četrtek, 7. februar 2013

1996726 - ali naj Janša odstopi zaradi poročila KPK

Jahh, če mu niso mogli in niso naložili nič v smislu odredbe da naj odstopi, ali da naj gre fpržun, koji kurac potem vsi vi tak desparatno serete, da mora Janša odstopiti? 

KaPeKa je pač nekšno pevsko društvo, ki je mnenja, da jim Janša ni zadovoljivo pojasnil svojih transakcij. In sou fakin wot?
V državi v kateri tožilstva in sodnija in karkoli iz domene pravne države sploh ne funkcionira, v deželi v kateri imenujejo nekšna pevska društva da dajajo načelna in staljinovska "končna" mnenja brez možnosti ugovora, hehe, namesto da policija+tožilstvo+sodnija Janši oz Zokiju jebajo mater, če je lopov in nas vse boli kurac za neko tam Klemotovo pevsko društvo, torej v taki državi bi vi, da Janša odstopi!? Koji kurac, budale?!

Kaj orgazmirate ob dokaj nepresenetljivemu spoznanju, da Janša morebiti res ni dovolj pojasnil Janšo-patološko-sovražečemu Praprotniku neke transakcije?! Kaj vas je tako šokiralo, pepeki? Ste mar ravno in edino vi izmed vseh Slovencev prej mislili, da je Janša topogledno, ali kakorkoli drugače brezmadežen? Kot edini politik v slovenski partitokraciji bi on po vaše naj bil kobajagi nedolžen in nepokvarjen in nekoruptiven?! In ravno vi da ste to verjeli?! Auuuu! ne vem, jebenti, a jaz vam eto nekak ne verjamem.

Jaz recimo ne zahtevam Janševega odstopa, celo nasprotno svetujem mu iz čistega kljubovanja komunistični zveri, da komunajzarskim pičkicam z malo žličko strga maščobo vun iz tolstih trebuhov in jih do zadnjega pusti čakati, medtem ko se oni desparatno tresejo v deliriju pričakovanja prevzema oblastne pozicije.

Čeprav odstopa ne zahtevam, sem mnenja, da je še kako fakin možno, da je Janša kot vsak slovenski politik koruptiven. Človek, ki skupaj s komunisti vsakega kontributorja v pokojninski sistem gre oropati za 100 jurjev EUR, ki vse Slovence brutalno-pokvarjeno pahne v bedo komunističnega gulag sistema obvezne tlake do 65 leta brez možnosti upokojitve na nižji mesečni renti, je že zaradi tega velelopov in protinarodno govno, tak, kot komunisti s katerimi skupaj je zagrešil zločin proti narodu. Torej, kaj se bi jaz potem čudil ali on lahko utaji kakšne davke, alpa si koruptivno naštima kakšne peneze ukradene iz državne blagajne preko kakšpne hude transakcije, itd. Pa to so mikro, kaj mikro, nano grehi v primerjavi s pokojninskimi in davčnimi lopovskimi zakoni, ki jih je skupaj s komunisti sprejel.

In navkljub vsemu temu, jaz toti kumunajzer KaPeka pevski komisiji, v kateri je glavni investoigator maliciozni jado in kučanovski vojaček Praprotnik ne zaupam niti kolikor je za noktom črnega v angleške kraljice.

IN ne le zaradu slednjega, temveč predvsem zato, ker insistiram na normalnosti, civiliziranosti in legalizmu, jaz ne želim Janše obsoditi dokler ne bo zavrnjen od poslednje prave nepevske inštitucije te države in od bruseljskega sodišča v tej zadevi. 

Do takrat je on za mene v tej zadevi čist in tako ali tako nima razloga odstopiti.

A, ja še to: Sam s tem sranjem, češ, da "v normalni državi politik odstopi pa potem dokazuje nedolžnost", mi prosim vi komunistični motenčki ne hodite. 

Ker mi nismo normalna država, skratka v nenormalni državi, v kateri komunistične beštije atakirajo kot stekli psi na edinega relevantnega vodjo opozicije in to že četrt stoletja, pač nihče normalen ne bo odstopil, ko ga beštije še enkrat napadejo. Le zakaj bi? Da beštijam naredi komfort in uslugo in jim njihove zlobne in sprijene aspiracije pomaga hitreje uveljaviti, al kaj?

Argumentacija jim je pa tak - daj janša odstopi že enkrat, ker je to naša želja. Auuu! Pizda, a vi mislite, da so vsi drugi idioti samo vi kumunajzari ste pa modri in zviti, al kako? Kaj bi radi, da se Janša gre sam uležat v krematorij pa ustrelit, al kaj? Zakaj že? Zato, da komunistične beštije spet pridejo na oblastno pozicijo? Ker kobajagi že dolgo niso bile tam, al kako?

Janša bi lahko bil drugi največji ropar v zgodovini slovenstva, takoj za komunisti Milana Kučana, pa bi jaz bil proti da odstopi. Veš zakaj? Zato, ker to zahtevajo največji lopovi in zločinci, ki so kdaj korakali po planetu - slovenski komunisti. In zato, ker oni niso že na smetišču zgodovine, pa je janša, tako kto je magari za njimi največji lopov, edina patetična ovira, da se ne vrnejo na tron. Eto zakaj! Sikter!

In enako terjam za Jankovića. Legalizem do konca.

Link

Ni komentarjev: