moti, da ni nominalno vašSvoj™, da ni iz vaše mafijske famiglie, da ogroža oblast nad teritorijem, ki jo izvaja vaša famiglia in da vas je žalil z zombiji, kar realno tudi ste. Ok, nekatere moti, da je poudarek na nazi v besedi nacisocializem, ker sanjajo utopijo, da je v Sloveniji kobajagi nekoč bil poudarek na drugem delu, oz da je slovenska družba furala nazisocializem, kot nekakšno utopijsko družbo res enakih in enakopravnih, "nazi" je pa kobajagi bila vedno predpona, ki je opisovala benigno domoljubje in nikakor ne ksenofobnosti in izolacionizma pred "grdimi tujci, ki se bi radi polastili naše družinske srebrnine".

Oz ohranjanje naših hčera v naših komunističnih nazisoc fritzlovskih izolacionističnih kleteh, da jih grdi tujci ne bi onegavili in zaplodili, zato jih raje onegavijo in zaplojujeo naši komunistični očetje. In med tem incestnim in zločinskim zverinskim početjem srdito po lažgošah rjovejo, da "naše hčere niso hotele seksa s tujimi izvendružinskimi pobi, one so le hotele, da se naša fritzlovska klet odcepi od jugoslovanske, mimo tega pa so si želele, da se očetovsko posiljevanje v komunistični nasilnouravnilovski kleti nadaljuje". Jebiga, le hčera nihče ne vpraša kaj so si one res želele. Sužnjevanja, posiljevane v hermetično zaprti komunistični fritzlovski kleti prav gotovo ne.

Človek moj, zdaj, ko Janše ni več, mene zanima predvsem eno, kako lahko v tej tvoji sliki, kjer pozivaš, da naj odidejo vsi lopovi in skorumpirani itd, funkcionira plenilska komunistična tolpa, ki je prevzela vaejti za Janšo in je bila tu tudi skupaj z Janšo in je bila tu 19 let na 45 podlage pred Janšo?

Janša je lanski sneg for ever, ma on osebno itak nikoli ni bil relevanten za karkoli, relevantna ej vendo vila samo svoboda ljudi, ki jo ves čas krati in ogorža komunistična tolpa. Pravo vprašanje je potemtkam, zakaj ste nas rušitelji Janše porinili še globlje v gobec komunističnim hijenam, oz, kdo bo tebe in nas rešil teh komunističnih plenilskih hijen? Zakaj oni niso postali lanski sneg že davno pred Janšo, ...eeee....recimo, how about 1989, alpa recimo, natančno skupaj s Čaušeskujem?

Link

Ni komentarjev: