sobota, 9. februar 2013

1999878 - kakšno "korist" imamo od državnih kolhozov

[drei]
g. Karel Lipnik prosil bi vas, da napišete članek o tem kdo, oz. na kakšen način lahko ima posameznik ali neka skupina državljanov korist od tega, da so podjetja tipa NLB, Telekom, Zavarovalnica Triglav, Petrol v državni lasti.

Jaz osebno nimam prav nič od tega. Rad bi vedel kdo ima zaradi tega korist!

Kot prvo, tvoj položaj ni nevtralen, skratka ne drži, da nimaš nič od tega, ker imaš - škodo maš. Ti in jaz imamo zaradi obstoja državnih podjetij minus. Meni in tebi zločinska komunističnofašistična djamahirija Slovenija potom drakonskih haračev, paraharačev in reketov zasega nedopustno in neutemeljivo zasegan denar, da s tem denarjem dojebava državne kolhoze, ki so, ko njihov rezultat sešteješ pod črto, že 22@45 nenehno v totalu vsi skupaj v izgubi. Pravzaprav so v izgubi že 70 let, vse odkar je bila vzpostavljena doktrina nacisocializma -beri- državnega kapitalizma države, ki je ves ta čas ugrabljena in v ujetništvu pri komunistični mafiji.

Občasni dobički nekaterih državnih kolhozov, ki so običajno posledica monopolov in kartelov, niso niti v enem letu od leta 1945 dalje bili zadostni, da bi skupni rezultat vseh kolhozov bil pod črto sešteto pozitiven. Hence ogromno zadolževanje v tujini, da se sistem dojebava in umetno drži v pozitivi.

Korist od obstoja teh kolhozov imajo samo politične partitokratske mafijske strukture, ki si iz tam kot iz samopostrežnega bankomata vzamejo za napajanje črnih fondov svojih bratovščinskih političnih strank in za financiranje sinekur, v tisočerih formah, ter za financiranje poslov, ki jih za te kolhoze opravljajo pajdaši teh političnih struktur. Z eno besedo, korist od obstoja teh kolhozov imajo izključno mafijske zemonskokartelne pajdaško-nomenklaturne bratovščine, škodo pa seveda ljudstvo. Ljudstvo današnje in še nerojeni, a na zalogo že dolžniško zasužnjeni bodoči rodovi ljudstva.

Državni kolhozi Slovenistana so nič kaj preveč sofisticirano zakamuflirane roparske poti, stroji in konstrukcije, preko katerih omenjena tovarišijska mafija ropa 99,5% nacije. Eta vsjo! Amen!

Če bi namesto Janše, ki je Kučanov kolhozniško-pajdaško-tovarišijski državnokapitalistični sistem zgolj nadaljeval tako, da je v besedi nacisocialistični akcent prestavil na predpono naci in si s tem domišljal, da je zadeve spravil na pravo pot, češ, če mahaš bolj z naci delom besede nacisocializem je to v potemtakem avtomatično v imenu Slovenstva in opravičeno. Kobajagi, če Slovence za razliko od Kučana ropaš v imenu nacije, je to naciji bolje, kot če ropa Kučan v imenu boljševiške nomenklaturnotovarišijske ideologije socializma,...

..., skratka, če bi Slovenija namesto Janše premogla svobodarskega žlahtno-liberalnega državnika, bi državni kolhozi, ki so vir vsega zla, bili že davno odprodani najboljšemu ponudniku, kartelnoplenilske pajdaške horde in kohorte pa razhajkane, ter odmrle, saj preprosto ne bi imeli poti za velekraje. Dober, še vedno bi kdo od privat podjetij iskal pot, da kaj koruptivno pridobi iz državnega proračuna, a to bi bilo bistveno težje in najmanj 1000 krat manjšega obsega. Že sam fizični obseg bi bil toliko manjši, pa bi fizično bilo nemogoče ukrasti, recimo tistih 4,5 milijarde o katerih je danes Janša spregovoril odkrito, ko je razodel, da se 200 mio iz teh državnih kolhozov letno prelijo samo k falangi F571, torej prokučanovskim medijem. "Oglaševalski" in podobni kolački pajdaške orgije slovenskih velelopovov. Ni čuden, da so vsi mediji "levi", pro"levi" in proti vsem razen pajdaški kučanovi mafiji. Jebiga roke, ki te hrani pač ne ugrizneš zlahka. Temptejšn pri medijih je očitno prehud. 

In to je kompartijska metoda odvekomaj oz. od pamtiveka. Moraš v Kompartijo, če češ bit direktor, moraš pisat "lev", če češ peneze oglaševalske potice, miraš volit Kučanove, če hočeš pokojnisko rento v višini, ki jo z vplačili nisi kontibuiral. To, da za to morajo bii tudi takšni, ki jih sistem dobesedno ropa in reketira, a vse te fukfehtarje ne briga nii malo. Sprijena mislnost pač spremlja komunistično beštijo. Tudi to je tako od pamtiveka. Logično!

Link

Ni komentarjev: