četrtek, 25. april 2013

2096576 - je Slovenija res pred Madžarsko?

[MAMAMIAPORKAMIZERIA]
Da trese neumnosti pa je sam pokazal z grafom, ker se vidi da je Mađarska država, ki ima skoraj največji delež podjetij v tuji lasti (posledično med najmanj v državni last) pa se ve kje je danes Mađarska.... in da se Mađarska ne more skoraj po nobenem kazalcu primerjati z Slovenijo...

Preden začnem ti naj pritrdim, da Kovač precej sere, ker državni udar in Janšev propad pojasnjuje/argumentira devijantno. Še bolj sere, ko Janšo kritizira, ker ga kritizira za napačne zadeve, medtem, ko izpusti Janšev glavni antinarodni ultrazločin.

Tega Kovač celo hvali, s čimer pri meni izgubi skoraj vso kredibiliteto. Hvali, recimo, s pravovernimi komunisti v pajdašiji, po Janši in njegovih andrejihsštajerske sprejet pokojninski režim, ki je še bolj ultrakomunističen in ultra-antinaroden. Lopovsko-ekspropriativen in reketarski, ter nasilnouravnilovski do maksimalne možen mere, da bolj lopovski ne more biti. Čisti komunajzerizem, kakršnega se bi spričo ekspremnosti in militantnosti sramoval celo sam Lenjin in Kum Đong Il. Liberlani domnevno kovač to hvalo na vsa usta, češ, "Levičarji, hvala bogu, da ste vsaj pokojninsko "reformo" skupaj z Janšo sprejeli". Kovaču je to nekaj dobrega in z apohvalit! Razumi kdor more!

Kateri so to kazalci oz "kazalci", po katerih je Slovenija danes pred Madžarsko? In se jih imamo zahvaliti tej naši naciinteresni ksenofobni izolacionistični drži! Bi nas malo prosvetlil?

Še bolj zanimivo bi bilo, da nam poveš kako prognoziraš, da bodo te "kazalci" kazali čez 10, 20 ali 50 let. Pod pogojem, da se v Sloveniji nadaljuje era komunistične nazisoc ureditve in vladavine komunističnih tolp, ki vladajo že 70 let. Skratka, če se nadaljuje era gospodarsko-lastniško-investicijske ksenofobije do tujih vlagateljev, izolicaionizem in podobna fritzlovstva nazi-kobajagi-interesnih skupin slovenskih fritzlekof, ki pičkic svojih hčera na pustijo dedom izven družine, hehe.

Če bi v Sloveniji res šlo za kakšno hudo nadstandardno domoljubje, bi vse sedanje deleže države oz cele državne kolhoze preprosto že leta 1992, ali pa vsaj danes, če je takrat bilo kobajagi "slučajno zamujeno", dali v en velik sklad in delnice tega sklada razdelili slovenskim državljanom v zasebno last.

V trenutku, ko bi država nehala biti lastnica, bi politiki izgubili možnost orgijanja v teh podjetjih. In še nekaj se bi zgodilo, nekaj veliko bolj pomembnega. Izginila bi potreba oz bolj alibi, da država dojebava kolhoze iz žepov davkoplačevalcev. Grdi Mr. Kseno pa ne bi mogel svojih domnevno umazanih neokon in neolib tac dati na "naše" svete grale in družinsko srebrnino, nje™. Bili bi ostali slovenski®, kar je bojda zelo pomembno in blagodejno. Približno tak je blagodjeno, kot to, da ej fritzl sam svoji hčeri zaplojeval otroke v kleti. Toliko, kolikor je Fritzl za scojo hčero bolj primeren ded, jebač in mož, toliko so naši turbokapitalisti, povečini tovariši seveda, boljši z anaše delouce in naš narod. Cisco d.o.o. plača inženirja 36-120 tisoč EUR, Iskra pa 15 do maksimalno 24 tisoč EUR. V isti deželi za isto delo. Voila!

No, vi, ki tako teatralizirate s tem in gagate "mi se nismo hvalabogu razprodali požrešnim grdim tujcem, Madžarska se je, pa jo poglejte!", mi prosim odgovorite, zakaj se tega ne naredi?

Odgovor na vprašanje zakaj se tega ne naredi, nam bo dalo odgovor na vprašanje kaj je v resnici v ozadju tega izolacionizma in ksenofobije.

Državna podjetja v komercialni sferi potrebuje komunističan tolpa, kot kapitalni temelj za kontinuiteto državnega kapitalizma a.k.a. "socializma" in temelj svoje moči, ter temeljni vir črnih fondov, ki financirajo agitprop in splošno moč rdečetalibanske tolpe. Eto zakaj morajo ta podjetja ostati v državni lasti. Kje si še videl komunistični sistem brez državnih podjetij? In zamisli si recimo, da izginejo vsi te položaji na katere politićarske tolpe nastavljajo NjihoveSvoje™ nastavljence?! Alles klar?

Slovenija povrhu vsega ni Kitajska, ki je do komunistične revolucije bila najkapitalističnejša država na svetu z najboljšo in celo bojda največjo borzo na svetu. Olalaaaa!

Ko je Kitajska komunistična klika pragmatično na neki točki skužila, da ima vsa orodja v svojih rokah, da neha skrivati, da se kaitalizem na Kitajskem nikoli ni nehal, le monolastniško monoteističen in neučinkovit je bil postal med divjanjem boljševikov, in da jo nič ne zadržuje, da eksekutira total-učinkovit turbokapitalizem, ker je pač imela v oblasti največje ljudstvo na svetu z nepresahljivim virom pacificiranih in sistematično pohlevniziranih in od straha ubogljivih sužnjev, je zagnala ultraučinkovito turbokapitalistično gospodarstvo, sebe pa postavila v rolo nomenklaturnih bogov, ki so sami pričeli morfirati v miljarderje, čigar otroci se šolajo na najdražjih univerzah po svetu.

Naši nomenklaturniki niti tega tak odkrito ne znajo in ne zmorejo, predvsem pa ne zmorejo učinkovitosti in inovativnosti, ki je v ozadju potrebna. Ker pri nas pred revolucijo ni bilo borz, temveč srednjeveški plugi in motike pa nekaj manufakturne kapitalistične proizvodnje. Nadaljevalo se je pa s kumrovško šolo.

Naši državni kolhozi so v seštevku pod črto že 70 let v minusu, ki se ga iz žepov revežev, ki svoj kruh služijo z delom in iz žepov uspešnih malih zasebnih podjetij iz realnega sektorja in iz žepov še nerojenih a že dolžniško zasužnjenih, dojebava, "dokapitalizira" "sanira" in že vseh omenjenih 70 let. Folk se pa pacificira s pasjimi pohvalami tipa: "Slovenci so pridni, delovni in pošteni! Mi, bre imamo šolaen kadre!" In se ga zavaja z mitologijo o "zgodbah o uspehu". In se skriva, da je recimo ena Krka uspešna navkljub komunisteraju in ne zahvaljujoč komunisteraju v sistemu in državi, ki izčrpava in diskriminira Krkine ustvarjalce z drakonskimi davki in reketi! Slednje je resna zadeva in veliki nateg, ki se ga prikriva.

Madžari so vsaj to že naredili, da so državni delež minimalizirali, niso pa tudi oni ne povsem dosledni, ker tudi pri njih še vedno razsaja komunistična mislenost in nazi-soc miselnost. Tudi oni so, na primer, ultraško davčna bananarepublika činovnikov iz časa socializma. A vsaj prispevkovni reketarski državni paradiž niso. Kar Slovenija je!

Hrvaška, Madžarska in zlasti Srbija in Makedonija recimo, so v marsičemu civilizacijsko na nekoliko nižji ravni kot Slovenija. A mejk nou mistejk, vse to je posledica preteklih stoletij, stara slava in "zasluga" naših očetov in predvsem dedov, predvsem pa babic, hehe, ki so silom prilik živeli v bolj civiliziranih deželah, kot naši južni bratje. Ampak...

...ampak, ker sta se Hrvaška in Srbija, predvsem spričo nedavne devastacijske vojne, že dotaknili dna in nekaj časa ždeli an dnu in še vedno imata preko 10% nezaposlenih, potujeta zdaj obe državi lahko smao še navzgor in nekega dne bosta po tvojih "kazalcih" izgledali bolje kot Slovenija. Da o Madžarski in Makedoniji niti ne govorim.

Zakaj? Zato, ker so se vse štiri države že davno losale nazisocializma oz komunistov pravovernikov ter pod nogami imajo samo še nekaj recidivov, ki bodo izpuhteli v generaciji ali dveh.

Hrvaški komunajzeraj se je nedavno zahvaljujoč hadezejvskemu kleptoorgijanju zavihtel na oblast, ma z Lune se mu s prostimi okami vidi, da mu je 20 let vegetiranja v opoziciji koristilo in se je za par mišjih kurcef ipak premaknil v smeri evropskim bolj podobne socialdemokracije, z retoriko, ki ni več boljševiškordečetalibansko militantna in ji na misel ne pride orgijati po raznoraznih lažgošah ter se kititi z militantno boljševiško komunistofašistično ikonografijo ter od tam gorziti naciji, da bodo tekovine branili iz sez z orožjem akoravno bo trebalo. Ne razkazujejo se recimo v titovkah s trofejnimi thompsoni po lažgošah in osankaricah raznih in ne ulicotacajo ob pesmi Janija Kovačiča Revolucijajijaijaijai.

Srbija, ki se je še najbolj globoko losala državnokapitalistične logike komunistov ima najčistejšo podlago, da samo še napreduje. A njo, kot rečeno, bolj nazaj vlečejo navade, ki, civilizcijsko gledano, osicilirajo med skrajnostjo balkansko-anarhističnimi in balkansko-voždovsko-absolutističnimi skrajnimi odkloni. Če prevladajo to, in nekega dne bodo, bomo videli tudi to čudo, ko Slovenijo pustijo za seboj, gniti v komunistični nasilnuravnilovski mitologiji in mudologiji, oz v bedi , ki se perpeturia na gorivo, ki se mu reče "fovšiatis carniolus dibidus".

Link

Ni komentarjev: