nedelja, 26. maj 2013

2126467 - o Kučanovih planih za restavriranje komunizma

[fibonaci]
> [janezpizdek]
> "Sestop™" je bil žvaka za seljaka, pravljica v katero verjamejo samo največji debili! Zato je leta 1991 neizvedena lustracija velika napaka slovenske nacije oz slovenskih državljanov.

Druže šamane, ti si sicer dobro opazil, da v resnici nobenega sestopa ni bilo, ampak napačno sklepaš, da je to krivda oz. napaka slovenske nacije oz slovenskih državljanov.
Oni (mi) so bili pri tem samo statisti, zelo daleč od kakršnegakoli vpliva in moči. To (osamosvojitev) je bil od vsega začetka samo projekt druga Milana&Co. in se jim zadeva nikoli ni izmuznila iz rok, da bi jo tako lahko nepoklicani dobili v svoje roke in začeli delati "neumnosti"... Oblast se nikoli na tako lahek način ne izpušča iz rok.
To je po nekem času spoznal tudi Pučnik, ki je bil prav tako samo stranski epizodni igralec, in kot vemo ga ni to čisto nič razveselilo, Peterle pa je bil itak od vsega začetka njihov, pozneje začasno umaknjen samo zaradi nesposobnosti. Niso pa nasrali samo Pučnika, ampak očitno tudi tebe. Tudi ti še danes govoriš, da je drug Janez sicer slab, ampak da boljšega nimamo. Kupil si še eno zgodbo, ki ti jo je serviral drug Milan, njegov šef.
Kakor je tudi cel narod dvajset let pridno kupoval dobro pripravljene zgodbice za preusmerjanje pozornosti. Eden najlepših primerkov tega je tista Udba.net, dobro skonstruirana akcija, ki so jo Milanovi agenti podtaknili naivnemu in senilnemu Lajovcu, ki ji je tako zagotovil videz avtentičnosti, ki pri večini traja še danes, pri najbolj hudih antikomunistih pa bo do konca življenja. Evo vidiš, ravno najbolj strupeni antikomunisti so najboljši kupci take propagandce, nekdo je zelo dobro naštudiral njihov psihološki profil in jih dobil na levi nogi, oni Milančku jedo iz roke...
Zato jim je danes sicer vse jasno, samo nikakor ne morejo razumeti, kako to, da so komunisti še vedno na oblasti :)

Druže Fibonači, vidim, da se ti številne teorije zarote zdijo privlačne, ma lahko ti povem, da je to, kar ti pišeš ipak samo navidezno kredibilna kombinacija resnice in mitov. Göbelsizmi, takorekoč.

Trust me, Milanček je v nekem trenutku čakal na milostni strel lustracije, ki ga bo odrešil in ga v odrešilno zgodnjo upokojitev zabrisal. Potem pa, ko je sklonjene glave ob že nastavljeni pištoli na slepo mu oko, čakal na milostni strel tovarišice Lustracije Pomladneje, je počasi dvignil glavo in šokirano ugotovil, da bebci držeč se za skute drugarice Lustracije Pomladneje Demosovneje korakajo stran od njegove glave in gagajo nekšne nebuloze o demokraciji in potrebi hliniti, da si večji katoliki od samega Papeža in pravicah vamprijev do krvosesanja in podobne nebuloze.

Ko je Milan to videl, je neki časa še oprezal, potem pa s svojim ekipažom udbomafijske lože glavne prelature v Murglorju sestavil nove, revidirane plane A, B in C.

Kmalu ga je čakalo še eno presenečenje. Po planu A bi naj "na ponovno oblast komunisti po Milanovem prepričanju ne uspeli priti prej ko v 20 letih, ko naorod malo pozabi".

Milan je seveda imel tudi plan B in C in je vrgel narodu preizkus v formi njegove aspiracije za izvolitev za prezidenta. In bebavi narod ga je izbral. Milan je bil znova šokiran, saj je posiljevanemu ljucvu bila odprta njegova fritzlovska klet, a narod jo je sam znova zaprl in v kleti ostal.

Zato je nemudoma trajno diskardiral plan A, ter razmišljal samo še o planu B in C, ki sta seveda bila veliko bolj ambiciozna, le da je on bil mislil, da je C skoraj na robu neuresničljivosti, B pa da je treba "pustiti za neke druge boljše čase v daljni bodočnosti".

No, to cut the long story short, Milan danes že izvaja samo še plan C, ki se mu v najnovješi različici reče: "Demokratični socializem".

Kar se tiče Ivana Janeza Janše:

1) Jaz seveda vem, da je v glavi Ivanovi mogočnanacjonalnasocjalna™ država in da drug Milan ne potrebuje nič zarotovati, da bI janez Ivan Janša sam prišel z recimo predlogom pokojninskega režima, ki je še bolj nacionalsocialistično-totaluravnilovsko-reketarsk i od onega, ki ga je poprej bil vzakonil Milan. Le namigniti mu mora, da bo z novim zakonom zajebal tudi JLAjevce in južnjake, pa je Ivan z dušo in telesom za.

Ti se ti motiš, ker to pripisuješ zaroti, to preprosto je tako v Janezovi glavi, saj Janezu narod in državljan kot tak doli bngla s kurca, Janez hoče le mogočno NAZIonalno državo. Dokler je država od slovenske NAZIje in dokler je mogočna in dokler vlada Janez in ne ona druga nacionalsocialistična frakcija, se Janezu jebe za državljane in njihove pravice in fer tretma državljanov.

NAZIonalna država je Janezu vse in je nad samim narodom oz državljani. Edini razlog, da se Janez krega z Milanom in njegovimi je, ker pač Milanovi, v maniri in po refleksu mafijskih internih bojev za ozemlje, pač Janezu neprestano strežejo po življenju, a oni bi stregli po žiljenju tudi Jezusu, če bi rekel "Jaz sem Mesija - novi kralj Slovencev in moje kraljestvo je nebeško". In ker pač Janez, legitimno sicer, hoče vladati. Z najbolj recentnim dogajanjem povezanim z vzakonitvijo pokojninskega zakona, se je videlo, da Janez gladko sodeluje z rdečimi talibani, če je le vse še vedno v smeri jačanja njemu tako ljube NAZIonalne države. Jačanje sicer ortokomunistične države, kar njega ne moti, ker je hkrati tudi NAZIonalna.

2) Problem vseh debat v politično talibanizirani Sloveniji je nepreciznost in neposlušanje med diskutanti. Jaz sem Ivana Janšo ves čas konsistentno označeval kot ManjšeZlo™ in to počnem tudi zdaj, čeprav priznam, da se jaz ves čas učim in spreminjam, dozorevam, ter skladno s tem, ravnajoč v evaluaciji političnih skupin in strank se izključno po politični praksi le teh akterjev menjam/prilagajam tudi svoj odnos do vseh teh akterjev.

Tako recimo Ivana JJ jaz več ne volim. (In seveda komunistov-talibanov iz tabora druga milana nikdar niti nisem volil in ali podpiral in ali veličal!)

Dasiravno še vedno mislim, da je Ivan JJ ene taužentkrat ManjšeZlo™ kot Milan, so mi moje ponovljene recentne meritve pač pokazale, da je to ManjšeZlo™, ki je ipak na prvem mestu ZLO the Zlo™, po svoji intenziteti ipak v absolutni velikosti preveliko, da bi mi bilo dopustno ga voliti.

Jaz fašistov, ki tolerirajo takšen davčni aparthaid in državni reket in gredo celo predlagati in vzakoniti še bolj nasilnouravnilovske in plenilske komunajzer zakone, kot so tisti izvirni Milanovi, ne bom volil za nič na svetu!

Zamisli si druže Fibonači, meritev mi je pokazala, da je celo abstinenca boljša opcija, čeprav na nek način pomaga baš Ivanu in Milanu. Jebiga druže Fibonači, v imenu ohranjanja moje temeljne politične in človeške integritete, ne morem voliti, ker enostavno nimam koga voliti. Ni ga in ga ni! Ne eksistuje, pane Fibonači, hubec nic ne eksistuje!

3) Prej sem omenil, da se jaz učim in dozorevam in se tudi ozaveščam sproti, ko recimo detektujem, da sem prej sledil kakšni zablodi. Ker sem po naravi dobronameren in optimističen in človekoljuben in toleranten, sem jaz v svojem odnosu do Ivana JJ štartal s polnim zaupanjem, da misli resno, ko govori o demontaži komunajzerizma, o svobodi, o demokraciji in to: Postopoma od leta 1991 dalje do danes sem jaz dozorel in ugotovil kdo je Ivan JJ. A seveda, to kdo je Milan sem pa vedel že leta 1980 in se nič ni spremenilo od takrat. Reči hočem, da njemu in njegovemu sestopu™ jaz nikdar nsiem verjel in sem bil strogo za brutalno lustracijo že leta 1989, ko so vsi bebci gagali kontra temu.

Dolgo je že, kar sem ugotovil, da Slovenija ne bo videla ne svobode, ne sreče ne napredka, vse dokler na smetišče zgodovine v prvih avtobusih ne odpelje Murglbabo in njegovih 40 tisoč razbojnikov. V naslednjih avtobusih pa Ivana JJ in njegove andrejesštajerske.

Mene moje nevednosti in stalnega učenja, ter posledično spreminjanja ni nič sram, ravno nasprotno, če bi tudi drugi moji sodržavljani, pod vplivom umov, kot je bil recimo moje oči in um odpirajoči Mićo Mrkajić, dozorevali in se učili in se skladno s tem spreminjali, bi danes imeli vse prerekvizite za vnormaljenje Slovenije. Eni mi bi stopili na sceno z novo politično ponudbo, drugi umi bi pa bili zreli njih podpreti in milane in ivane zavreči. Mirno in civilizirano se bi nam zgodila lustracija oz "lustracija" reketarskega hajduškoplenilskega svobodi hostilnega in toksičnega nazisoc talibanskega zla.

Druže Fibonači, a je zdaj kaj bolj jasno, al si še vedno matast od proslave Dneva Mladosti oz rojstnega dne druga Tita? Če si, pusti to do jutri pa preberi, pa se mi javi jutri. De™?

Link

Ni komentarjev: