ponedeljek, 6. maj 2013

2104441 - tako bi evangelisti socialnega kapitala pridigali zaposlenim v Cimosu

[hozo1234]
Ko se samo spomnem, kako je ta Kraševec paradiral z svojimi po Cimos-TAM. To sem že enkrat napisal kako je prišel pijan, pa se drl nekaj brezveze, ko da je general v vojski. Se spomnim ko je bil največji dobiček nam banda ni hotela dat celega regresa ampak v delih. Ves višek pa so vlagali na Jug. Zdaj na koncu pa so nas terali delat ko živino, štiri smene, niti dopusta nisi več dobo...... ko so prišli novi so jih kar dali livat aluminij brez praxe, povedali kolko je norma in šibaj. Niti kladiva nisi dobo, so si ljudje kupovali sami orodje za delat v Bauhausu. Zdaj pa novi delajo za začetniško plačo 500 evrov. Banda pokvarjena, naj ga kar zaprejo. Tak ve vsaki butec firmo vodit. V Avstriji imajo plačo za isto delo LIVARI 2000 evrov.

Ja, res je, Avstrijci imajo dva jurja, ampak denar ni vse, soldarnost™, kaj pa soldarnost™ a to te nič nea zanima. Vi živite v socjalnidržavi™, vam vlada prodelouska komunistična vlada aljdi, ki so socjalnodogovorni™, ki imajo veseljedosocjalnegakapitala™, ki seborijozafsakodelounomesto™. Da ga dodelijo njihovimsvojim™. Kot sinekuro seveda.

Vas ščitijo kleni borci proti neoliberalizmu™ neznanega zlodeja, t.i. neoliberalca™, ki živi na neznani lokaciji v temi pod posteljo.

Avstrijskem deloucu nihče noče povedat, da je za vse kriv Janša, vi pa ipak to izveste promptno.

Zakaj? Zato, ker so naši družbenopolitični delouci, torej novinarji, vestni ustvarjalci naše socjalistične stvarnosti, pa vam to potom raziskovalneganovinarstva™ izvohajo, pa pošteno™ in resnicoljubno™ razkrinkajo zlodeja Janšo.

Pa potem je tu še nekaj. Nad vašo varnostjo od vdorov kseno pizdekof tujih investitorjef bedijo tovariši noč in dan.

V Avstrijcef se pa po deželi sprehajajo tujci in tam neki poljubno investirajo, tak da Avstrija fprašanje, če je sploh še avstrijska, deluska pa prav gotov ni, saj imajo zgolj en dan praznikof za prvi maj, vi pa lepo dva, pa še briđali ste lahko nedeljo s sredo in četrtek s soboto in voila - že ste imeli 9 dni dopusta za roštiljanje in uživancijo na komunističnih pasjih procesijah koder je grmelo prot kapitalizmu in za demokratičnisocjalismus®, de™.

Tovariš Stanovnik je lahko po osnovnih šolah zbanim partijskim celicam in odpočitemu delouskemu kjucvu širom globusa Slovenije dvigoval in utrjeval moralo, agitirajoč za demokratični socjalismus™.

In fse te storitve socjalneinbudne™ države stanejo, jebiga.

Razlog, da se vam niti ko je bil dobiček ni nič izplačalo v enem kosu, je v temu, da vas tovariši ščitijo od kapitalizma, saj je dobiček kategorija gnjilega kapitalizma, pa nočejo, da se na ta satanski sadež navadite, ker bodo kmalu itak kapitalizem ukinili in vam dali demorkatični socjalizem, ko boste imeli spet takšne plače, kot v prvi inkarnaciji socjalizma. Eee, te bodo dovolj nizke, da vam jih bodo izplačevali v enem kosu, ker manjših kosov v denarju sploh ne bo možno izplačati, hehe. Inflacija in devalvacija tolarja vas gleda!

To, da se je kradlo, je pa navadno natolcevanje, "šlo je le za kšeft" in pri kšeftu se pač dogajajo transakcije™. Evo recimo, ko je oni Kardeljev vnuk neki jezikal, da se je ukradlo 2,2 milijardi samo na AC programu, češ, da se je preplačevalo gradnjo AC, so tovariši rezolutno odgovorili, da je to navadno natolcevanje, saj, da je šlo za kšeft in v kšeftu se pri fsaki transakciji legitimno™ trudijo, da si svoje cene maksimizirajo, nje™. Kšeft™, jebiga!

PS

Jebaje, če Janša v poslednjih deset let ne bi dvakrat zmotil komunističnih sinov, problemov v Cimosi bi nea bi bilo, zato morate zavedni delouci paziti, da ankol več nea izberete koda drugega kot kučanistične komunistične sinove, Krašefčevega botra, ki ga je nastavil, recimo, nje™. Janše pa absolutno ne, de™!

PPS

Dovoli, da te s parafrazo slavenga ameriškega reka spomnim, kaj se od tebe pričakuje: "Ne sprašuj kaj organizacija združenega dela kolhoz Cimos lahko stori zate, temveč kaj ti lahko storiš za svoj OZD oz kolhoz."

Link

Ni komentarjev: