nedelja, 10. februar 2013

2001529 - kako bi lahko zgledal zakon o lustraciji

Zadoščalo bi že, če bi pristojno sodišče, temeljem ustavnega zakona o lustraciji, odredilo, da vsi mediji morajo 20 let vsak dan na naslovnici in vsak dan v vsaki oddaji na začeku oddajati sporočilo, da so Kompartija (KPS) in vse njene preoblačevalne forme in trenutne zakonite sukcesorke po sledi malomarno sicer zakrinkanih preimenovanj in preoblačevanj ter reciklaže in deriviranja (ZKS, ZLSD, SD, LDS; PS, DESUS, DL, SNS,...) zločinske organizacije z zločinsko nasilnouravnilovsko reketarsko agendo, neposredno in odkrito naperjene proti premoženju in svobodi ljudi naciljanih s temi zločinskimi agendami. 

V isti lustracijski zakon je treba zapisati, da v Sloveniji davek v kašni nedajbog brutalnokomunistični stopnji višji do 20% ni nikoli dovoljeno zasegati na kakršenkoli prihodek, komurkoli. Kar lahko kot družba naredimo z davki do 20% to nam je in ni več, pa se frit vgriznite vsi sluzasti fukfehtarski lezilebovički reketarji in rentarji!

V lustracijski zakon je treba eksplicite zapisati, da brutalen nasilnouravnilovski boljševiško-fašistični progresivni davek na prihodke iz dela, uveden po komunističnih plenilcih, še zlasti ni dopusten, ker je antinaroden in da sme delo biti obdavčeno izključno cedularno in z enako stopnjo, kot vsi drugi tipi prihodka v omenjeni maksimalni stopnji med 0% in 20%, pod pogojem, da so tudi vsi drugi tipi prihodka in predvsem potrošnje tako obdavčeni.

Za prihodke je treba s tem zakonom določiti, da prvih 24 tisoč EUR za skupaj živeč par ne smejo biti obdavčeni (davčno izvzetje), za neporočene pa prvih 12 tisoč. Tudi, če bi država zaradi tega morala imeti enega samega uslužbenca. Nje™. Hehe, mamico vam lopovsko in sprenevedavo, mi pride, da bi rekel, ko se spomnim pačenja rdečeritih nizkovejevnih majmunov! In seveda, da je zadolževanej države v bodoče povsem prepovedano. Da nam bande ne dojebavajo proračun potom zadolževanja bodočih rodov, da bi jim njihove komunajzer doktirne navideno kobajagi špilale.

Da prispevki ne smejo biti neokapičeni, ker so to komunistični-fašistični reketi namenjeni pavperizaciji in nasilnemu uravnavanju plebsa v enaki bedi , v prevodu namenjeni so slabo prikritemu sprovajanju zločinske plenilske boljševistično-fašistične ongoing tekoče ekspropriacijske doktrine, saj za te "prispevke" prisilni kontributor v nadkapičnem delu ne dobi ničesar v zameno, zato se takšni "prispevki" štejejo za mafijske rekete nasilno pobirane s strani ugrabljene države v rokah komunistične in ali podobne reketarske mafije. 

Tiste, ki so omenjene neokapičene "prispevke" vzakonili, je treba z imenom in priimkom proglasiti za zločinsko mafijo škodljivcev pavperizatorjev naroda s svobdoi ljudstva nevarnimi nameni, njihove politične stranke in druge organizacije pa za zločinske mafijske organizacije z zločinsko agendo, ki so ugrabile državo, da bi lahko izvajale organiziran zločinski podjem.

V lustracijki zakon je treba zapisati, da se sledom lustracijskega cilja demontaže antinarodnih zločinskih struktur postavljenih po komunistih - mafijcih, mora zasebnikom odprodati vsa komercialno naravnana državna podjetja in oz državne deleže v takih podjtjih, ter, da jih nikoli več ni dopusnto ustanavljati.

V isti zakon bi bilo treba zapisati, da se sukcesorke zločinske organizacije ZKS ne smejo udeležiti volitev, ter, da nihče, ki je kadarkoli bil član ZKS ne sme več tekmovati za oblast in oz. državno pisarno voljenega predstavnika, ali pa biti član kakšne politične stranke, ki tekmuje. (Ja pimpeki, iz čiste higijene velja tudi za Janšo. Naj se mojster gre odpočiti, kajti čim ne bo Kučana in Lukšičašenka in Alenčice in jankovića, tudi Janše ne rabimo več! "Neka se maestro odmori, zaslužio je", hehe!)

ZKS sukcesorkam je treba odvzeti vse premoženje, ki ga je nekoč uporabljala ZKS in pred njo KPS in ga nameniti v dobrodelne namene.

Kučana je temeljem njegovega dobro dokumentiranega vodenja KPS in ZKS in njegovih funkcij in delovanja, treba eksplicite proglasiti za mafijskega dona in mu do konca življenja prepovedati dajanje političnih izjav in pojavljanje v medijih z zagroženo kaznijo vpržunjenja za 3 mesece za vsako izjavo medijem, da o delovanju v političnih organizacijah niti ne govorimo, zamrznjeno ali odmrznjeno ni relevantno. Pa na policiji se mora javljati vsak dan, preden gre mutit na koto Sljašćićarna™.

Vsa okostja najdena v fojbah, tankovskih jarkih in rudnikih je treba jasno pripisati KPS in komunistom, dost je sprenevedanja. In komuniste perpetuatorje teh zločinov v odsotnosti proglasiti za zločince. Uradno! Da se ve!

Na vhodu v vsa slovenska naselja, ter na vseh slovenskih trgih mora prihodnjih 200 let stati stalno osvetljena tabla z napisoma " KPS (ZKS) je zločinska organizacija, ki je Slovencem leta 1945 ugrabila državo, programi in doktrine komunističnih strank so pa zločinske in antinarodne". 

Da narod ne pozabi kako je s temi zadevami, ki so narodovi svobodi in napredku smrtno nevarne!

Ne prepovedati organiziranje in pisanje zločinskih doktrin, razen, če so odkrito naperjene proti svobodi drugih ljudi, kot so recimo nacistične in komunistične, ampak ipak narod opozoriti, to pa vsekakor! Če nimamo medijev in novinarjev, ki bi to kot častna ločena veja vpliva na javno mnenje hoteli početi spontano, potem to naredimo tako, z lustracijskimi zakoni in opozorilnimi đambo tablami! Nekdo mora drukati in lobirati za narod, ako to nočejo novinarji bo pa za to poskrbel narod sam s svojimi zakoni! Jel' to jasno, pizdeki žurnalistični, za 200 do 500 NARODOVIH meljonov letno od komunistične mafije kupljeni! Kako preverzno!

Na voliščih morajo naslednjih 200 leta stati đambo table, da vsak naj svobodno po svoji volji voli, ma kdor voli za sukcesorke in nadaljevalke programa in doktrine KPS-ZKS, kot so recimo SD, LDS, DESUS, SLS, PS, SNS, DL in še nekaj jih je, mora vedeti, da zavestno voli za derivate in reciklate zločinske KPS oz ZKS in je s tem tudi sam zavestno podpornik zla, zločincev in škodljivcev. Pa kdor hoče naj ima, nje™. Kdor lahko tako voli in mirno spi, naj mu bo, nje™! Hehe.

To malo verbalne higijene bi že precej pomagalo. 

Kakor vidiš Gustle, lustracija lahko pomeni nikogar f pržun temeljem tega zakona, nikogar opduščati, nikomur nič vzeti, le malo verbalne higijene, da narod ve, kako je s temi zadevami uradno, ter seveda ipak se mora zgoditi prepoved zločinskega delovanja v škodo demokracije in svobode drugih ljudi, saj smo to že storili glede nacistov in fašistov prepoznanih uradno nekoč v preteklosti, pa to storimo še za zločine in zlodela in delovanja, ki jih izvajajo zločinci komunisti-mafijsci-fašisti iz sljašćićarn in podobnih obskurnih zarotniških krajev. Nje™.

Link

Ni komentarjev: