nedelja, 28. april 2013

2099456 - o Janševi domnevni "poziciji oblasti"

Praviš takole:

Vse to je (če sploh) mogoče doseči šele s pozicije oblasti. Šele od tam je mogoče pričakovati normalizacijo in standarde obnašanja, spodobne za druščino EU, kamo smo se (resnici na ljubo) »prešvercali«. In naj še tako gledam okoli, jaz drugega in boljšega od Janše za ta prepotreben posel ne vidim. Četudi bom v kratkem sam deležen »blagodati« te žalostne in nepravične pokojninske reforme, to ne spremeni mojega prepričanja. Vsaj ne, dokler me ne bo prepričal o nasprotnem. Verjamem navsezadnje tudi zato, ker upanje umira zadnje. In brez upanja ostane le – brezup.

Govoriti, da si na poziciji oblasti, ko si v koaliciji s kar dvema kučanovsko-prokučanovskima tolpama OpusDesus in DL in včasih tudi SLS, ki je že 23 let vedno kompatibilna kompartijskim derivatom in reciklatom, pomeni nič drugega, kot ne uvideti, da je oblastna pozicija v bistvu zgolj privid. Fatamorgana! Fumis vaginalis!

Janša je v bistvu vsakič, ko je kobajagi "bil na oblastni poziciji", bil de facto ostal še naprej v opoziciji, saj je seštevek kompartijskega zla v formalni opoziciji in onega, ki je bil infiltriran v Janševo pozicijsko kobajagi koalicijo, bil vedno takšen, da "kučan" oz kompartija nenehno ima de facto večino v parlamentu.

Z drugimi besedami, če je v koaliciji kompartijski reciklat OpusDesus®, potem je na oblasti Kučan in kompartija in ne Janša. Lahko si pa Janša in cela Slovenija zanikalno domišlja kar hoče, zanikanje je zastonj, hehe. As simple as that.

Če je za povrhu v oblastni koaliciji še DL, čigar El prezidente se hodi klanjat komunističnim klavcem, sta Kučan in Kompartija še bolj na oblasti. Če je zraven v parlamentu še SLS, je Kučan in kompartija še bolj na oblastni poziciji.

Misliti, oz samega sebe zavajati, češ, bomo že kako, važno je, da se reče, da je "Janša na oblasti", pa se ob OpusDesus, DL in SLS v parlamentu, plus spečih dežurnih puckotih, delati mono, da boš lahko kaj spremenil, je veliko hujše, kot če sebi in narodu naliješ čistega vina in rečeš - Ne, kompartijskih derivatov in reciklatov jaz ne bom imel s seboj v koaliciji in vladi, ker to nima nobenega smisla, naj gredo ke, kamor spadajo - v tabor kompartijskih tolp, da bo narod jasno in čisto lažje doumel kdo je kdo in s čim imamo tu opraviti. In če je Slovenija oz, če smo Slovenci tako zelo sjebani v um, da hočemo v večini, v kolektivitetu, imeti še naprej "kučana" oz kompartijsko zlo, komunistične laži in prevare, pač jebiga itak potem tudi bo de facto tako, pa dajmo bobu tudi reči bob.

Janša, ali kdorkoli se bo v prihodnjih letih, desetletjih, stoletjih, preden v Sloveniji pade komunistično zlo, če ta dan v sjebani Sloveniji ni skedjuliran za Ad Calendas Grecas, lotil tekme za oblast, mora znati Slovencem jasno in na glas reči - "jebite se vi moji sonarodnjaki in sodržavljani, tu smo mi, ki se prizadevamo za rušenje komunističnega zla in zakonov, ki vas na tak in tak način sistematično uničujejo, če ste pa vi takšne reve in si hočete Kučana in kompartije, meni ne preostane drugega, kot da to vašo zablodo spoštujem. Sami ste si krivi!"

To mora vsak politik znati in hoteti reči na glas z govornic parlamenta in političnih predvolilnih govornic in v vseh svojih komunikacijah. To je temeljna higijena v politiki. Brez tega vse izgubi smisel in je za politika oz človeka bolje, da gre ribe na trnk lovit s sinom ali vnukom.

Sicer pa, kakšnega smisla ima prizadevati se, da prideš "na pozicijo oblasti" pa potem predlagati še bolj komunistične zakone? Čemu je potem boj za oblast sploh namenjen? Kaj če ti oblast, če jo misliš uporabiti za udejanjnaje mokrih sanj komunistične sodrge, ki ti je tekmec? Osebni promociji? Oblasti zaradi plače? Oblasti zaradi naziva?

In ader wordz, brez praktično demonstrirane aspiracije po izničenju vsega komunističnega zla v sistemu in spremembi zakonov, boj za oblast v Sloveniji sploh nima nikakršnega smisla.

Normalne dežele komunistov, oz takšnih doktrin in politprogramov, nimajo niti na seznamu političnih strank, kaj šele v boju za oblast, kaj šele v parlamentu, kaj šele v oblastnih koalicijah. Slovenija normalna ne bo, vse dokler komunistični reciklati in derivati uspevajo priti v parlament. Zato v povezavi z njimi normalna logika pragmatičnega koaliranja iz normalnih dežel odpade. To zlo mora izginiti iz parlamenta, ne pa, da se z njim koalira!

Kaj smo imeli od Janševega in NSi-jevega obstoja do sedaj? To, da so komunistične beštije tako zelo ojačale, da nam danes v srcu Evrope in v srcu EU rožljajo z uvedbo "demokratičnega" socializma in nam odkrito skušajo državo čavezirati morda celo severnokreizirati?

Če bi Janša in drugi, ki so se izpostavili v boju proti Kompartiji in Udbi delali prav in pravilno, bi ta sordga bila lustrirana in bi danes komunajzarski tolparji bili tiho kot ribice in pohlevni kot zobne miške, morda celo jim ne bi sploh mogli najti sledi med organiziranimi političnimi silami. Tako pa imamo ravno kontra. Kompartija bo kmalu povsem odkrito lustrirala svoje nasprotnike. Slovenija ravnokar živi svojo najhujšo degradacijo v zgodovini.

Link

Ni komentarjev: