ponedeljek, 27. maj 2013

2127084 - zakaj še ni prepozno za privatizacijo kolhozov

[bc123a]
> Kaj, torej, storiti? Javni dolg bi lahko zmanjšali s privatizacijami družb, a kaj, ko strici vedno znova najdejo kakšen razlog proti.

Bullshit, ta vlak je ze zdavnaj zamujen, tega premozenja niti priblizno ni dovolj za omembe vredno zmanjsanje.

Prvič - Zakaj bullshit? Kakršnokoli, magari omembe nevredno zmanjšanje, ali pa posledično neposredno ali posredno izboljšanje kateregakoli aspekta je dobrodošlo.

Drugič -Privatizacija državnih kolhozov je nujna že zato, ker bi to blagodejno delovalo na proces vnormaljenja Slovenije.

Največ denarja davkoplačevalcev ponikne v povezavi s temi državnimi kolhozi, bodisi v podmiznih, nepotističnih, koruptivnih orgijah med trošenjem javnega denarja, bodisi za sinekure posvečenih njihovihsvojih v teh kolhozih, bodisi za dojebavanja, dokapitalizacije, sanacije in podobne kanale za prečrpavanje denarja iz žepov davkoplačevalcev v žepe benefitorjev omenjenih orgij. Na tem seznamu so tudi sine-kurci in sine-kurice iz trikrat predimenzioniranega JS. Ergo, to pomeni, da bi že zgolj neobstoje teh bestialnih mašin za rop naroda, per se, bil koristen.

Tretjič - Obstoj državnih kolhozov komercialne narave je pri nas namenjen izdrkavanju ideoloških talibanizmov rdečih khmerov, kajti oni se zavedajo, da njihovega "demokratičnega socializma" oz. če se ne sprenevedamo in ne pačimo, pa bobu rečemo bob, pomeni to, da njihovega planskega oz dirigiranega državnega kapitalizma, ne more biti brez državnih kolhozov. In brez hajduške davčne diskriminacije oz aparthaida. In brez totaluravnilovke izvajane potom neokapičenih obveznih kontribucij - beri državnih reketov.

Skratka, če hočemo tem talibanom zbiti iz rok kapitalski temelj za njihov bestialni hajduško-reketarski sistem, privatizirajmo vse te kolhoze, pa bomo kandidati za ozdravitev države in družbe.

Tudi zato je to satansko seme treba pod nujno razprodati. Če pa hkrati uvedemo kapico in davčno diskriminacijo prihodovalcev iz dela in malih podjetij, bomo pa tej sodrgi v celoti iz rok zbili vse glavne kanale za ropanje večine davkoplačevalcev in judstva.

Od tu narej bi potrebovali samo še normalen delujoč sistem "law enforcementa" in primerno revidiran antikorupcijko bullet-proof proces nabave, ki je financirana iz proračuna, pa bomo na celi črti zmagali, lopovluk pa [skoraj] povsem izkoreninili. Tisto malo, ki ga ne bo možno nikoli povsem odpraviti, bo pa znosno in benigno in na nek način celo "koristno", saj morajo policija, tožilstvo in sodnija imeti nekaj koruptivnih primerov na voljo, da vzdržujejo kondicijo, hehe.

Moje mnenje je, da bi v prvem koraku rapidne privatizacije bilo blagodejno že to, da se vse državne lastniške deleže pukne v en sklad in se delnice tega sklada podeli vsem državljanom, hkrati se pa naredi dodatna emisija delnic in se v solastništvo povabi strateške partnerje in druge zainteresirane, pri čemer računamo, da slednji pritresejo nov keš v podjetja in da na koncu najverjetneje po naravni poti pride do prevzema in fer izvedene zakonite iztisnitve malih delničarjev.

V zvezi s tem skladom bi glede na okoliščine, morali imeti vrsto regulativnih zaščitnih ukrepov, da se rdeča kamarilja, ali pa kakšna druga plenilska kamarilja ne polasti nadzora nad skladom. Npr. poimensko bi bilo treba prepovedati upravljanje nekaterim ljudem, recimo tistim, ki so dos edaj bili v upravah SOD, državnih podjetij, člani strank, člani F21, kakor tudi zakonsko onemogočiti politične stranke in politike, da imajo kakršenkoli upliv v skladu in na sklad. Najbolje bi bilo upravljalce preko javnega razpisa poiskati v tujini.

V takem primeru kupnine sicer ne bo dobila država, temveč državljani, kar sploh ni slabo, saj je bila napaka, prevara, temelj za rop stoletja in vobče ena taka komunistična lopovska svinjarija, da se je na začetku devetdesetih to sploh pustilo v državni lasti.

Takrat bi morali izvesti privatizacijo čisto vseh podjetij in premoženja komercialne narave na omenjeni način, ne pa, da se je 80% gospodarstva, [po vrednosti!], pustilo v državnih rokah, da si rdeči talibani lahko naprej furajo svoj dirigirani državni kapitalizem, da lahko ropajoči toneti v mercatorje nastavljajo ropajoče zokije, da lahko dojebavajo mure, da enelbeje izčrpavajo potom kreditov danih jankovićem in binekom pod nenavadno ugodnimi pogoji, enelbeje pa potem dojebavajo iz naših žepov, beri v čistopisu, po odstranitvi redunantne vmesne operacije - iz naših žepov dajejo denar jankovićem, oni pa polovico vzamejo sebi, polovico pa kompartijinim črnim fondom dajejo. Kar pomeni multiplikacijo zajeba, saj nam hkrati supendirajo in obstruirajo demokracijo, krnijo svobodo, inhibirajo prosti trg in v krvi zadušijo vsak poskus nastanka srednjega razreda relativno neodvisnih svobodnjakov. Totalni umor nacije, sistematična pavperizacija, devastacija...!

Denar 99% Slovencev gre torej posvečenim in maziljenim jankovićem in jari, čeznočno nastali gospodi ini, ki čudežno pridobijo milijonske deleže in milijonske posle za svoje zasebne electe v tako, z našim denarjem dojebavanih mercatorjih, pa se čeznočno iz opankarskih branjevk prelevijo v UglednoPremožnoElito™ na lestvici 100 najbogatejših Slovencev, katerih AMG-merđote, vile, meljone, lajdraste sponzoruše in big fat balkanske poroke, se potem vrti po tabloidih, češ, evo raja, poglejte si kaj dela VašSvoj™ đet-set, itd...

Link

Ni komentarjev: