četrtek, 7. februar 2013

1997187 - kaj imajo Virant & co. skupnega s Hitlerjem

Kovač o Gregorju Virantu (In večini slovenskih političnih hinavcev, pretežno nazisocialistično zadojenih)...:

Ker se je glavni predvolilni slogan DL glasil »Ne levo, ne desno. Modro naprej«

...razgalja, da slovenski demagoški partitokratski papki, niso bili originalni, ko so "nagruntali" svojo sluzasto demagogijo pihanja "zmernih sredinskih" pasatov na razbolele dušice tisočletja tlačenega naroda.

Zakaj? Zato, ker je pred njimi vse to že davno, spontano pogruntal nek drug hinavc in prevarant, njihov somišljenik in tovariš po orožju vse do napada na presfetli CCCP - tovariš Adolf Hitler:

Adolf Hitler and other proponents officially portrayed Nazism as being neither left- nor right-wing, but syncretic.[22][23] Hitler in Mein Kampf directly attacked both left-wing and right-wing politics in Germany.
He claimed that true socialism does not repudiate private property unlike the claims of Marxism, and stated that the "Marxians have stolen the term and confused its meaning" and "Communism is not socialism. Marxism is not socialism. Hitler also frequentlly reminded his party ideologists that Lenin openly stated Soviet system was new form of state capitalism and did not even once used term socialism. That in Hitler's opinion was by purpose...

Slovenski patetični polizobraženci, ki jim niti doktorski nazivi ne pomagajo k originalnosti, v 70 letih niso uspeli nasanjati nič bolj originalnega od hitlerijansko-goebelsovske demagogije in larpurlartizma, ki je svoj ekstremizem in fašistoidnost skušal prodajati tako, da se je narodu dobrikal in mu mazal oči z bebavimi trditvami, da so Hitler, nazisocializem in rasistični antisemitizem in hitlerijanstvo sredinska politika. 

Hitler vsaj ni šel tako daleč, da bi svoj šovinizem in ksenofobijo skušal maskirati v nekšen materterezni nazi-interes oz. višji smoter, ki naj bi opravičeval davčno in prispevkovno reketiranje in diskriminacijo taistega naroda in kartelno-podmizno divjanje posvečencev, temveč je odkrito govoril, da je njegov socializem edini tapravi in da njegova NSDAP ni ne leva ne desna temveč predvsem za Nemce, Nemčijo in nemško arijsko raso v škodo vseh drugih, saj da njim pripada "Nemški Življenjski Prostor", pa eto preprosto po naravi zadev in božji volji morajo izvesti "Drang nach Osten", zato je svoji ideologiji, doktrini in stranki rekel nazi-socailistična.

Naši komunajzer-mafijski papki, pa furajo demagogijo na izobrazbeno-znanstveni ravni šlosarskih gozdnih filozofov, ki računa s total debilnim narodom, ki naj nasede, da Kučan in Virant in Kresalova in DL in Desus in SLS in čisto vsi derivati kompartije razen Janše so zmerni in sredinski. Niso originalni, jebiga, Dolfe jih je prehitel že davno.

Link

Ni komentarjev: