ponedeljek, 13. maj 2013

2112522 - tako bodo videti dnevi žalovanja po Kučanovi smrti

[Aleister]
Jaz razumem, da smo že propadli, le da se tega večina noče zavedati. Mogoče čakajo, da bo kučan fuč. Potem bodo pa mogoče le videli, da je ustvaril pogorišče države.

To bodo dolgo čakali, saj gre za komunističnega guzonjo, ki niti en sam dan v svojem življenju ni obremenil hrbtenice ali kakega drugega dela svojega miđetskega trupelca s kakšnim delom in ali kakšnim stresom in skrbjo bognedaj.

Poleg tega si idi pogledati v slovenske toplice koliko tovarišev tam uživa benefite vsakoletnih brezplačnih rund v toplicah, da bi nam ja bili čimbolj dolgoživi. Vse iz naših žepov, od koder pod pretvezo "solidarnosti" plenijo in haračijo in reketirajo za te svoje benefite.

In ko bodo končno dočakali in bo kimilsungovski pogreb in vsi hvalospevi Mojce Pašek Šetinc mimo, skratka ene dve leti po smrti ljubljenega vodje, v katerih bo še vedno nenehno z nami, kot bi bil živ, boš lahko konstatirala, da je njegovo pozicijo prevzel nov "kučan". Kajti kompartija je vzgojila e-enfricejevih KomunističnihSinov™ pretendentov na to mesto, kot v kakšni nočni mori, nešteto skratka.

Predvidevam, da bo tovariš Veber predlagal, da se porušijo tiste grde stare bajte Uršulink v Ljubljani in se tam zgradi nov mavzolej za ljubljenega vodjo, Zoki bo pa itak v čast tega zaprl center Ljubljane y bogamy y šyre. Iz rdečega marmorja ga bodo gradili seveda, tak kot Lenjinovega v Moskvi. Z rdečim marmorjem bodo v čast ljubljenemu vodji tlakovali cel center Ljubljane.

Bojda jim največ preglavic in skrbi dela problem kako miđetovo trupelce povečati v razmerju 1:2, kajti, če bi Kučana v mavzoleju dali balzamirati v naravni velikosti, bi bilo to odločno premajhno za velikost njegovega lika in dela.

A naši znancveniki iz inštituta Jošef Štefan in svetovalci iz FDV, skupaj s severnokorejskimi kolegi in konzilijem top 5 kubanskih zdravnikov, ki so znani po svoji tanarbuli medicini na svetu, nje™, so jebaje na korak od rešitve. Pomaga jim pa tudi Zokijev prjatu Jovo Travar iz Republike Srpske, ki bo pripravil poseben rdeči čebelji vosek predhodni prekuhan v slovenskem čaju taužentrože in Jovotovi travarici: naravni rdeči vosek je v naravi sila redek, a se je izkazal za najboljšo snov za balzamiranje rdečih ljubljenih vodij.

Link

Ni komentarjev: