ponedeljek, 11. februar 2013

2002698 - komunistično haračenje

Poanta je, da so Skandinavci neskončno manj obdavčeni od večine Slovencev (Od 99% Slovencev), pri isti ravni prihodka nnkupne moči.
Tragikomično je pa to, da 99% od taistih 99% Slovencev naseda kompartijski agitprop mudologiji, češ evo Skandinavci so bolj obdavčeni pa še vzhičeno veselo plačujejo davke, za raliko od Sovencev, ki da so kobajagi bagatelno obdavčeni in banda nehvaležna, nočejo z ritnicami ploskati komunističnim reketarskim tolpam za ta dar.

PS
Naj gre v zapisnik, da niti Otomani niso obdavčevali te vrste sirotinjo, kakršno obdavčujejo slovenske komuni..stične teroristično-reketarske mafijske tolpe. Pa so bili okupatorji! Namreč, Otomani so svoje slavne harače v obliki desetine in le občasno za bunđije še kakšne kazenske dodatne harače jemali izključno onim ki so imeli ustrezno veliko premoženja in prihodkov. Rajo, ki je za mezdo in kos kruha delala na poljih fevdalne vlastele, velikašev in svobodnjakov, pa Otomani niso haračili.

A najhujše v celi zadevi je žaljivo sporočilo slovenskih komunističnih tolp, ki ga s temi harači in reketi odpošiljajo narodu. To se glasi: "Imamo vas za zelo glupo in primitivno rajo, saj menimo, da je dovolj, da vas vse v enaki bedi nasilno uravnamo in že ste vsi pacificirani in nam z ritnicami ploskate, golazen nevoščljiva sprijena in motena. Vemo, torej, da se hranite s primtivizmom vzdolž vektorja "naj sosedu komunisti dajo crkniiti kravo več, pa nič hudega če bom zaradi oblasti in režima komunističnih tolp in njihove boljševistične nasilne totaluravnilovke vsiljene raji, jaz totalni bednik".

Link

Ni komentarjev: