nedelja, 17. februar 2013

2011408 - kakšne so koalicije z Ehjavcem

Takšno orkestrirano kobajagi-zgražanje zaradi Erjavca, ki se vsak dan stokrat pohvali, da gre stran iz vlade, da bi kobajagi bil videti, kto načelen mož ki je ProtiJanšecski oz na liniji oz kučanovski, zgolj razodeva čigav v resnici je ves čas Erjavec. Kaj opozicionistko Bratuškovo boli kurac kaj se dagaja med člani koalicije?!

Vsak, najbolj pa Janša, ve, da je Erjavec bil dežurni kučanovski jastreb in gardian tekovin Kompartije v Janševi vladi, katerega temeljna naloga je bila paziti, da Janša ne bi odpravil katere izmed ključnih tekovinskih ureditev, in recimo to, da ne bi vlada manjkala na komunajzer pasjih procesijah zla vsako leto v lažgošah raznoraznih. Kahel je tudi vlada in on je vedno bil na pasjih procesijah. Kučan pa seveda cvetel od zadovoljstva, saj tudi, ko Kompartija kobajagi formalno ni na poziciji, v bistvu pa potom Kahlna je, se zgodi volja Kompartijina in Kučanova. Janši pa poln želodec kisline. Na Kučanovo veselej.

Ko je Janša pokazal, da je enak zločinec kot kučanovska falanga na čelu z Lukšičašenkom in Ehjavcem, pa sprejel ultra antinarodno zločinsko pokojninsko reketarsko-sužnjelastniško ureditev, je Ehjavec seveda bil z Janšo zadovoljen, čim je pa Janša hotel demontirati en sam košček kučanovskega državnokapitalističnega imperija, je Ehjavec zagnal vik in krik, da so to "ideološke teme".

Ampak, jebiga, itak je brezvezna vsaka debata, koalicija ultrakomnista Erjavca, katerega definicija levičahjev je, da so levičahji tisti, ki so za pahtizane vsi drugi so pa desničahji n ali neolibehalci, pove vse. Koalicija njegove komunajzer OpusDesus z Janšo oz Janševo SDS je tako ali tako blasfemija, ki se ne bi smela zgoditi. To je tako nenačelna koalicija, da jo bolj nenačelne bit ne more. To je tako nagravžna koalicija, da jo bolj nagravžne ne more biti.
To je možno samo v Sloveniji.

Link

Ni komentarjev: