ponedeljek, 1. april 2013

2069657 - škoda, da je ta novica samo prvoaprilska

Ljubljana, 1.april 2013, Asošijeitid press, for imidijet riliz: Slovenska komunistična tolpa se po skoraj 70 letih umika iz oblasti. i

Do sedaj prikrivani šef vseh slovenskih komunističnih tolp Murglbaba Špetirmaherovič se je danes v znani ljubljanski sljašćićarni sam razkril javnosti in s tem razblinil kopreno skrivnosti z vprašanja, ali komunisti v Sloveniji še so ali niso, ter s tem odpravil tudi potrebo po namigovnjih na nekšne "strice iz ozadja".

Javnosti je razodel, da se slovenska združena komunistična tolpa, oz. t.i. "levica", na njegov ukaz umika iz vseh pozicij moči in oblasti v državi; da bo vrnila vse, kar je njena plenilska mafijsko-rekeatrska hajduška falanga nakradla v recentnih 22@45™, da bo Alenčici šiviljici ukazano, da naj odpravi davčni aparthaid in prispevkovni reket in diskriminacijo, ter vzakoni EDS v višini 15%, z davčnim izvzetjem od 18 tisoč EUR oz 36000 EUR za pare v skupnem gospodinjstvu; da vzakoni kapico na prispevke v višini 3000 EUR mesečnih prihodkov, ter, da vzakoni nov pokojninski režim, ki predvideva, da se v formi mesečnih rent izplača strogo in izključno tisto, kar je kontributor v aktivni dobi prispeval, z možnostjo, da v pokoj odide kadarkoli po letu starosti 45, pri čemer bo mesečna renta pač primerna masi skupaj prispevanega in številu mesecev od odhoda v pokoj do statisitčne povprečne dolžine življenja v SLO. 

Prav tako bo Alenčica s svojo tolpico dobila ukaz iz Murglorja, da razproda vse državne kolhoze in da vsakoni prepoved, da bi kadarkoli v bodoče država posedovala komercialno podjetje in ali delež v komercialnem podjetju; da naj vzakoni prepoved zadolževanja države, ter zlato pravilo, da država ne sme porabiti več kot se nateče z davki, ki ne smejo nikoli biti večji do 15%, niti v vojni ne.

"Odločili smo se, da slovenski narod končno nehamo mrcvariti, zajedati, ga v dolžniško suženjstvo potapljati, nasilno v enaki bedi uravnavati, mu državo držati v ujetnišvu v naši komunistični fritzlovski kleti in jo tam posiljevati ter jo siliti, da nam rojeva komunistične fritzlovske spačene pankrte Susak-stajl. 

Prav tako smo se odločili, da imajo slovenski državljani pravico do popolne osebne svobode, torej , brez komunističnega fašizma, ki bi jim genil življenje in kratil svoboščine", je še na koncu dodal tovariš Murglbaba, ter se prijazno nasmehnil dvema brhkima novinarkama Financ in novinarki Asoušijejtid press Katji, ki je kariero pričela kot napovedovalka vremena na POPu, medtem, ko je k sebi stiskal objokano Mojco Pašek Šetinc, ki nikakor ni mogal razumeti, da se je to res zgodilo, šepetajoč ji nežno. "Šššššš.....ššššššš....pa saj ni tak hudo, saj bomo osnovali svoj kibuc, pa bomo tam meli scojo lokalno kibuc-TV, pa boš ti tam dogovorna komsmolka za TV in stenčas vobče.".

"Ne, to nikakor ni povezano z datumom objave te novice, mi se ne ravnamo po datumih, temveč vsako novico objavimo kakor nam pride....eeee...majke mi sudija", je na naše preverjanje odvrnil glavni in odgovorni urednik Asoušijejtid press.

V posebnem pisnem memorandumu, ki ga je legendarni tovariš Murglbaba izročil prisotnim novinarjem je tudi izrecna izjava, "...da on v imenu kompartijske tolpe priznava, da v Sloveniji ni nikoli obstajal nikakršne ne-kapitalistični sistem, temveč zgolj sprijena in spačena oblika kapitalizma, najhujša oblika kapitalizma - monoteistični, monolastniški državni planski kapitalizem z diletantskimi plani, ki so proizvajali izgube in je edino, kar je komunistični tolpi vedno funkcioniralo po tistih planih bilo to, da so narod venomer oropali temeljito do kosti oz po domače "do jajc"".

Link

Ni komentarjev: