nedelja, 7. april 2013

2077152 - kje, če že kje, so končale Patriine podkupnine

[Astronavt]
Riedl je bil zastopnik Stayerja za časa Drnovškove vlade, Wolf pa predstavnik Stayerja za Slovenijo, Drnovšek pa je zahteval, da Wolfa zamenjajo s Cekuto, ki je potem dobil zastopstvo za Slovenijo.
Ne Delo, ne Večer, ne Mladina, ne Dnevnik Cekute sploh niso omenili, čeprav je edini, ki je bil vpleten v orožarske posle še v času, ko so nastajale "krajevne navade," in je edini za katerega se zanesljivo ve, da je prejel nek denar. Igra slovenske levice je jasna: "denar nam, tožilstvo pa naj naprti krivdo političnim nasprotnikom, Janši in njegovim." Dve muhi na en mah.

Na to sem temeljem logične analize oz izpeljave zaključkov iz znanih neizpodbitnih in dokumentirnaih dejstev opozoril že davno.

Točno to je perverzija, ki je tu na delu. Denar od provizij se ves čas steka v iste roke, v isto skupino posvečencev za orožarske posle, to je stalnica v tej deželi. To je samostoječ in paralelno nenehno in neodvisno potekajoč proces v tej deželi.

Da ne pozabim še enkrat poudariti: Cekuta in cekute so nategnili Patrio in Riedla v tej zadevi, češ da je vpliv na odločevalce, ki niso odločevalci, ampak lahko onemogočojo posel (Češ, vlada in to) nujen za pridobitev posla in da baš Oni™ to lahko zrihtajo. Because they have references in form of proven track reckord of influence. They reported small problem, taht they used to have full coverage of foerme PMs, and sill have full coverage of all people in MoD, who have already been working woth Cekuta and The Brotherhoood™, but unfortunatelly, they do nto have any coverage in current PM.

In tu so se seveda gladko zlagali, da "delajo na tem". Yeahh , right!

Janša je pa tudi ves čas, po defaultu in do smrti persona non grata in trn v peti pravovernih komunistov, ki mu prav tako nenehno pakirajo kar se pač prikaže na obzorju, kot perspektivno za napakirat.

Daš to dvoje skupaj, vse skupaj daš v kontekst slovenskih tožilstev in doživljenjske rdeče sodnije in dobiš dachauske procese.

Vprašanje je zdaj samo to, ali se bo sodnija šla sramotit s sodbami, ki ne morejo postati pravnomočne da jebe oca in dosoditi kaj na osnovi tako bednih konstruktov in stvarnosti manipulatorsko distortirane v korist prikrivanja pravih prejmenikov provizijskega denarja.

Ne dvomim, da se da najti sodnika, ki se mu jebe in bo gladko sodil, kot mu veleva njegova iskrena osebna komunistična zadojenost. Tako, kot Praprotnik "sodi" iskreno in iz prepričanja pač skladno svojim sentimentom.

Potem sledi višje sodišče, kjer zadeva že lahko pade, če tam ne sedi še en tak rdeči sodnik in potem se vse konča v Bruslju, kjer vse pade in to garantirano in brez najmanjšega dvoma. In potem sledi plačilo odškodnine, ker so Janši s tem primerom recimo zagrenili 10 let življenja in mu povzročili preko 100 tisoč EUR škode. In za to orgijo komunistične tolpe bomo spet plačali mi - slovenski davkoplačevalci. A ta škoda ni nič v primerjavi s škodo, ki nastaja naciji, ker se komunistično zlo temeljem teh konstruktov nadaljuje, ž njim pa tudi propadanje Slovenije.

A moja napoved je ipak, da se že prvostopenjsko sodišče ne bo imelo jajca odločiti tako. Spričo nikakršnih dokazov proti Janši konkretno, bodo prisiljeni zavreči vse obtožbe proti Janši in Zagožnu, ki sta glavna naciljanca kompartijske beštije in bodo ravnali zelo podobno avstrijskemu: Nekdo iz celotne zgodbe bo obsojen za minorni marginalni prekršek, recimo utaje davkov, "poskus prevare", "pranja denarja" in podobno. Lahko, da bodo celo skopali kakega od uslužbencev ministrstva in ga za kaj obsodili. Skratka, po stari šegi slovenske sodnije se bo spet zgodil nek beden "da je volk sit in koza cela" na slovenski način.

Sicer pa, če, recimo, niti malo ne dvomimo v poštenost sodnije, če predpostavimo totalno 100% normalnost in korektnost sodnije, kaj pa naj sodnik oz sodnica naredi s tako amatersko obtožnico?

Govorim izključno o Janši, da se razumemo. Pravi prejemniki denarjo so nekaj drugega, a nisem siguran, da so oni v tem sodnem primeru sploh obtoženi in s tem sojenejm sploh obravnavani.

Cekuta je pa spet nekaj tretjega, morda celo za prejete denarje ima legalno kritje in če ni utajil davkov, mu lahko dudlajo. Wolf pa nekaj četrtega. On recimo sodi v kategorijo: "Ali je morda protizakonito služiti denar....če plačam vse davke in imam pogodbo o sodelovanju in moja dejanja niso protizakonita po kateremkoli zakonu?"

Koga i kako naj zdaj tu sodišče sploh za kaj obsodi? To je tako, kot, če oseba A ubije nekoga, na sodišče pa v roli glavnega obtoženca pritrogajo osebo B, ki ji ni moč ničesar dokazati in osebo C, ki je bila zraven, a sama ni ubila. Osebe A pa ni niti med pričami, kaj šele med obtoženci. Zločin je, ma obtožnica je obupno amaterska in manipulatorska.

V celi zgodbi se meni zdijo najbolj bebavi tisti, ki nasedajo na komunistični konstrukt tipa: "A zdaj bo Jajo™ trdil, da so od slovenske levice podplačani vsi, finska sodnija in avstrijska sodnija, [ki sta ugotovila, da je Janša prejel podkupnino], al kaj?"

In seveda, niti je res, da sta to ugotovila, niti kdo sploh trdi, da so organi teh dežel pod uplivom slovenske kompartije™. Zamenjava tez a la kompartija™.

Janševa obramba opozarja sodnijo, da tudi sama nič ne dvomi, da je nekdo v Sloveniji prejel denar za provizije, in ali "asistenco" in ali "lobiranje" v tem poslu. Opozarja, da je morda večji del tega dogajanja, pač žalibog legalen.

O tem ni dvoma, niti je potrebno ,niti smiselno dvomiti, saj se ve, da so Cekuta in še nekateri dobili denar iz tega naslova. Celo nekateri med njimi tega nič ne zanikajo. Janševa obramba nikoli ni trdila, da avstrijski, naši in finski organi nimajo prav, ali da karkoli lažejo oz konstruirajo, ko govorijo, da je "nekdo v Sloveniji dobil provizije iz naslova tega posla". Oni zgolj trdijo, da Janša s tem nima nikakršne zveze.

Oz. če je komu lažje živeti z drugače formulirano konstatacijo - oni iz Janševe obrambe, gledano odvetniško-obrtniško, zgolj trdijo, da v spisu niti nikjer drugje ni nikakršnih dokazov o njegovi vpletenosti, pa jim eto ni jasno zakaj tožilstvo sploh ravna tako, kot ravna.

Komunistični primitivni in agresivni agitprop, spričo približevanja trenutka resnice, ko se bo moralo razplesti tudi na našem sodišču, poudarjam - M O R A L O!, posega po trivijalno prozornih zamenjavah tez, pričakujoč, da bo to kaj na sodišču in pred javnostjo koristilo, kot bi šlo za debato pijančkov v vaškem bufetu.

Avstrijska in finska sodnija obsodita ljudi, a la Riedel, ki so že 22@45™ iz Cekutinega, Drnovškovega, Kučanovega kroga, kroga slovenske t.i. "levice", kroga Slovencev, ki so pajdaši karbarov in kosov, skratka to, kar smo videli do sedaj v smislu zaključenih zgodb na Finskem in Avstriji nam daja v roke dve otipljivi trditivi:

1. Ja, v Sloveniji je nekdo prejel denar iz naslova Patria posla.

2. Ljudje, ki so v Sloveniji de facto prejeli denar so iz ne-janševega kroga, saj sami v nekem dokumentu priznajo, "da ga nimajo pokritega, Drnovška in Ropa so pa imeli". Z drugimi besedami, vsi znani prejemniki denarja so iz krogov t.i. "levice", ki rula že 22@45™. Tudi takrat, ko je formalno na poziciji bil Janša so v nabavnih službah ministrstev in še marsikje, tudi v parlamentu bili de facto rulali komunisti. Isti cekutaši, ki to počnejo že zelo dolgo.

Ker je komunistična tožilka v Sloveniji pristala izvršiti sramotno dejanje po volji in zahtevi svojih komunističnih naročnikov, je v Sloveniji bil obtožen tudi Janša. Ona bi lahko vse skupaj naredila fer pa ne bi bilo nikakršnega problema, pač obtožilo se bi prave storilce koruptivnih zlodel za katere res obstajajo corpus delicti.

Komunistični agtiprop pograbi tiste dve ugotovitvi Fincev in Avstrijcev, malo premeša in mestoma zamenja teze in vse skupaj nadaljuje obešati Janši, pri tem pa sarkastično opleta z ...ja, a zdaj bodo Jajo™ in njegovi verniki rekli, da smo slovenski komunisti zmanipulirali še avstrijske in finske organe in jim nekak ukazali, da delajo kot mi ukažemo?"

To je gebelsovska klasika slovenske komunistične golazni. Natančno tako se je delalo v vseh primerih od dachau procesa, preko vseh staljinističnih otok-Goli primerov, do tisočev uničenih življenj ljudi, ki so jim pakirali in jih celo v norišnico Dr. zieherlemengelejem peljali, da jih, v korist režima, proglasijo in ali kar naredijo za sjebane v um. Ker jebiga, kdo normalen ni slepo za vse, za kar je tolpa Komaprtija™ oz, kar je Kompartijini tolpi všečno.

To je njihova logika in modus operandi. Od pamtiveka, od trenutka, ko je nastal prvi komunistični lopovski um na tleh Slovenije. Laž je večna duša komunajzarov. Laž, manipulacija, distorzija dejstev, polresnice...demagogija, itd.

Slovenija se niti približno ne zaveda, da je s tem, ko leta 1991 ni strla glave komunistični kači, v lastni hiši pustila, da se prosto giblje in v neznano zasedo, oz komunistično "sačekušo" skriva svobodi ljudi najbolj strupena mešanica agresivne kobre in afriške zelene mambe, ki je kdaj mrgolazila po planetu Zemlja in, da ta ima en sam refleks, mimodočim, ki jih percipira za grožnjo sebi, čimprej vbrizgati smrtonosni toksin v kri.

Dokler se komunistični beštiji ne stolče glave, bo ta sikala svoj strup v oči, slepila nacijo s svojimi konstrukti in lažmi in vbrizgavala svoj strup v ude komurkoli, ki si bo drznil Kompartijin primat za oblast postavljati pod vprašaj.

Zdaj je to Janša, jutri bo nekdo drug.

Vmes bo pa ta beštija po predatorsko pokončala tudi vse iz lastnih vrst, ki bodo kakorkoli omahovali in ne bodo po godu Murglorju. Ali pa jih preprosto, v formi stare kačje kože slekla in šla naprej. In nikar ne pozabimo - vse to je deja vu v Sloveniji. In ne pozabimo še nečesa - pri tem je stopnja političarske koruptivne sprijenosti teh NjihovihSvojih™, ki jim pakirajo otoke Gole in žnjimi na politični sceni orgijajočih janš povsem postranskega pomena. Pomembna sta samo svoboda in življenje. Tega Slovenci očitno kot kolektivitet ne razumemo.

Link

Ni komentarjev: