sreda, 8. maj 2013

2106793 - porazdelitev krivde za devastirano državo

Ko boš znal tako sočno, kot za Janšo, videti über grehe in zlodela komunistične tolpe, ki so, btw, najmanj 1000 krat večje, boš ozdravljen.

Eskimi iz dežele Queensland bi rekli: " Just surrender your ego and be free". Evo: www.youtube.com/watc...wY0#t=242s

PS
Kdor se pridruži tropu in bleja, da je za debakl Slovenije kriv izključno in največ Janša, se pač sam prostovoljno degradira na raven debila. Zanimivo je, da se imaš za inteligentnega in izobraženega, celo arogantno drugim pridigaš neizobraženost, a hkrati se sam degradiraš na raven debilnega navijaškega kretena.

Janša ima v zgodbi o devastaciji Slovenije svoj del krivde in ta je dovolj velik, ma, kot rečeno, dajmo biti normalni in racionalni, dajmo začeti pri ključnih in veliko bolj relevantnih zlodejih, pojavih, zadevah, nesankcioniranih zločinih, pa potem preko Janše dopotujmo do poslednjega po jakosti im pomembnosti zlodeja, ki je soudeležen v zločinu uničenja Slovenije.

Ko za umor obsodijo sicer problematičnega človeka s policijsko kartoteko, nikoli ni vprašanje, mar res moramo obojokavati osebo, ki je tako in tako en navaden kriminalec zmožen umora, pravo vprašanje je "Mar nas nič ne skrbi, da se pravi morilec še vedno sprehaja med nami, ker ga nismo obsodili pa fpržunili, a točno vemo, da je on zagrešil umor".

Vedno sem med debato kjer je naslovna tema bila dilema - "Janša vs. komunistična tolpa" oz kdo mora iti prej, ko ni več dvoma, da bi oboji morali dol s politične scene, uporabljal prispodobo z avtobusnim odvozom toksičnih političnih smeti na smetišče zgodovine.

V prvi avtobus naložimo Kučana in njegovih 30 tisoč komunističnih razbojnikov - stražarjev in gardijanov tekovin, njihovo KPS in ZKS in SD, LDS, Opus Desus,...vse derivate in reciklate KPS, pa hkrati proglasimo za zločinske vse njihove organizacije oz bratovščine, kajti, dokler so oni tu, ne bomo mogli nemoteno počistiti komunistične toksične smeti iz sistema;

Ko se nam ta tolpa več ne valja pod nogami pa že v drug avtobus naložimo komunistične ideološke, mafijske in fašistične smeti, trenutno razsute po vseh zakonih in uredbah v legislaturi te države;

v tretji avtobus naložimo vse oblike nasilne uravnilovke, ki so v bistvu le varijacije na temo reketarjenja in nečastnega hajdučenja po narodovih rezultatih dela;

v četrtega naložimo doživljenjski mandat sodnikov in spišimo nove zakone, ki bodo sodnika avtomatično diskvalificirale in izvrgle iz sistema, če mu katerikoli predmet traja dlje kot x časa.

No, ko odpelje prvih 100 avtobusov, vzemimo v roke megafon in pokličimo tako: "Janez Janša, Janez Janša, vi ste na naslednjem avtobusu,...ja.ja...na tistem, na katerem piše "zdravljeni komunisti pretirano obremenjeni s presežnim domoljubjem, ki je preraslo v patologijo nazisocializma, ki ti je izgovor za mrcvarjenje naroda v imenu katerega to počneš".

Vaš greh gospod Janša je, da ste tudi vi, tako, kot kučanovska tolpa pravovernih komunističnih reketarjev, oportunistično skupaj s komunisti, s katerimi ste koaliral, kar je že greh zadosti velik za na smetišče zgodovine, nadaljeval posiljevati fritzlovo hčer v kleti, namesto, da jo osvobodite.

Zato, ajt, sikter na smetišče zgodovine! In ja, gospod Janša, pred odhodom se zglasite na recepciji, da poberete medaljo za zasluge za osamosvojitev, pa sram vas je lahko, da ste po tistem dejanju, ko ste nacijo rešil pred bednim vegetiranjem v Jugo-balkanski komunistični hiralnici, podlegel lopovskim strastem in zablodam nazisocialista in obsesiji z mogočno slovensko sicer državo, pa pri tem narod oportunistično nadaljeval reketirati in diskriminatorno haračirati, enako kot komunistična tolpa pravovernih in zgolj preoblečenih komunističnih fašistov, tak, da je danes narod zdrknil v še hujšo hiralnico od one Jugohiralnice.

Tiho! Tiiiihooo, da mi ne jezikaš, ...da mi ne rečeš niti besedice, imel si priložnost in si jo nemarno zapravil, ker si si domišljal, da je v imenu mogočne nacije in mogočne nacionalne države svoboda posameznika nepomebna, greh lopovluka pa tolerabilen, skratka, da je važno samo to, da je nacionalna država mogočna in rejena, magari rejena v maniri prašičev, v ujetništvu pri kučanovski tolpi, samo, da se tudi ti nekak čimdlje obdržiš na oblasti, ker kobajagi narodu je važno, da na njega paziš ti, pri tem si celo pohlevno toleriral komunistični gnoj v sistemu, valda, da Kučanu oz kučanu™ oz "kučanu" dokažeš, da nisi "neoliberalec" in "revanšist"! Veš kaj bebone, ma jebo te Kučan, jebale te tvoje socialistične gnojne in sprijene reketarsko-hajduške ideje, ki jih očitno nisi zapustil nikoli, jebo te komunistični lopovluk, ki te očitno nič ne moti, jebala te mogočna država, ki je orodje v rokah fašistične nazisoc tolpe, ki rekvizite te rejene in mogočne države zlorabi za zlorabljanje naroda, budalo! Ajt, mrš!

No, če bi tvoje stališče bilo, da je po tvojem mnenju treba Janšo na prvi avtobus, tvoje KomunističneSinove™ pa šele na drugega, bi ti bil normalen in bi midva imela dijalog, tako pa si ti pač le zaripel navijaček Kompartije, ki orgazmira na nebulozno debilno provokatorsko-agitatorsko retoriko, ko jo zasliši iz lastnih ust. Če misliš, da je to fino, ti kar piči dalje tako. Taista, pompozna sicer retorika, bi bila imela čisto drugi smisel, če bi po enakih vatlih vedno tolkla tudi po TvojihSvojih™.

Ampak, nikar ne zglajzaj tako daleč, da si bi naivno domišljal, da bo država rešena, ko se morebiti pradoksalno in presenetljivo zgodi po tvojih željah, da toti tvoji KomunističniSinovi™ nemoteno orgijajo naprej, ko Janša, morebiti, hehe, nekega dne naveličano sam in spontano odkoraka na smetišče zgodovine.

Šele takrat smo najebali.

To bo situacija podobna oni, ko crkne nadležen pes ovčar, ki nam vsak večer gre na živce, ker nas z nadležnim laježem budi, ker samo in zgolj laja na volkove, ki nam navkljub temu zakoljejo sicer eno, namesto 5 ovac. Prvo naslednje jutro bomo imeli poklanih deset ovac. In kmalu vse.

Slovenija predvsem ne sme več tolerirati prost dostop volkov do ovčjih in janjčjih vratov, niti si sme privoščiti štalo brez vrat in nekšne omahljive in oportunistične, na verigo pod nas samih prvezane (wtf?!) lajavce, ki nam ovac ne uspejo očuvati niti, če so odvezani, hehe. Povrhu jih pa kri privlači tako kot volkove, pa vonj volkulje, ki se goni jih zmede do te mere, da se bi kar pridružili tropu.

Link

Ni komentarjev: