nedelja, 14. april 2013

2085988 - zakaj bi kdo sploh imel denar v domačih bančnih kolhozih

Pri tvoji sliki sveta, zlasti sveta kapitala, investiranja in upravljanja z lastnimi prihranki, manjka par zadev:

1) Smo/so tudi takšni slovenski državljani, ki v tujini nalagamo/jo denar, a da ga pri tem nismo/niso nikomur v Sloveniji ukradli, nismo/niso ga zaslužili na poslu financiranem iz državne blagajne, smo/so ga celo zaslužili tako, da smo/so izvozili, ali pa posla sploh nismo/niso opravili v povezavi s Slovenijo, vse transakcije so se zgodile recimo izven Slovenije.

2) Smo/so v SLO ljudje, ki slovenski državi utemeljeno in upravičeno ne zaupamo: Zakaj? Zato, ker tej lopovski državi vladajo komunistične roparske in ekspropriacijo ter navadno hajduško plenjenje in podmizno ropanje nacije zganjajoče tolpe. (Btw, ponavadi nam največ o domoljubju, naziinteresu in nazi srebrnini ter lojalnosti do države gagajo tisti, ki to sodrgo volijo in se ž njeno lopovsko in nasilnouravnilovsko doktrino in politprakso strinjajo, jo ponotranjajo in se žnjo identificirajo. Včasih gre celo baš osebno za te lopove člane in celo vodje teh komunističnih tolp.

3) Čeprav je nekdo sumljivo zaslužil denar, kar naj bi, če je hkrati šlo za protizakonito ravnaje, bilo sankcionirano od organof, to še ne pomeni, da je dolžan izigravati budalo in denar dati v kakšnega od državnih udbaških wanabe-bank kolhozov. Na primer, nekdo lahko ima firmo, ki flašira in prodaja sladkano vodico, ali zrak s Triglava, za katera naivneže vara, da sta zdravilni in mu uspeva, alpa jim prodaja nekšne izdelke, ki jih nikdar ne bodo rabili, je to povsem očitno gnjida od človeka, ma ker glupani žnjim poslujejo prostovoljno, je njegov denar de facto, tehnično in vobče legalen.

No, zakaj bi tak premetenec po tvoje moral glumiti noro gobo in dati denar v roke tolpi, ki bo denar posodila jankovićem, toti ga ne bodo vrnili, tolpa bo banko sjebala potem pa temu premetencu rekla, čuj stari 100 jurjef dobiš, ker bomo tebe in druge državljane oropali da zakrpamo banko, kar je pa preko 100 jurjef si pač popušil?

4) Smo/so slovenski državljani, ki od države nočejo/nočemo ničesar, česar nismo plačali potom prispevkov in davkov, le to bi radi na nas/jih država neha brutalno davčno diskriminirati in ropati, ter nasilno po fašistično v enaki bedi uravnavati.

5) Ne boš verjel, a večina ljudi, ki denar silom prilik umaknejo na varno v tujino, bi zelo radi videli, da bi živeli v državi, ki je najbolj varen kraj za denar na celem svetu: Bi radi videli, da je Slovenija ta poštena država, država, ki nikoli ne odvzema premoženje svojim državljanom in depozitorjem, vedno da v zameno za prispevke pošteno odmerjene benefite in obratno, nikoli ne menja pravil igre, na način, da to post festum nekomu povzroči izgubo, ne rožlja z odvzemom dobičkov, ne rožlja s komunističnimi ukrepi in zakoni, itd...

Pijanec, ki svojemu sinu očita, ker ga ta noče obiskati, ne more nič doseči z izjavo: "Nima smisal poskusiti...čeprav bi jaz bil trezen, moj sin vseeno ne bi hotel priti, zato ga pijem na maksimum in mi je vseeno, če sem poscan in smrdljiv".

Država Slovenija mora najprej nehati biti pijana, poscana in smrdljiva in se mora izkopati trajno iz komunajzer odvisniškega delirija in se otresti komunističnih plenilskih razvad, šele potem lahko očita komu zakaj se je izogiba, če se jo bo kdo sploh izogibal. Dobro?

Itd. Tega je za celo knjigo.

PS
In to da ti gagaš, "da veš kdo Sloveniji vlada" a vseeno insistiraš, da smo Sloveniji, kot državi, vsi dolžni zaupati, kar brezpogojno, bjanko in na slepo, je navadna hipokrizija in bezobrazluk. Če imaš take ambicije izvoli najprej doseči, da Slovenija ni komunistična đamahirija. Potem boš imel pravico tako govoriti. Ta in takšna Slovenija, ki ji vladajo komunistične plenilske tolpe, ustvarjajoč matriko stkano iz samih laži, prevar in lopovlukov, si ne zasluži niti malo spoštovanja, kaj šele zaupanje. Takšno Slovenijo hočejo pizdeki, ki volijo te tolpe, pa jo naj kar imajo. Sam meni oni ne bodo nič očitali. Ko jih jebe!

Link

Ni komentarjev: