petek, 19. april 2013

2091455 - Veber enači privatizacijo z veleizdajo

Govoriti o veleizdaji, ko gre za privatizacijo, je nekaj tako nerazumnega, predmodernega in protievropskega, da bi moralo biti Vebra kot predsednika enega izmed 27. parlamentov držav članic Evropske unije danes sram zaradi teh besed, če premore količkaj spodobnosti!

Izberemo lahko: Bodisi je nenormalno, da je v Sloveniji na oblasti komunistična tolpa s skrajnežem ultra-rdečim talibanom Vebrom na čelu, bodisi je nenormalno, da je takšna država v EU. Možna je seveda tudi tretja opcija, da je nenormalno oboje.

In še nekaj je. Ne podcenjuj Vebra in druge njemu podobne komunistične talibane. Oni potom izolacionizma, gospodarske ksenofobije in floskul, oz mudologije o nazi-interesu niso ohranjali zgolj svoje privilegije, oni so s tem ohranjali de facto državni boljševiški kapitalizem in sistem. In ga vse do sedaj tudi ohranili.

Samo ena sama poteza, s katero bi državno premoženje, še preden gre na prosti trg in potencialno tudi tujcem, prešlo v zasebno last vseh slovenskih državljanov, bi rdečega talibana in velelopova Vebra, ki sere o veleizdaji, razodele bolj kot rentgen in magnetna resonanca.

Ne vem, ali tej komunistični sprijeni ideologiji nazisocializma v Sloveniji ni dejanske iskrene opozicije, ali je ta opozicija umsko motena, da v parlament ne spravi te preproste ideje, ki bi ne le hkrati vsaj malo obogatila do sedaj brutalno ropane in izropane državljane, temveč bi za vedno odpravila ropanje taistih državljanov.

Link

Ni komentarjev: