sreda, 6. februar 2013

1996143 - in kaj potem, če SDS (so)organizira neko zborovanje

Ne vem koji kurac je s temi tipi iz SDS. Pa kaj se oni koji kurac submisivno opravičujejo prokompartijskim idiotom, ki so tako arogantno nesramni in sprijeni, da imajo muda namigovati, da SDS ne bi smela odkrito pozivati na podporo zborovanja?

Ma, če bi jaz vodil SDS namesto teh zmedenih brezjajčnih begavčkov, bi prokompartijskim žurnalistom Slovenistana dal tak odgovor: Pa kaj si vi mislite bebci komunistični, kaj si domišljate kdo ste, pičke komunistične zagamane?! Podpirali bomo katerikoli zbor in zborovanje se nam zdi pravo in svojemu članstvu bomo pošiljali katerakoliže legitimna in zakonita sporočila in vam Kučanovim pičkicam sporočam, da nam lahko pljunete pod okno, bedniki usrani. In bi jim seveda pokazal še visoko iztegnjenega sredinca ter jih sočno steral ftripičkematerine zagamane in zagovedane boljševistične.

Jebotealah, ta dežela je zamudila lustrirati komunistično zlo in zdaj se moramo že opravičevati, če podpiramo zborovanje, ki ni Kučanovo, al kak?! Pa, jebote Alah, kje mi živimo! Golazen antidemokratična se upa spraševati neko politično stranko zakaj poziva svoje članstvo, da podpre zborovanje in pride na zborovanje in s seboj pripelje čimveč ljudi! 

Ja, ja, že davno je bilo ko sem pričel opozarjati, da če narod ne lustrira komunistične beštije, bodo beštije poskusile lustrirati narod!

P: Sem proti vsem ulicotacanjem, ker menim, da je to najbolj primitivna in neučunkovita in iracionalna oblika reševanja problemov v družbi, da je to najslabša oblika "dijaloga", ki se najlažje ponesreči in zdrkne v zlo. Ampaaaaaak...,

...ampak, ko komunistična beštija tako provocira in na koncu se gre še takšne neverjetne arogantne nesramnosti, me ima, da bi šel organizirat in se udeležit taužent zborovanj proti kučanovskim komunajzer pizdekom in njihovi sprijenosti. Huhhhh!

Link

Ni komentarjev: