petek, 3. maj 2013

2102711 - kdo je že sproduciral tajkune

[kirman69]
Z švabi je vedno potrebno biti previden! To nam kaže že zgodovina. Z Vehovarjevim mnenjem o sistemski korupciji pa se zelo globoko strinjam. To zlo je potrebno iztrebiti če ne, nas bo do konca dotolklo!

Mislim, da si bil rahlo neučakan in si prehitro bleknil, da se strinjaš z Vehovarjem glede korupcije.
Ker si mislil, da Vehovar, tak kot ti in tebi podobni prokumunajzer navijački pri tem imate v mislih NeVašeneSvoje™, torej OneDruge™, Nekomuniste™ in ste celo tako maloumni, da kučanovske ustanovne člane F21 rdeče lopove proglašate za Janševe in Janšo obdolžujete za nastanek tajkunov, kot, da tajkun nastane čez noč.

Šrot je s kučanom odgledal stotine tekem v častni loži v Laškem, skupaj žnjim ustanovil Forum 21 in skupaj s z bratom zasigural, da SLS ostane prokomunistična in lojalno koalira s komunističnim zlom (stara slovenska šega, en brat v Kompartiji drug v derivatu kompartij, ki je kobajagi čist neki drucga, en brat pri komunistih-partizanih, drug pa pri krščanskih-socialistih polej se pa združita na platformi socializma, nazi-socializma seveda, bavčar - sin rdečih staršev s pedigrejem rdeče fevdalne vlastele, je bil minister v komunističnih vladah in član komunističnega derivata LDS, član F21 Binek je pri ortokomunistih Mramorju in pri tovarišu Tajnikarju študente učil kako se prihvatizira...

...in vi - maloumne komunistične navijaške ofce, tisti trenutek, ko Murglor spričo notranjih intrapartijskih mafijskih frakcijskih bojev za plen in zaradi nelojalnosti teh treh solerjev, ki so Jankoviću odvzeli od Murglorja mu obljubljeno igračo Mercator, pa ekspresno fasali izobčenje iz komunistične cerkvene skupnosti K.U.R.A.C., greste gagat temeljni kmečki pameti žaljivo nebulozo, da so te trije tajkuni Janševi in da so nastali baš v tisti volilni noči, ko je Janša edinikrat zmagal na volitvah. Pa kaj ate res tako maloumni al kako?

To je neki tacega, kot bi Janšo obdolžili, da je po njegovi krivdi v eni noči zraslo tistih nekaj preostalih gigantskih starodavnih tisočletnih dreves na madagaskarju oz sekvoj v Ameriki, katere so bojda stare po nekaj sto in celo tisoč let.

Pri vas udbaših in komunistih očitno rula izobrazba iz Kumrfca, ki onega črnogirskega oficirja med granatiranjem dubrovnika pripravi reči: "Izgraditjem mi i lepši i stariji dubrovnik, samo, da najpre pobijemo ove Ustaše".

Tako ste tudi vi uspeli štirinajstletno zorjenje in postopno grabljenje lopovske gnjide rdečega tajkuna nadomestili v eni noči in ga "dozoreli v bogatejšega in starejšega", hehe.

Evo en tak eskimski vic o stiskaču, ki lepo ponazori vaš občutek za čas potreben za nastanek tajkuna in število komunističnih vlad in mandatov potrebnih da se kraja v miru pripravi:

Osnovna šola, valeta, vsi otroci dobili darilo od staršev, sin stiskača iz Vranje pa nič.
S: "Tata pa mogo si i ti meni nešto kupit"
T: "A šta bi ti , majmune rasipnički?!"
S: "Pa daj kupi mi makar lubenicu"
T: "Dobro, ajde, kupiću ti jednu krišku, a celu lubenicu nikako, treba pare da se štedi, budalo!"

Srednja šola, maturantski ples, vsi dobivajo vespe, bicikla, celo avte, onega sineka od stiskača pa sploh na ples ni bilo.

Osem let po končani osnovki, delijo diplome na univerzi, vsi dobivajo poršeje, merđote, zastave 101 in to, oni sin pa...

S: "Tata, jebote, pa mogo si i ti meni nešto častit"
T: " a šta bi ti rasipniče, majketigaspalim blesavu!?"
S: " Pa tata, makar jedno pivo"
T: "Mrš bre u pičku materinu blesavu, de ćeš bre na lubenicu, da piješ pivo, oćeš, da te stomak zabole pa da mi tu na novo odelo povraćaš?!"

Eskimski narodni vic-poduk, t.i. "naravoučenije": 8 let med pivom in lubenico je v vicu ništa, a kamoli 14 let za nastanek tajkuna. hehe.

Šrot in Binek in Bavčar so zgolj zamudniki med rdečo kradljivo nomenklaturo, ki niso iz Kučanvega notranjega kroga, kot recimo Rigelnik in Janković, pa so eto tisto, kar so skrbno grabili in markirali in parkirali in skrivali, pač, potem, ko so se usrali Bajukovih in Janševih zakonov, pohiteli kapitalizirati in pri tem storili vrsto napak. Vi pa, da so Janševi. Oni so tajkuni od leta 1992 in so le trije od skupno preko 30 tisoč rdečih tajkunov - murglorskih razbojnikov razbojniškega hajduškega vojvode Murglbabe, bogvasnimarad.

Vam so oni edini trije tajkuni in verjetno ti imaš njih v mislih, ko gagaš "Ajde, strinjam se z Vehovarjem, da se reši ta korupcija in lopvluk! Socializem, zlasti 'demokratični', nje™, je odličen sistem, samo to malo Janševe korupcije, da se reši, pa bomo v raju, nje™".

Ajd zdaj hitro popravi, da te ne bo udba alpa Štefica Kučanova klicala na raport kaj tu jezikaš po forumu. Ona bojda tak klicari okoli in grozi žurnalistom, ki ne pišejo lepo o Milanu in kompartiji , priblizitelna tak...."...Pa kaj vam je tega treba, da svojim otrokom ogrožate bodočnost?!"

Link

Ni komentarjev: