četrtek, 11. april 2013

2082344 - Zakaj Bratuškova plagiira reforme od Janše

In so fakin wot? Kaj je tu sploh se za čuditi? Mislem haloo, lepo vas prosim!

Nacisocialist Janša je imel nacisocialistični program, ki ga nacisocialistka Bratuškova in vsaka nacisocialistka na planetu silno rada vzame za svojega in izvaja. Ja, in?

Kaj je tu sploh nenavadnega in novega?

Mar ni nacisocialistična Janševa vlada predlagala zakone, ki so bili še večja poglobitev obstoječih, te so pa že bili tako zelo nacisocialistični in boljševiško reketarsko nasilnouravnilovski, da so jih vsi komunajzari vred s pingvinsko Slovenijo tovarišice Bratuškove pač, fakin logično, zelo radi sprejeli, pa so eto vse skupaj radi vzakonili. Radi vzeli za svoje. Je to morda čudno?

In zakaj bi zdaj bilo čudno, da so taiste politike in vse drugo, kar je še bilo na vrsti v pajplajnu socialistične koalicije Janševe vlade in dodatne prikrite de facto nacisoc koalicije z rdečimi talibani všeč nacisocialistki Bratuškovi? Razen nižanja pokojnin nekaterim. Kar je Alenčica promotno obsodila in krenila razveljaviti.

Dvomim, da bi ji bil Janšev program in ukrepi všeč, če bi Janša namesto boljševiške v programu imel švedsko pokojninsko shemo, namesto boljševiške imel okapičeno socialno kontribucijo iz plač, namesto boljševiške aparthaidske ekspropriativne diskriminatorne imel pošteno nediskriminatorno davčno shemo, namesto državnokapitalističnega boljševiško plansko-nacisočialističnega terjal popolnoma privatno prostotržno kapitalistično gospodarstvo brez državnih kolhozov, itd.

Prav gotovo tovarišici Bratuškovi oz tovarišici "Zokiju" oz Tovarišu Njemu, takšne nekumunajzer politike, doktrine in programi ne bi ili všeč in se Bratuškovi ne bi dovolilo navduševati oz zatekati v plagijatorstvo takih Janševih programov in ukrepov.

In ader wordz, Janša je bil plagijator, ko je spisal svoj program tako, da je sirota v mnogih nočeh brez spanca ugibal kaj je to kar bi bilo všečno Kučanu, pa uganil, hehe.

On je bil nesramen, ker je plagiral nacisoc boljševiški program, Alenčica zgolj izvaja original. Narobe je torej Janša in ne Alenka.

Evo, na primer, če človek vgrizne človeka, to ne pomeni, da hijena kopira človeka ko vgrizne človeka. A to res ni jasno Stanislavu ekonomistu The Ekonomistu? Jebenti šolski sistem, ki niti tega ne nauči tote naše ekonomiste! Da ti jebem!

Link

Ni komentarjev: