nedelja, 19. maj 2013

2117923 - kaj pomenijo plebisictarna glasovanja za predsednike LDS

[petunia]
So pa "zanimivi" tudi rezultati volilnih kongresov LDS, edine stranke pri nas , ki bi se po stažu vladanja in tudi povzročeni škodi lahko primerjala z Miloševičem.

2013 Anderlič- edini kandidat- 86 za, 6 proti
2012 Podbregar - edini kandidat- 149 za, 4 proti
2007 Kresal - 287 glasov za, od 322
2004 Rop - edini kandidat
2003 Rop - edini knadidat
1992-2002 Drnovšek - edini kandidat

Ma ja, ampak kako ne razumeš!? Oni so tako glasovali, ker so in-tele-ktualci, de™, oni razmišljajo iz sez s svojimi glavami, Janševi pa ne. Majke jim sudija! Janševi so klerofašistična glupa redneckovska sodrga sestavljena iz tercialk in dolenjskih pretežno vaških pijančkov, de™, majke jim komunistom sudija, hehe.

Jebiga, zgolj slučaj je, da kar Oni™ razmišljajo ko volijo, se 100% ujema s tistim, kar bi murglorska prelatura rada. hehe.
Kučan predlaga Ropa. Oni slučajno™ mislijo isto.
Kučan forsira Glubića. Oni slučajno™ mislijo isto.
Kučan forsira Kresalovo. Oni slučajno™ mislijo isto.
Kučan forsira Pahorja. Oni slučajno™ mislijo isto.
Kučan forsira Turkašenka. Oni slučajno™ mislijo isto.
Kučan prežveči pa izpljune Kresalovo, Golubića in Borata, skratka KGB pasjejebno koalicijo. Oni slučajno™ mislijo isto.
Kučan razturi na prafaktorje LDS, Zares in glavne jastrebe iz SD potegne v Novo sero-pozitivno Slovenijo, ki je Kučan v formi driske kar posereje na politično sceno čez noč, ker je v Šljašćićarni požrl preveč rdečih tortic z malo pokvarjeno smetano. Evo ...eee...eeee..., kako, da kažem, Oni slučajno™ mislijo isto. Še preden je Kučan vedel, da bo naredil novo stranko, so vsi Oni™, že vedeli, da imajo radi baš to stranko. Eni so se pa vanjo včlanili še preden jo je Kučan osnoval, hehe.
Kučan forsira Zokija. Oni slučajno™ mislijo isto.
Kučan zaigra poštenje pa zavoljo sjebavanja Janše zaigra zamrznitev Zokija. Oni slučajno™ mislijo isto.
Kučan iz riti potegne komsomolsko šiviljo, ki si je sešila NovPolitičniObraz™. Oni slučajno™ mislijo isto. Kučan bo čez nekaj časa prežvečil pa izpljunil šiviljsko komsomolko, pa naštimal NejmitNovPolitičniObraz™. Oni bodo slučajno™ mislili isto.
Kučan se v bistvu dovolj hitro ne more izmisliti nek NejmitNovPolitičniObraz™, ki je tako "nov", da sicer že 100 let gaga in diha komunizem, a da oni...eee...e...kako, da kažem, ne bi vnaprej mislili isto kot Kučan, oz kučan™ oz "kučan". Da ne morš ne belivit ne verjamt kako strašno kolosalna in-tele-genca krasi te komunistične vol-ofce, de.

Ti moraš vedeti, da se sme v tej deželi enoumje in slepo sledenje voždu pripisovati samo Janševim volivcem, Kučanovim pa nikoli, oni so vendarle sami in-tele-ktualci™. Poglejmo recimo Vidmarja, pa Nevo Črešnar Pergar, intelektualci fpičkomaterino, de™, hehe.

Ko je komunistična murglorska prelatura pred vsakimi volitvami pošiljala mobilizacijska partizanska pisma svojim najbolj lojalnim in talibansko zagrizenim preverjenim volivcem, da se naj za boga vendarle spet strnejo NjihoveSvoje™ vrste, ker "je SPET® šlo za njihovesvoje™ vrednote (oz. tekovine, nje™)", je to bilo kul dejanje, ko so vojščaki ubogali in se na voliščih kot zombiji disciplinirano vsakič brez greške zbrali še pred odprtjem volišč, je to bilo dejanje kot esenca čistega seveda intelektualizma, osebne integritete in odgovornega ravnanja umnih kakopak volivcev.

Ko se je pa edinikrat leta 2004 zgodilo, da je zaradi nenadnega nenačrtovanega in nenapovedljivega prihoda na volitve nekaj do takrat stalnih abstinentov, ki so nestandardno šli na volišča in podprli Janšo, ker je mahal z Mrkajićevo ekipo in EDS in uvedbo kapice, sodrga navkljub pasji ubogljivosti in disciplini, navkljub temu, da so spet vsi plačani volivčki, kot cuceki sledili naročilu Murglorja in agitpropa in spet bili prvi na voliščih še pred odprtjem, ni uspela izvoliti NjihovihSvojih™ na pozicijo, so kompartijski agitpropovci iz Falange N571-H572, na čelu z DrkMarkešem in DrMiheljakom in DrkRepetom v prajm terminih in na naslovnicah prokomunističnih medijev (taki so vsi naši mediji razen dveh) gagala, da so izgubli zato, ker so Janševi ubogljivi kot pudljčki in drugi polizani in pohlevni a neumni brezhrbtenični cuceki, oni pa kobajagi sami boemski intelektualci, ki so lepo nedeljo izkoristili za odhod v muzeje, branje in poglobljeno kontempliranje o Einstenovih teoretičnih prispevkih človeštvu, na premierno izvedbo v milansko Scalo alpa na Broadway, v Tokio na Picassovo premijerno razstavo, v hribe po zdravje, v naravo po umetniško inspiracijo, itd. Auuuu! Skratka, strašno kobajagi neprozoren primitivizem tipa MI™- Intelektualci - Oni™ rednecki! Mi cool - oni grdi! Mi pošteni tarzani oni pa vsi vlačugarska Đejn, de™.

In smo potem dolge mesece in leta od sveh slovenskih wanabe žurnalistov ter seveda "intelektualcof" poslušali lametirnaje in jokcanje na eno samo temo "kaj mora Levica™ storiti, da se spet vrne na pozicijo". Obsedeni in vžaloščeni so gagali samo in izključno to kadar so odprli svoje rdeče žnable.

Da o trenirkarjih, ki jih je spazil nek Majer, ki se sirotek sam ni domislil svojih "trenirkarjev", niti nea gučimo, hehe.

Btw, ste slučajno opazili v časopisih kako je Slovenija izvažale nekšne svoje trenirkarje, ki so šli v Črno Goro tovarišu Milu Đukanoviću pomagati zmagati na volitvah, tak, da so delili nekšne lunch pakete vsakomur, ki je obljubil, da bo volil za Đukanovića. Slovenski Murglor oz njegova depandansa iz uFužina izvaža komunistično lopovsko revolucijo in trenirkarsko pogruntavščino v Montenegro. Mislem, tam so naši trenirkarji iz točno uFužina trenirali, neke vrste revolucionarni kemp, de, kajti najprej se je zgodilo trenirkarjenje v Črni Gori, potem pa tu pri nas. Kako zelo intelektualno in nedirigirano, de™. Bravo komunistični "in-tele-ktualci"! Vaša slavna univerza za produkcijo komunističnih in-tele-ktulcof The Ku[m]r[ov]c vas gleda, takorekoč! Da o FDV niti nea gučimo.

Link

Ni komentarjev: