nedelja, 28. april 2013

2099303 - zakaj je Janša kriv

[ajevsenak2]
Udrihati po človeku, ki je kriv že samo za to ker je, ker obstoja. Kako veš, morda pa bi, če bi za to imel možnost, tudi sam naredil prav tisto, kar mu očitaš, da bi moral, pa ni.

Čuj stari, moram te popraviti, meni Janša ni "kriv že zato ker je, ker obstoja". Pravzaprav, ko globoko sežem s pogledom v lastno dušo, on meni ni kriv za nič. Če sem čisto pošten, mu moram dopustiti, da počne to, kar se njemu zdi prav. On meni ni dolžan izpolnjevati želje. Sem odrasel človek in to razumem in to brez sarkazma. Si to notiral?

Lahko ti le zaupam kaj bi jaz počel, če bi bil na Janševem mestu, kar seveda pomeni, da takšno obnašanje štejem za častno tudi pri "Janši na Janševem mestu".

Ilustriral ti bom na eni sami zadevi, ki je za slovenski narod in za slovenske državljane dolgoročno krucialna. Vprašanje življenja vs smrti, vprašanje svobode vs suženjstva, vprašanje osebne prospertitete vs bede, vprašanje pravičnosti vs nepravičnosti, vprašanje poštenega in fer družbenega deala vs lopovluka in prevare. Zakaj? Zato, ker je ta zadeva sedaj temelj komunističnega zla v Sloveniji!

Janša bi v parlament moral priti s takšnim predlogom pokojninske reforme, ki je enak švedskemu in nikdar za nobeno ceno ne bi smel v parlament priti s predlogom, ki pomeni poglobitev in utrditev komunističnega roparsko-reketarsko-nasilnouravnilovskega zla.

Namesto tega, je Janša, ne le skupaj s komunisti sprejel komunistični in komunistom na kožo pisan zločinski antinarodni "novi" pokojninski režim, temveč je to bil njegov, Janšev, SDS-ov predlog. Komunistom se je "Marija prikazala" in se jim je smejalo povsod, ko so videli kaj Janša predlaga. Nea so ga mogli verjamt, da jim to dogaja!

Za to bizarnost jaz ne vidim nikakršnega razloga in opravičila! Imaš mogoče ti?

Če bi Janša prišel s predlogom, ki je natančna in dobesedna kopija švedskega sistema in bi ga komunistična beštija iz vrst "njegove" koalicije z združenimi močmi s preostalimi kučanisti zminirala, bi moral Janša stopiti za govornico parlamenta, visoko dvingiti prst in požugati komunistični tolpi rekoč: "Pazite se fašisti, pazite se lopovska roparska mafijska tolpa, narod vam bo za to gnusno prevaro prej ali slej sodil, ker niste hoteli sprejeti fer in pronarodne nove reforme in ker ste s tem dosegli kontinuiteto sedanjega komunističnega zla!"

In še več, dragi moj: Janša nikdar ne bi smel v koalicijio s komunajzer strankami a la OpusDesus™ in DL na primer. Že to je nečastno in nenačelno dejanje: Nedopustno! Blasfemično!

Janševa zgodovinska vloga, misija in dolg do nacije je bila in je še vedno, da ostane kot solza čist od vsake kolaboralcije s fašisti komunisti in da je vedno strogo in puristično proti vsakemu koaliranju in kompromisarjenju s komunistično ideologijo in doktrino. Ni ga izgovora! Ni ga višjega smotra! Ni ga razloga, ki bi Janši dovoljeval kolaborirati s kučanističnimi tolpami raznoraznih kahlnov in virulentov previrantov! NI! Janša je s tem onegavljenjem s komunisti posredno izdal narod!

Janša bi zame bil veliko večji junak, če bi bil v opoziciji s samo 5 sedežev v parlamentu, kot pa te sramotne vlade s sramotnim koaliranjem s komunističnim zlom.

V mojem sistemu vrednot Janša ne potrebuje obstajati, če koalira ali kompromisari s komunističnim zlom! Amen!

Mi imamo dovolj protagonistov komunističnega zla brez Janše in še eden nam ni potreben!

Ti moraš doumeti, da to kar eni mislite, " ...da mora Janša biti zvit pa preko koaliranja s komunističnimi tolpami biti čimveč na oblastni poziciji", nima nikakršnega smisla, saj je to isto, kot če bi človek hotel "zvito premagati posiljevalce lastne žene in to tako, da jo pelje na svingersko orgijo, ki jo organizirajo posiljevalci, češ, da se infiltrira, pa jih od znotraj premaga".

Biti na oblastni poziciji in ne imeti ambicijo rušiti komunistične zakone, ne demontirati komunističnega zla iz sistema, temveč sprejemati še bolj komunistične zakone, ki narod še bolj brutalno uravnavajo v enaki bedi in ga brutalno reketirajo, je popoln nesmisel, v tem kontekstu pa zločin proti narodu. Veleizdaja! Janševi so skupaj s komunisti Milana Kučana izvršili zločin veleizdaje naroda, ko so vzakonili še bolj poglobljen fašističnokomunistični pokojninski lopovluk. Prevaro naroda brez primere v celi človeški civilizaciji!

In ja, Janša je lahko in tudi bi moral poskusiti sprejeti pravi pošten pronarodni pokojninski zakon, zato mi nikar ne lamentiraj tu, češ, morda če bi lahko, tudi on bi.

On je lahko poskusil, ma ni hotel. Zakaj? To ve samo on. Če ne bi uspel on, ne bi brez njega uspeli poglobiti komunistično zlo niti komunisti. In veš kaj? Najhuje je, da se midva tu morebiti po nepotrebnem trošiva, kajti možno je, da si Janša pokojninski sistem zamišlja naravnost tako, kot ga je tudi predlagal in sprejel. Skupaj s komunisti! Videti je bilo, da je on s peno na ustih zgolj hotel sjebati uslužbence JLA, vse drugo je pa popustil/prepustil komunistom oz. mu je bilo vseeno, oz, se je s tem strinjal. Kaj od tega je hujše pa si povej sam.

Če bi Janša predlagal a la recimo švedski sistem, pa pogorel, pa komunisti sprejeli brez njega še hujši režim, jaz Janši ne bi nič zameril, bil bi moj junak!

Ne morem pa in ne bom Janšev pokojninski zakon hvalil zgolj zato, ker on stoji naproti, meni sicer ultraogabni, komunistični beštiji, ki ga bi rada na vsak način eliminirala in bi napadla tudi Jezusa, če se bi drznil aspirirati na oblast v Sloveniji. Sem zdaj bil dovolj jasen!

Argumentacija, da je Janša državniško-odgovorno hotel "narediti blagajno vzdržno", je v luči tega zakona žalitev temeljne kmečke pameti naroda.

Ta zakon je nekaj, kar je na skali zla samo eno stopničko pod ukrepom, da se vse Slovence ob vstopu v pokoj evtanazira, da bi državna pokojninska blagajna funkcionirala oz bila "fakat vzdržna".

Če je Janša spričo svojega presežnega domoljubja tak etatist, da se njemu to zdi dopustno, potem smo v kurcu, kajti komunistom fašistom nazi-soc etatistom je to že dolgo dopustno, zdaj se jim je pridružil še Janša! Kdo bo pa za narod lobiral, pa ne ve niti šlogarca!

Edino evtanazija bi zagotovila še bolj čisto verzijo "vzdržnosti" dosežene z odvzemom 40% premij, nekaterim pa z odvzemom 90% vplačanega denarja. Mar bi predlagali odvzem rent v celoti, oz kar evtanazijo, da se mi nihče tu na forumu ne more sprenevedati, da je tak način doseganja "vzdržnosti državne pokojninske blagajne" dopusten. Upam, da se strinjaš, da niso vsi načini za dosego vzdržnosti dopustni in legitimni! Zlasti ne takšni, ki del kontribuiranega denarja preprosto odvzamejo.

Če Janša hoče biti hvaljen od mene in meni podobnih ne-komunistov, naj predlaga in se zavzame za fer, pošten pokojninski sistem a la švedski. On je pa očitno tekal za tem, da mu ploskajo in ga hvalijo komunisti in njihovi podporniki. Naivčina! Oni ga seveda ne hvalijo, in ga nikoli ne bodo, ravno nasprotno, čeprav jim je on naredil večjo uslugo kot Pahor!

Link

Ni komentarjev: