ponedeljek, 6. maj 2013

2104746 - Miran77 o "boju" komanzarjev proti "svetovnemu imperializmu"

[dob]
Slovenija bo morala zaprositi za pomoč

Zmagovalci nad nacizmom v II Svet.vojni, nosilci plamenice upora in revolucije, borci proti svetovnemu imperializmu ter domači buržoaziji - ne prosijo! Kvečjemu zahtevajo.

Ravno berem odlično knjigo Dr. Ljuba Sirca, "Dolgo življenje po smrtni obsodbi".

Tam je na več mestih zanimivo prikazano, kako so butalski komunisti izvajali svojo otročjo užaljeno politiko do "svetovnih imperalistov" že pred 70 leti, in kako se je privilegirani peščici vedno znova čudovito obrestovala.

Recimo:

- partizanska vojska se je po letu 1943 oborožila skoraj izključno z ameriškim in britanskim orožjem. Brez tega bi jih domobranci zmleli. Nad "osvobojenim ozemljem" v Beli Krajini in na Kočevskem je vsak teden letelo do 60 ameriških in britanskih letal, ki so odmetavala orožje, obleke, hrano.

- po vojni so butalski komunajzarji v zahvalo sestrelili nekaj ameriških vojaških in potniških letal nad Gorenjsko (ker so hoteli dokazat svojo lojalnost Stalinu in pokazati, da z njimi pač ni šale)

- ameriško-britanska UNRRA je masovno zalagala celo Jugoslavijo s hrano in bombažem, sicer bi lakota in mraz v državi pomorila več ljudi kot Hitler

- butalski komunajzarji so se zmrdovali in zahtevali še več, hkrati pa so zapirali in pobijali domače ljudi, ki so imeli z Zahodom kakršnekoli privatne in nenadzorovane stike

V glavnem, naši "zmagovalci II. svetovne vojne" že zelo dolgo funkcionirajo po Kim-Džong-Un principu: "Mi jih bomo pljuvali, ščuvali narod proti njim, rožljali z vojno, ti zahodni bedaki pa naj plačujejo račune naši vladajoči kasti."

Aksiom: Vsak komunistični režim lahko živi le na "imperialističnih" kreditih. Ni komunistične države na svetu, nikoli je ni bilo, ki ne bi bila odvisna od "imperialistične" pomoči. Na žalost pa je tako, da se ta "imperialistična" pomoč, tako kot v vseh diktaturah, po pravilu ne razlije med tiste projekte, ki so dejansko pomoči potrebni (gospodarstvo, krepitev srednjega in nižjega sloja), temveč se dobesedno zaprčka za vzdrževanje privilegirane vladajoče kaste.

Link

Ni komentarjev: