sreda, 6. februar 2013

1994507 - Miran77 o izvorih lopovluka

Paralelno ekonomijo je v tej državi uvedla UDBA, o tem je dovolj povedal že Niko Kavčič, zato tule ni treba izumljati tople vode.

Paralelna oz. podmizna ekonomija pa je sinonim za organizirano krajo narodnega premoženja, ki ga nad Slovenci izvajajo že več kot 65 let, in to iste strukture, po istih metodah delovanja.

UDBA, oz. kakorkoli že hočete reči tej organizaciji, je v stari Jugi držala roko nad kompletnim prometom z devizami, po osamosvojitvi pa je trdovratno in zvito ohranila svoj vpliv v slovenskih državnih bankah in državnih podjetjih. Tam je prisotna še danes. Kdo je že bil glavni svetovalec Križaničevega ministrstva, ki je bankam osebno odrejal, katerim podjetjem se bodo odobrili krediti in katerim ne? Drago Isajlovič, SDV.

Danes svetlo tradicijo udbovskih biznismenov najbolj premočrtno nadaljujejo kvazijapiji iz PSi, tovrstne metode pa so gotovo dobro znane tudi drugim strankam.

(Niko Kavčič, eden od glavnih arhitektov sistema podalpske podmizne ekonomije, je v 80-ih letih med partijskimi krogi veljal za mentorja nekega Janeza Janše.)

Na Financah to vse seveda vedo, ampak vseeno pišejo prismojene članke z naslovom "Kdo je Slovence naučil krasti?"

Nehajte že torej enkrat temu ubogemu in vedno bolj zmedenemu folku postavljati prfuknjena retorična vprašanja, raje končno napišite ODGOVORE.

Link

Ni komentarjev: