nedelja, 10. februar 2013

2001572 - kakšen recept bi lahko ubrali mediji za finančno uspešnost

[Gustl]
> [Dudek]
> Najprej si napisal, da je obstoj časopisa odvisen od znanja jezika lastnikov, potem pišeš o nakupnih navadah bralcev. Odloči se, od čega je odvisen obstoj Financ. Jaz stavim na finančno uspešnost.

Tudi naši lastniki. Razumem pa, da je marsikomu pri nas težko razumet, da je medij lahko zgolj podjetje, ki naj bi lastniki nosilo nek donos na kapital.

Meni ni! Pa ipak vidim, da ko berem Financial Times, prebrem vse od prve do zadnje črke in nikjer ne naletim na škodoželjnost in neobjektivnost in šarlatanstvo in gnoj psevdonovinarske bede. Torej se da delovati za deanr a iapk biti normalne.

Ko pa berem naše medije oz naše karbe in drmarkeše, vidim eno samo škodoželjnost, malicioznost, bolezen, gnoj, kugo, strup, smrad, podtikanja, naimgovanja.... In veš kaj? Zdaj se tudi uradno ne čudim več. Prvak večne opozicije, ki je trenutno spet po slučaju na poziciji in spet pod baražnim ognjem, razodene, da se v slovenske medije steče 200 do 500 milijonov naordu ukradenega lopovskega mafijskega denarja, ki ga ke usmerjajo pajdaške tovarišijske tolpe. A slavna Praprotnikvoa in Klemotova KaPeKa™ ništa! In kaj se zogdi? Nič! Slovenski medijo so tiho, ali pa kvečjemu jezno sikajo naprej še bolj strupeno, ker so užaljeni, da jih je dezauviral.

Tak da, jebeš ti tezo, da morajo mediji kobajagi pisati Kučanu všečno, da bi zadovoljili bralce in s tem lastniku zrihtali dobiček. Beden izgovor. Probajo naj pisati kot FT, morda ipak uspe in dobiček in normalnost.

PS
V gimnaziji smo imeli eno otročjo foro, da smo kakšno rajcig pupiko fprašali "Čuj, a veš kakšna je razlika med spermo in jogurtom?", Ko bi pupika mislila, da je hitro skontala, pa pohitela zanikalno izstreliti: "Ne, nea vem, pametnjakovič, a mi ti lahko razodeneš!", je sledil šah-mat v formi "Čuj, probaj kdaj tudi jogurt, pupika!"

Link

Ni komentarjev: