torek, 9. april 2013

2079241 - kaj pravzaprav pove ameriška pobegla depeša o olepniških poslih

V drugi depeši pa piše, da je vir, oz. Kos "zgleden sodelavec z ambasado". Veliki borec proti korupciji, nje™. Ne dvomim pa seveda, da so Ameri iskreni glede boja proti korupciji. Tudi v Sloveniji!

Ameri so, tako, kot v marsičemu, slovenskim kumunajzarom in politični kamarilji nasedli. Nasedli so slovenskemu komunističnemu pačenju o kobajagi pregonu korupcije s pomočje nekakšnih bizarnih komisij, namesto z rednimi organi neodvisne policije in neodvisnih preizkovalnih uradov.

Sami Ameri v ZDA korupcijo preganjajo lepo s pomočjo FBI in policije in v tujini celo s pomočjo CIA zbirajo podatke o tem in jim na misel ne pride ustanavljat neke smešne komisije, ki dajajo NačelnaMnenja™ in služijo za proiložnostno selektivno gonjo bodisi samo proti njihovimSvojim™ lopovom, bodisi se gre zgolj za odkrito priložnostno politično gnojničenje. Kaj bo taka komisija Amerom, te so vendarle za banana republike.

Najhuje v celi zadevi je to, da je povsem možno, da bi pizdeki iz SDS res hoteli 2,8 milijona. Po logiki, če to počnejo kompartijske stranke kontinuitetnega Murglorja in to že 15 let, lahko tudi oni.

To o Senici pa nam nakazuje možni razplet na sodišču. Pa ne, da tega ni bilo možno zaključiti že iz 15 let predhodnega orgijanja cekut pri teh poslih. Na ministrstvu so očitno bili igralci, ki so s cekutami delali, saj konec koncev odločitev na ministrstvu vedno sprejme nek Senica.

Bili so očitno številni primeri, ko je tovrstne odločitve sprejemal antiameriški Senica, zaradi česar so ga na pritisk ambasade odstranili iz verige odločanja, a nekdo na ministrstvu je ipak odločal tudi v primeru Patrije. In ta je potencilano lahko kriv ne glede na to kaj je oz bo ali ne bo dokazano Janši in Zagožnu.

Link

Ni komentarjev: