sobota, 9. februar 2013

2000282 - zakaj je Jože P. Damijan nevreden svojega akademskega naziva

Za razliko od tebe in prokučanovskih t.i. "levičarjev", jaz terjam, da se NLB udbo-kolhoz in vse podobne kolhoze takoj odproda in nikoli več ne ustanovi. Pa ne bo treba imeti debate ali je komunistična sprenevedava AUKN boljša od holdinga. 

Skratka, nisem niti za kučanovski nazi-soc pajdaški državni kolhozni kapitalizem, niti za Janšev presežno-domoljubni na napačen način nazi-socialistični državni kapitalizem, pa sem eto za totalno eradikacijo vseh državnih kolhozov komercialne narave. 

Ker so gojišče lopovskega zla, so stroj preko katerega se ropa narod, v dolžniško suženjstvo spravlja narod, narodu suspendira svobodo in demokracijo, itd, kar je še takega zla, ki izhaja iz manipulacij s pomočjo moči podmizno prekanaliziranega-ukradenega denarja.

Za razliko od Vas™, ki na vse pretege atakirate samo na Janšo, kot bi njegovo izginotje iz politike bilo obet sreče, vse to samo zato, ker je v napoto VašiOpciji™ VašiStokratBoljLopovskiOpciji™, jaz nimam težav z biassom do nobene tovrstne nazizagovedane državnokapitalistične Opcije™, pa eto mirno lahko izjavim, da meni niso nič bolj kot Kučanova nazisocialistična simpatična Janševa nazisocialistična prizadevanja, da ohrani državne kolhoze in žnjimi tudi državni kapitalizem a.k.a. "socializem", kateremu so te kolhozi za temelj. AUKN je gnoj od gnoja a bogami holding je pak samo gnoj. Neporeben gnoj!

To, kar Damijan sere, je maloumno in Damijana bi moralo biti sram, da to počne. Vsekakor je Damijanovo pisanje sramota za akademski naziv, ki ga ima. Zakaj?

1. Zato, ker se je Damijan pridružil šank-idiotom, ki furajo tezo, da so v tej državi vsega skupaj samo trije tajkuni Bavčar, Šrot in Binek, ter, da državo niso okradli raznorazni tovariši tajkuni rigelniki in jankovići in tisoče njim podobnih, ki so s krajo pričeli takoj leta 1992 in jo zaključili davno pred prvim Janševim mandatom leta 2004. V taistem obdobju so trije pri kraji zaloteni grmadili tiste svoje parkirane meljarde in meljone. V času svetega Drnilame in Kučana, skratka komunističnih "levih™ vlad".

Večino narodovega premoženja so rdečebaronski tajkuni zacahnali, pa zatemnili že leta 1992. VEČINO! To pomeni 99%. Patetični zamudniški Bavčar in Šrot in Bine, so tretjerazredni komunistični lopovi - vaški kurji tatovi, ki pač, bodisi tak kot Bavčar neki časa niso dojemali, da jim čast visokih funkcij v komunističnih vladah ne bo prinesla dovolj denarja za njihovo stopnjo ljubezni do luksuza, bodisi tak kot Binek in Šrotek, niso bili pripuščeni v prvi krog ropanja, ampak so rabili štrikati, verižiti in parkirati 12 let, da so kobajagi zamedli sledi prozorno trivijalnega lopovluka. 

Te trije komunisti so se leta 2004 usrali prihoda Janše in Bajuka na oblast, zlasti Bajuka in njegovih davčnih zakonov, zato so ihteli kapitalizirati, kar so parkirali in naštrikali in naverižili, pa eto storili napake v ihti. In se zajebali. Ufatlo jih!

Pre tem je pa Bavčar bil v komunistični "levi™" LDS, torej nejanševski, in ves čas v prvih vrstah kučanovske falange, Šrot je na tribunah Laškega sedel s Kučanom v objemu, Binek pa pri komunistoma Tajnikarju in Mramorju na EF predaval kako se pravilno po komunistično krade oz. prihvatizira oz. tajkuni. Učil mladi rod krasti po komunistično!

Ko jih je pa Janševa vlada ufatila pri kraji je Kučan pohitel tam na tribuni pljuniti Šrota in se ga kot kužnega hitro odkrižati, jezen na njega, ker je Kučanovemu pulenu Zokiju vzel obljubljeni fevd oz igračo Mercator, oni Maks Tajnikar je pa na TV razlagal, da je komunist Binek (in še tisoči binekof, je rekel Tajnikar!) moral krasti, "saj so ONI™ The Tajnikarjevi pajdaši™ kobajagi hoteli da NjihoviSvoji™ vse prevzamejo ne pa grdi tujci™, Binek pa sirota ni imel penezof, ejgha, pa je eto moral ukrasti". Porinlo ga v krajo, takorekoč. Auuuu!

In seveda po Đejpidijevo in po tvoje je za to, da so člani in najvidnejši vojaki Kompartije kradli, kriv Janša, ker je kraja le teh eskalirala oz kulminirala baš v času njegove vlade, ko so se usrali, da jim utegne Bajuk pokvariti zamisli, do takart so pa sanjali, da bo njih ščiteča kučanovska falanga večno na oblastni poziciji. Kill the mesenđer logika, nje™. Kateri maloumneži bi vam naj nasedli na te nebuloze, bogvasnimarad?!

2. Taisti Đejpidi je leta 2004, kmalu zatem, ko je odšel iz Janševe vlade trobil v isti rog kot vsa komunajzarska drhal, češ, da Janša dela "kadrovski cunami" in to pa to. Da pa Janša v NLB ni zamenjal od komunistov nastavljenih meneđerjev in večine nadzornega sveta so spregledali, če pa bi jih zamenjal, kot bi moral, bi bil vik in krik. 

A tudi če bi hotel, ni mogel, saj je s seboj v kobajagi "koaliciji", v bistvu pa na Kučanovi straži, imel Kučanove pudljne levičahja Kahlna in Opus Desus ter eselesovske kučanovske bićiz. Ki so seveda izključno pravičniško, nje™, majkejimsudija, bili proti "kadrofskemu cunamiju" med "strokovnjaki v državnih bankah". Hehe, mamico vam kumunajzarsko sprenevedavo prevarantsko nategunsko, koga vi hočete imeti za norca!

3. Očitati Janši, da je kriv, ker so v NLB krajo komunistov-njihovih pajdašev omogočali neki lopovski po komunistih poprej nastavljeni meneđeri, je isto kot očitati policaju, ki mu ni uspelo preprečiti rop v banki, da je on ukradel denar, ter se v medijih ukvarjati samo z očitki njemu, ne da bi enkrat samkrat omenili lopove, ki so krajo izvedli. 

Zakaj Đejpidi raje ne napiše kaj o komunističnih lopovih, ki so denar dejansko iz NLB ukradli in od tega denarja imeli koristi? Zakaj piše o Janševi nesposobnosti ustaviti vse te horde komunističnih lopovov, o komunističnih lopovih in njihovih pajdaših, ki so krajo izvedli pa Đejpidi nič ne piše?! A ste komunisti pozabili, da je za krajo ipak kriv lopov, policistu pa lahko očitamo samo neučinkovitost pri lovu na lopova? Morda bi lahko bil bolj učinkovit, samo kaj, ko ste pa vi policaju rekli, da naj ne dela "kadrovski cunami" med lopovi-pomočniki v banki, ko je hotel umakniti vaše lopove - asistnete onim lopovom prejemnikom kreditov od tam. In Đejpidi vse to ve!

P: Jap, Janša v tej zadevi ni angel. Kriv je, ker zagovarja in s komunisti skupaj vzdržuje na življenju te državne kolhoze, zlasti udbokolhoze. Kriv je tudi, da je nasedel komunističnemu frikanju in točenju krokodilskih solz raznoraznih đejpidijev o kadrovskem cunamiju, namesto, da najprej pomete z nastavljeno komunistično mrgolaznijo v državnih kolhozih, potem pa kolhoze proda in komunistično sodrgo za vedno razhajka od tam ter jim zatre kraje kjer se zbirajo in eni druge nastavljajo - državne kolhoze. 

Ni pa kriv, da so komunisti iz NLB in oni povezani z NLB ukradli 7 miljard. Ipak so jih ukradli oni in ne Janša, čeprav je to bila njegova izmena, ko je bil določen/izbran od naroda, ko je dobil mandat in nalogo, da dežura, da nam to ne pokradejo. 

Rekoč to, naj poudarim še to, da Janša nikdar ni vladal sam brez komunistične beštije, ampak je vedno v svojih vrstah imel tudi Kučanovo sodrgo, recimo Opus Desus in SLS in podobno sodrgo, ki je ves čas Kučanu oz "kučanu" oz kučanu™ lojalna in je v janševih vladah zato, da Janša ne bi preveč po antikučanovsko deloval. Da en slrene s puta druga Tita in tovriša Kučana! Da vam traja VašaSvoja™ kontinuiteta™ tekovin™.

4. Đejpidija bi lahko bilo sram, da se obnaša kot pijani maloumni butalski neizobraženi redneckovski desperadosi za šankom vaškega bufeta, ko gaga na platformi, da je Janša kriv, ker so komunajzer-pajdaški lopovi baš v njegovem mandatu postali prestrašeni kaj utegne še vzakoniti Bajuk, pa pohiteli zaključiti krajo, ki so jo po raznih parkingih odlagali 12 let v času prejšnjih komunisitčnih vlad.

A Đjepidi da ne bi vedel, da se za nagrmaditi par milijard na parkinigih tretjerzrednega kumuanzjer lopova wanabe tajkuna, rabi ipak 12 let in da to ne more nastati čez noč? Težko verjamem, saj je Đejpidi ipak neki jaki dr-ekonomist, nje™. Da gaga, da je Janša kriv, ker so Kučanovi komunisti Bavčar, Šrot in Bine kradli. To je tako maloumno, da je sramota če to resno izreče faliranec z osnovno šolo, ki mu jo je oče kupil za klobase in ocvirke pri lokalni učiteljici, kaj šele Dr Đejpidi.

Janša je morebiti kriv za podobne marifetluke, ma ne za te od Bavčarja, Bineka in Šrota. In Janša je za marsikaj bistveni hujšega in večjega kriv, recimo za to, da je narod oropal skupaj s komunisti, ko so nedavno družno sprejeli antinarodne roparske komunistične nasilnouravnilovske in reketarske pokojninske zakone. A glej ga zlomka, komunisti so s takim Janšo zadovoljni, vi ofčice pa tudi. Ta veleleopovluk in antinarodni velezločin vas nič ne gane.

Tam v tej velekraji stotine milijard iz žepov naroda vas velelopov Janša, ki krade z ultravelelelopovi kučanisti nič ne moti. Moti vas pa, ko iz Bruslja po videokonferenci pove, da je komunistična golazen vsako leto prelila 200 do 500 milijonov samo v emedije in ko razodene, da se je preko NLB kradlo na lepe oči podeljene kredite komunističnim posvečencem.

Ja, Đjepidi frit se vrgizni, velelopov Janša je to imel muda razodeti, pa četudi se izkaže, da je sledeč tvoji tezi tudi sebe zajebal oz dezauviral, saj je v času njegove vlade brez veze nasedel tudi tvojemu in kumuanzer frikanju o cunamiju, pa komunističnih lopovov ni odstranil in s tem narod zaščitil od teh komunajzer lopovov.

Sam veš kaj je lepota te debate Đejpidi desperatni moj, razodetje, da če je Janša velelopov, so te tvoji kumunajzari ultravelelopovi, ti pa o tem niti besedice, pizdek sprenevedavi!

Vedno sem govoril, Janša bi komunistični bestialni kači moral streti glavo, ne pa nasedati na gaganje o cunamiju in se iti nekšno materterezno naivno mono. Zdaj pa ima! Zdaj bo moral na desetine zborovanj in vsakič bolj direktno izrekati s kakšno zločinsko komunistično bando imamo opraviti. In seveda, nikoli več ne sme v koaliciji s kučanovskimi krti iz OpusDesu, DL, SLS. Naivnež!

In ko sem jaz oz nas nekaj tu na forumu tako govorili, je Đejpidi napisal kolumno, da smo forumski desperadosi. Zdaj pa on Janši očita zakaj potem ni delal, kot smo shaman & desperadosi priporočali, da bi moral s komunistično beštijo storiti, zakaj ni odstavil vse nadzornike in menagerje, ki so jih komunisti nastavili. 

Hinavski sprenevedavi Đejpidi go home!

Link

Ni komentarjev: