sreda, 17. april 2013

2089200 - ameriški in slovenski odnos do morilcev

"Slovenski narod je zmeden in vrednostno dezorijentiran...temu se res ne moremo in ne smemo čuditi, gospod Vodušek...vi morate vedeti, da je po velikih pomorih leta 1945 po Sloveniji vse do dneva današnjega cca 25 tisoč krutih morilcev nadaljevalo korakati povsem nesankcionirano in to kot uradno zelo čislani vidni državljani." Anton Drobnič v oddaji pri Vodušku.

Če imaš narod, kakršen je ameriški, pa potem, ko se v New Yorku v razmaku par tednov pojavita dve trupli ubiti na enak način, bo reakcija tega naroda takšna, da bo 15 tisoč policistov angažiranih, da domnevno serijskega morilca najdejo.

Če pa imaš narod, kakršen je dezorientirani narod Slovencev, niti potem ko se odkrije 1400 grobišč s preko 350 tisoč trupel in z oceno, da je 25000 morilcev umorilo vsak v povprečju po 15 žrtev, nekateri celo tisoče, potem ne le, da ne bo angažiran niti en sam policist, temveč bo komunistična tolpa spisala zakone tako, ter nastavila sodnike tako, da bo prvo sodišče zavrnilo zahtevo tožilcev , morilca proglasilo nedolžnim, navkljub corpus delicti in dokumentiranim dokazom in izjavam desetine prič in očevidcev, višje sodišče bo temu pritrdilo, povsem najvišje bo pa njuni odločitvi razveljavilo, da se kobajagi ingira, da ima Boga in pravice, ne bo pa morilca obsodilo.

Zakon zločinske komunistične države Slovenije, pisan po zločinski komunističnofašistični tolpi pa pravi, da se v takem primeru morilcu več ne more soditi, ker se mu za isti zločin ne more soditi dvakrat, saj ga je prvostopenjsko sodišče spoznalo za nedolžnega, najvišje pa sodbo razveljavilo, ma ni ga hkrati spoznalo a krivega. ...sedaj nam pa na vrhu odnije sedi sodnik, ki je v teh nečednostih sodeloval...eto, tak narod smo ki....Tudi to je povedal bivši pravosodni minister Drobnič, v isti oddaji.

Narod, katerega oblast je že 23@45 komunstična fašistična zločinska tolpa, ki je pred WW2 bila v koaliciji s Hitlerjem proti USA in GB, nikoli ni iskreno videla zaveznika v ZDA in se je zgolj slučajno, po sili razmer in na kratko znašla na strani zaveznikov, takoj za tem pa se vrnila azaj med socražnike ZDA, tam kjer je pred vojno bila skupaj s svojim nazisoc kameradom Hitlerjem. Zato je njen odnos do ZDA vedno in od pamtiveka hostilen. Odtod takšen odnos slovenskega rdečega novinarskega agitpropa do ZDA. Novinarji, zlasti falanga N571-H572, so večinoma nenehno v anti-USA guardu.

Čemu bi potem bili začudeni, če se po teh žurnalistih temeljito oprani umi radi tolčejo po prsih, da so "levičarji" in da so protiameriški.

"Narod, ki tolerira stotine tisočev nepojasnjenih umorov, ne more reagirati na manjše zločine, kot so posilstvo in pedofilija, saj jih to gane in šokira še bistveno manj, da o kraji niti ne govorimo, to je našim vrednostno dezorijentiranim begavčkom, kot bi povedal dober vic, ...vse te rope družbenega premoženja so opravili komunisti, ki jih je t.i. "Partija" poprej nastavila po perimetru blizu korita, da to lahko izpeljejo", je še dodal Dr. Drobnič.

Fse klar?

Link

Ni komentarjev: