nedelja, 12. maj 2013

2111842 - zakaj komunisti nočejo odkrito priznati, kaj so

Ta odgovor, da se nekdo, ki de facto insistira na komunističnemu ali prokomunističnemu temu ali onemu, nima za komunista, poslušam v Sloveniji od pamtiveka.

Moj kriterij je simpl in jasen: Kdor je bodisi član komunističnih tolp, bodisi voli komunistične tolpe, bodisi je za koalicijo s komunisti, bodisi mu je všeč ena sama od vseh sprijenih komunističnih doktrin in ali praks, je za mene komunist. Amen! As simple as that, dude.

Ja, jebiga, v Sloveniji je to lahko problem, saj imamo uradno, mislim da preko 60% funkcionalno nepismenih, neuradno je pa videti, da imamo, ne le problem funkcionalne nepismenosti, ki ljudem onemogoča korekno, racionalno in realno evaluacijo lastnega političnega profila, ampak imamo hkrati še hud problem zanikanja tega ali onega političnega sentimenta in to kar pri skoraj 100% populacije.

Znimiv je paradoks, da se skoraj vsi zavedajo oz čutijo, da je biti komunist nekaj zlega in sprijenega, sprevrženega, lopovskega, zločinskega, zato se vsi kot hudič križa branijo, da bi jih kdo prepoznal za komuniste, (tak, recimo, kot je Lindo motilo, da jo prepoznavajo za prostitutko), pa zdrknejo v lindasindromsko stanje duha, pa zanikajo da so komunisti, medtem ko se vračajo z volišča kjer so volili enega izmed derivatov oz reciklatov kompartije. "Volim sicer Desus oz Jankovićevo oz Kučanovo PS, ma nisem komunist oz nacionaletatosocialist, ...eee...e..majke mi sudija". hehe.

"Argumentirajo" pa na tisoče načinov, tudi tako, kot ti.

Recimo meni najljubša je tista argumentacija, ki štarta s stavkom. "Pa kje ti vidiš kakšnega komunista v Sloveniji...eee....razen Janše?". Alpa tista: "A zdaj je vsak, ki je za prispevke brez kapice komunist?"

Živimo v državi, ki je v ultra-nenormalnem stanju in to že 70 let. Preko 180 držav na svetu nima komunistov nikjer v igri na politični sceni, preko 50 pa nima niti levih strank, celo zelenih ne, hehe. Pri nas so pa eni in isti komunisti, s svojimi, na bogato v šolskem sistemi kloniranimi podmladki iz nekaj generacij, ne samo na sceni, so v parlamentu, vsi zakoni so njihovi in so v vladi na ta ali oni način že 70 let.

Spomenka Orleanka pa še danes leta 2013, v mesecu maju, mesecu nacionalne balznosti in histerije, stopi na oder in reče, "ustavite 'desnico', antikomunizma ne bomo dovolili!" in evo ti Janša in drugi se že hitijo opravičevati, da oni niso antikomunisti, da so "stranka sodelovanja [s komunisti]", hehe.

Neki tacega, kot če bi Spomenka v zvezi z "ubogim" tovarišem Fritzlom vstala pa rekla, da antiincesta in antiposilstva in antizverinstva ne bo trpela, pa bi se že vsi policisti hiteli opravičevati, da oni niso antiincestniki, niso antiposilstveniki niso antizverinstveniki, oni so "organizacija sodelovanja", hehe. auuuu! How about simple, natural, normal response: "Yes I am anticommunist and I am proud about that! I am also antiFritzl and antipedofil and antifachist...."

Smo država, v kateri je, spričo znanih dejstev, celoten spektrum strank bolj ali manj nekakšen spekter frakcij, derivatov in reciklatov kompartije, SZDL in komsomola, nacionalsocialistične usmeritev, ki sebe imajo za leve oz "leve", NSi so krščanski socialisti, Janševi so nacional-etato-socialdemokrati, Vsi ostali so pa kučanovski komutalibani, nacional-etato-socialisti. Vsi brez izjeme pa mirno soglašajo s komunističnimi zakoni, eni zato, ker so jih oni ustvarili, drugi pa iz fritzlovskega oportunizam tega ali onega. In vsem je všeč alibi na temo nacionalnega. Kobajagi, če pomahaš Slovencu pred nosom z nacionalnim, si že pridobil nezrušljiv alibi za svoja zlodela proti Slovencu. Pred obličjem naroda, zgodovine, Narave in Boga.

Skupna lastnost vseh sedanjih strank, je torej ta: Vsi so nacional-etatisti. V imenu polnih državnih kašč in mogočne države so vsi pripravljeni ropati plebs. In celo molče prikrivati umore.

Zato ti meni ne potrebuješ razlagati, da Janša ne bi bil za prodajo državnih podjetij. Janša tudi za EDS oz za dosledno odpravo komunističnega davčnega aparthaida oz davčne diskriminacije ne bo, kakor tudi ne bo za uvedbo kapice in tudi ne bo za uvedbo poštenega pokojninskega sistema. Zato, ker po njegovi percepciji to ne jača njemu svete države, v imenu katere on percipira, da ej dopustno zlorabljati narod čigar nacionalna država to je.

Zakaj?

Zato, ker je on na prvem mestu nacional-etatist, ki recimo pri pokojninah ima sila omejene ambicije, njemu je dovolj, da mu državna blagajna funkcionira magari tako, da ljudem jemlje še več in da še manj, oz jim odvzame, jim ne da, ukrade, kar jim temeljem kontribucij država dolguje in mu je dovolj, če pri vsem tem odvzame pokojnine jlajevcem. V imenu tega Janša pravovernim komunistom, prav tako nacional-etatistom, gladko popusti in privilegijev ne odvzame borcem in borčevskim naslednikom in že misli, da je s tem vse urejeno.

Skratka, če sjeba kseno-upravičence misli on, da je s tem konec potrebe po reformi od komunistov nacionalsocialistov vzakonjenega lopovskega reketarskega kvazi-pokojninskega režima, zavoljo dosege svojega cilaj cleo predlaga še bolj komunistični pokojninski režim, v resnici pa s tem okrepi enega glavnih stebrov oz mehanizmov kontinuitete komutalibanske uravnilovke delovnega plebsa v enaki bedi.

Ko Janši oz "janši" udari nacional-etatizem na oči je konec modrosti oz pameti.

Ko Kučanu oz "kučanu" udari nacional-etato-socializem oz nasilna totaluravnilovka plebsa v enaki bedi na premisah boljševiškega, ekspopriaciji zavezanega talibanizma, je konec modrosti oz. pameti.

Moja debata je bila imela povsem drugo poanto.

Prvo, da sta levosredinski nacional-etatistični, krščanskosocialistični in nacionalsocialističnodmekratični stranki pač izven kroga pravovernih komunistov (kar ne pomeni da tam ni nič zdravljenih komunistov in komunističnim idejam in doktrinam in predvsem praksam tolerantnih oportunistov).

Drugo, kar sem hotel povedati je bilo, da dejstvo, da živimo v eni od 5 najbolj nenormalnih 15 držav na svetu, ki imajo komuniste, od skupno 195 od katerih 180 nima komunistov, kučanistično tolpo ne naredi nič bolj normalno, oz da ni normalno, da bi kdorkoli sodeloval s komutalibaniskimi fašisti nacionalsocialisti.

Janša in njegovi so de facto po političnem profilu levi, ma Kučan in njegovi so tako zelo v smeri levosučno-fašističnega gibanja po sredobežnem vektorju daleč od janševih na politični premici, da v nobeni državi na svetu tako zelo medsebojno antagonistični sili ne bi sodelovali. To je neki tacega kot če bi v Nemčiji v koaliciji bili CDU/CSU z neonacisti.

Janševe in Kučanove veže to "nacional" + "etatistično" dvokomponentno lepilo, plus oni si šerajo 99% genskega političnega materijala, ker se pač ni še zamenjalo 100 generacij, pa sta si obe genetski veji še zelo blizu, pa ej Andreja s Štejerske težko ločiti od Alenke Bratušek, ampak to ne pomeni, da je koaliranje med njimi naravno in normalno, tudi po kriterijih družb oz dežel kjer ni ne komunistov ne levičarjev.

Pri tem same presoje normalnosti nič ne spremeni dejstvo, da oni to počnejo.

Tako kot seks med človekom in ovco ni normalen, pa vseeno veliko mladih redneckov po svetu vtika kurca v ofco v mladosti, ko hormoni podivjajo, homosapiensofske pupike pa ni nikjer blizu, če pa kakšna je, ni njim na voljo, hehe. To je nekaj takega kot homo sapiens in rhesus majmuni. Imajo 99% enakih genov, ma se ipak ne morejo med seboj pariti. Ni "sodelovanja", pa da ga jebeš! Ni naravno! Ni od Boga! Amen!

Štekaš?

Moje tretje sporočilo je bilo, da bi Janša moral zavrniti koaliranje oz "sodelovanje" z naštetimi ultrapravovernimi komutalibani ne glede na to, da bi to morebiti pomenilo biti nenehno v opoziciji. To je preprosto tako zelo nenormalno in sprijeno in nedopustno, da se tega ne dela za nobeno ceno.

Link

Ni komentarjev: