petek, 15. februar 2013

2009181 - o možnostih romunskega, češkega, egiptovskega, ruskega... scenarija

Dokler en sam slovenski državljan, pa magari ti, orgazmira, ker komunistični beštiji tudi dandanes uspeva sjebati dovolj umov, da je situacija nenehna pat poziija, pa sledom tega "uspeha" Kučan lahko s kote Slašćićarna organizira in koordinira enkrat puckovanje, drugič romanje pred noge Zokiju na Magistrat in trenirkovanje, tretjič virantovanje, bomo pač v vedno globlji pizdi.

Sicer pa, moj post je odkrito povedano bil mišljen resda tudi kot mnenje, da bi glede na obnašanje rdeče fašistične mafijsko-reketarske rentarskoplenilske kamarilje Slovenci morali voliti, kot sem napisal, bolj kot to pa sem hotel opomniti, da rdeči talibani, ki se jim tak slinasto-neučakano fukotoži po oblasti, brez katere si življenja sploh ne znajo predstavljati, kajti svojih reketov brez oblasti seveda ne morejo potom ugrabljene države zasegati, v takem primeru utegnejo zdrkniti v totalni terorizem in bomo zares fasali državljansko vojno. 

Z nekaj več kot dvajsetletnim časovnim zamikom se nam v letu 2013 ali 2014 lahko pripeti romunski Božič 1989. Ker mo lustracijo takrat pometli pod preprogo, je ultimativno krvavordeče zlo vmes pridobilo toliko moči, da nam bo danes zakuhalo državljanko vojno. Bravo mi! Grejt sakses!

Jaz še vedno nekak po wishfulthinkersko sanjam, da bo naša "državljanska vojna" bolj podobna češkim dogodkom, ko so na enem trgu zborovali pomladni žametni revolucionarji, na drugem pa kompartija imela svojo orgijo, kjer je sanjala o "vodilni vlogi KpČSR in malo manj podobno romunskim dogodkom, ni pa to glih 100% zazihrano, da je vsak drug scenarij nemogoč. Kdo ve kam bo duh spizdil, ko ga spustijo iz flaškona, nje.

Lahko se nam zgodi tudi kakšen egiptovski scenarij, recimo. Nekega slovenskega Jelcina, ki bi slovenski komunistični beštiji dal jasno pokazati, da aktjobrskorevolucionarne štale ne bo pustil ponoviti, nimamo, kakor tudi nimamo ekvivalenta Bjelova doma pa tudi topov najbrž na ulicah ne bo. 

Škoda, da slovenska mati ni znala vzgojiti tudi kaksnega Barisa Jeljcina, kajti komunistična beštija zlorablja ravno to verovanje, da pri nas jeljcinovanje ni možno. In de facto ni! Pa bi bilo fino, da jim nekdo na kakršenkoli način da vedeti, da njihova sla po oblasti ni vredna totalnega propada cele nacije in države. 

Lepo je, da Slovenci navkljub barbara rovom nismo do sedaj niti jeljcinovali niti čaušeskizirali, ni pa lepo, da komunistične fašistične beštije to lepo lastnost volje seštetega kolektiviteta slovenskega ljudstva arogantno in brez sramu zlorabljajo in izzivajo tako nevarna stanja. 

In zakaj tako neodgovorno izzivajo, v imenu česa nujnega že? Kakšna že sila se jim godi? 

Jahh, zato, ker zasledujejo miloševičevsko bestialno kumunajzerfašistično logiko, ki se glasi: "Srb lahko živi samo v državi, ki ji vladajo Srbi", oz. "Slovenski komunist oz "levi" slovenski fašistek lahko diha in živi [in zasega svoje bestialne rekete] izključno v državi, ki ji vlada komunist-fašist oz komunistofašistična slovenska t.i. "levica" oz komnistifašistična nasilnouravnilovska reketarska doktrina". 

In če jim vsega tega po napotkih falange N571-H572 in agitpropa Kompartije tj. "levice", pohlevno ne izvolijo nategnjeni in zaslepljeni volivci, niti s pomočjo mobiliziranih trenirkarjev, oz če jim sljašćićarskega Zokija ne potrdi parlament, bo komunistofašistična beštija magari toliko časa netila špetirje in ulicotacala, da ja nekak zaneti državljansko vojno. 

Kar naprej tako slovenska "levica", čaka vas in nas grejt sakses, nje! Sam, jaz nisem prepričan, da bodo tokrat komnistofašisti-teroristi zmagali oz "zmagali" tak kot v barbarinih rovih.

Link

Ni komentarjev: