sobota, 27. april 2013

2099072 - popolnoma nelogično sovraštvo komunajzarjev do Janše

[kirman69]
> [kozel5]
> Janša je tudi bil pri levih fašistih, pa hitro pozabi.

Na to ga bo treba spomniti. Ob priliki.

Kako ste patetični in bedni! Janša je BIL, Kučan pa JE in to od vedno in še vedno. A vam tu ne zagori v glavah nobena rdeča lučka, ko kvasite te butalskosti in debilizme?

Celo več, vidva sta za Kučana, ki še vedno je levi fašist komunist, a hkrati neki sereta o Janši, ki je nekoč BIL član "leve" fašistične tolpe z imenom ZKS.

Koga vidva mislita, da imata za norca? Zakaj se sprenevedate? Vam je ta Kučanova pripadnost in članstvo v tolpi in njegovo fašistično rožljanje s ponovno uvedbo komunističnga režima, ki mu on oksimoronsko reče "demokratični socializem" všeč, a eto vi hkrati kritizirate članstvo v tolpi. Kaj je zdaj? Ste zmešani, al kak?

PS
Vsi vi, ki Janši očitate to in ono, delate veliko napako, ker mu ne očitate to, kar bi mu morali. A tega je dovolj, da se ga takoj za Kučanom in njegovo tolpo 40 taužent komunistofašističnih razbojnikov označi za zločinca proti ljudstvu.

Janševa zločinskost je v temu, da je skupaj s Kučanom in njegovimi fašisti - komunajzari oz levimi fašisti nedavno sprejel antinarodni zločinski pokojninski režim, ki je še bolj komunističen, lopovski in reketarski, kot tisti, kar smo imeli do takrat.

In že ves čas benevolentno in pridkano ohranja komunističnofašistične zločinske davke, davčni apaerthaid in diskriminacijo ter komunistični fašistični mafijski reket v formi prispevkov, ki nimajo kapice, v zameno za obljubljene teoretične benefite, ki seveda še kako imajo kapice.

Če kdo hoče Janši resno kaj očitati, naj mu očita poteze, ko se je pridružil levim fašistom v nečastnem bestialnem in brutalnem ataku na slovensko ljudstvo, katerega družno zlorabljajo, reketirajo in ropajo.

Ne pa ta beda od bede, kobajagi, bil si član komunistično-fašističen tolpe in si zdaj slabši od Kučana, ki je ves čas član in ves čas na čelu te tolpe.

A so se vam skisali umi, al kaj? Kaj se sprenevedate/ Povsem očitno je, da je vam všečno vse, kar zločini kučanistična levofašistična tolpa.

Vi bi v bistvu Janšo zaradi tega, da je bil v taisti tolpi morali imeti radi. Če je meni antikomunistu Janša zaradi nekdanjega članstva sumljiv in zaradi kolaboracije s kučanističnimi levimi fašisti mrzek, mora vam prokomunistom oz prokučanovim fašistom biti všečen.

Da niti ne govorim kako bi ga morali kovati v zvezde in imeti radi, ker je baš v času njegove vlade Kučan, oz "kučan" oz kučan™ uspel v življenje spraviti nov še bolj komunistični zločinski pokojninski režim in vse ostale zakone še bolj zacementrial v komunistični doktrini in načelih.

Pa Janšo bi vi morali imeti za svojega junaka, bedaki! Vi bo morali sovražiti Mirkajića in nas , ki nasportujemo tej komunistični sprijeni doktrini in politpraksi. Ne morete in vi in mi zavračati Janšo, vi, ki vam je Janša skupaj s Kučanom daroval kontinuiteto komunističnega reketarskega in nasilnouravnilovskega zla in mi, ki zaradi tega trpimo in smo vedno bili proti temu.

Ste res toliko butasti, da niti tega ne uspete poštekati, da je Janša v bistvu vaš brat po orožju, saj skupaj hodite konje krasti! Poštenemu delu ljudstva greste skupaj krasti konje!.

Link

Ni komentarjev: