sreda, 13. februar 2013

2006456 - kdaj je dopustno kršenje človekovih pravic

[ivon]
Davkoplačevalci bomo vsekakor čutili "Klemenčičevo" kršenje zakona KPK in posledično človekovih pravic!!!

Tako je! In dokaz, da slovenski novinarji, civilna družba, intelektualci itd. zelo izi zdrsnejo v fašizem in zagovarjanje kršenja človekovih pravic. Dovolj je, da je naciljan Janša in že vsi imajo na ziljone "utemeljitev", zakaj ni nobene škode, če se človekove pravice krši. Vred z onimi najnovejšimi vzdolž fašistične makiavelistične mantre: "To sicer ni zakonito, je pa bojda dobro in koristno". Zaradi "višjih ciljev". Ki bojda opravičujejo sredstvo. Saj vemo, višji smotri so tak fini, da so žnjimi vrli Slovenci šli tlakovati celo pot v pekel.

Če pa bognedaj Janša bobu reče komunist-fašist, je to že "sovražni govor". Pač slovenska fašistična hinavščina fašistov s takoimenovane "levice".

To je enaka razlaga, kot razlaga številnih slovenskih intelektualcev, da zverinski poboji nekaj deset tisoč Slovencev in v seštevku preko 140 tisoč ljudi na ozemlju Slovenije leta 1945 seveda ni bilo zakonito, je po bilo bojda dobro in koristno. Vemo tudi za koga je to bilo dobro in koristno. Če kdo ne ve, naj pogleda kdo še danes govori afirmativno v zvezi s temi zločini in kdo še danes promovira enako ideologijo v primerih, kot so recimo Janševi in podobni.

Link

Ni komentarjev: