ponedeljek, 25. februar 2013

2023318 - ko celo dr. fizike Roku Hrenu osnove matematike povzročajo težave

Ni mi jasno kaj je hotel naklamfati tale žurnalist, razumel sem pa, da mu matematika ni ravno blizu. Zadeva izgleda kot zajebancija a ipak piše kot da ni.
Rekel je na primer, da bo 66% moških Slovenije končno lahko več časa posvetilo hujšanju in fizičnemu fitnessu, ker ne bodo več postopali po uličnih demonstracijah in tam žlampali cenen alkohol.

Dragi žurnalist, ulicotacalo je maksimalno 2% Slovencev in Slovenk skupaj - militantnih rdečetalibanov, ki so po željah in aspiracijah murgljske prelature skušali doseči prevratt v korist Kompartije in njenih tolp. Vsi ostali so tudi do sedaj imeli dovolj časa za telovadbo in jebiga poslej se nam v tem smislu konec ulicotacanja teh dveh procentov Slovencev in Slovenk - rdečetalibanskih terorističnih tolp na kondicji nacije no bo nič poznalo.

Ti maestro Hren pa si idi malo obnoviti znanje iz štetja Slovencev, da nam ne boš čez kak teden ali dva tudi ti sral, da ima Bratuškova podporo "cele Slovenije", tak, kot jo je imel Zoki, ko je 315 jurjev slovenskih državljanov proglašal za "celo Slovenijo" in to zgolj zato, , ker jo podpira par ducatov politikov - partitokratskih pizdekof in člani par strank derivatov in reciklatov Kompartije, ki jih je vseh skupaj za garjavih par promilov Slovencev in Slovenk. Ta nacija bo propadla zato, ker ne obvlada štetja do dveh milijonov še manj pa obvlada procentte n primerjave števil

Link

Ni komentarjev: