petek, 1. februar 2013

1990319 - o najhuhjši obliki kapitalizma, ki jo zagovarjajo naši "antikapitalisti"

[mataj]
Hitler ni bil revolucionar, ampak profesionalni diktator, uslužbenec globalnih megakorporacij, podobno kot Duvalier, Pinochet, Suharto in podobne cvetke.

Tut Zoki kobajagi ni politik ampak menđer™, nje™. Nastavil ga je pa Tone Politka The Blouđober. hehe.

Neki tacega kot VašSvoj™ Lenjin, ki ga je nemška tajna služba skupaj žnjegovo komunajzer-teroristično tolpo zaklenila v tovorni vlak, ki je peljal v Sankt Petersburg. In ga z enosmerno vozovnico iz Švice odposlala, da gre Rusom delat kumunajzer štalo. Pri tem jih ni nič motilo, da je Car bil poročen z nemško plemkinjo.

Lenjin je to teroristično plenilsko orgijanje potem celo zapakiral v doktrino državnega kapitalizma, jap, abratjitj vnjimanje, Lenjin je temu takoj, odkrito in eksplicite rekel prav in natančno "državni kapitalizem", le da so to naše nenačitane gozdne kumunajzer tolpe potem kar nekak izgubile iz vida, nje

Ko danes kakšnemu slovenskemu kumunajzer teslu rečeš, da je njihova doktrina nič več in nič manj kot taista leninistična državno-kapitalistična orgija, le da je Lenjinova imela ambicijo biti internacioanalna, tota naša roftarska podalpska pa že 22@45™ ostaja oz celo postaja čedalje bolj nazi-socialistično izolacionistično gospodarsko ksenofobna... skrtka, ko jim to rečeš popenijo, češ, pa shaman to ni kapitalizme, kapitalzime je gld. Yeahhh, right! Razlog? Bojijo se tujega kapitala, kateremu ne morejo ukazovati in ga usmerjati njim v prid. 

In v čem je potemtakem največja patetika, tragikomika in absurd naših kumunajzer pajacev, še bolj pa njihovih ovčjih podpornikov? 

Jahh, v tem, da najhujši možni obliki kapitalizma, ki ima enega samega dopuščenega in posvečenega lastnika - državo ugrabljenko - ugrabljeno po tolparskih komunistih, sprijen monoteistično-monolastniški kapitalizem, ki je totalkartelni, ki nenehno zdrsava v monopolnega, podmizen in dogovorno-aranžerski-tovarišijsko-pajdaški je, reketarsko-mafijski je itd. oni rečejo - nov družbeni red, bre, "socializem". Buuuhahahaha! 

Kako pokvarjeno od kučanov in kako butalsko od proletarcef-podpornikof! Jebiga, komunistekom-manipulatorjem na vrhu prehranjevalne verige, torej kučanovski nomenklaturi, pa to seveda zelo zelo paše. Zato se Zoki pači s 25% plus delnica plus notranji mali delničarji plus Rožnik plus Zoki na odru, ki gaga o "veselju do socialnega kapitala, nje™".

Evo zdaj tvoji-svoji "intelektualci" sprobavajo razne finte, najprej so bili patrijski karbarizmi, pa kapeka bojda-dokončni prikaz prezidija centraljnova kamitjetja oz. prezidjentja Klemota, pa zamrznejo Zokija, pa se sestanejo v CD pa si nadenejo naziv "alternative" oz "intelektualcev". 

In tak bodo tipali vse dokler na natipajo katero njihovo sluzasto laž bodo ofčice spet kupile, ji nasedle in ji verjele, tak, kot so nekoč nasedle na kompartijin "sestop" in Kučanovo "zamrznitev" in ziljon preimenovanj in preoblačenj kompartije. Ko se narod kmalu izda kateremu sluzenju bo nasedel, pa seveda zopet sledi zategnitev zanke okrog narodovega vratu. Vsakič tesneje in huje, da ne bo pomote.

Link

Ni komentarjev: