torek, 5. februar 2013

1994047 - oQI23IDCN0948R o komunističnem načrtnem produciranju "notranjih sovražnikov"

Tale citat iz knjige Angele Vode, Skriti spomin, je nekoc prilepil Denac, pa ga bom se jaz, v upanju, da so se ljudje, ki znajo prepoznavati ze videne vzorce:

Naslednji dogodek mi je dal misliti. Ko sta Črtomir Nagode in Aleš Bebler razpravljala o organizaciji in nalogah odporniškega gibanja, to je Osvobodilne fronte, je Bebler poudaril:" Pripravljeni moramo biti tudi na boj z belo gardo." Nagode je prepričano dejal:"Morda pa ne bo potrebno, če bomo znali v gibanje zajeti ves narod." Nakar je Bebler pojasnil stališče OF (komunistov) do vprašanja bele garde:" Bela garda mora biti, ker jo potrebujemo. Če je ne bodo ustvarili klerikalci, jo bomo morali organizirati sami."
To mi je nekoč omenil sam Nagode, ki je spoznal, da so komunisti potrebovali belo in tudi plavo gardo, da bi lahko uničili vse, ki se niso uklonili njihovi nadvladi. Šlo je tudi za prevzem oblasti, kjer ne sme biti komunistom nihče na poti, ki bi mislil s svojo glavo, pa tudi korita niso hoteli z nikomer deliti.

Ce jih ni, se jih pa naredi. Danes se "beli gardi" pravi "janseviki", "neoliberalci", "klerikajzarji" in kar je se teh komunisticnih ljudomrznih oznacb, ki pozenejo kri po zilah vsakemu yugonostalgiku, ki se do danes ni v zivljenju napredoval dlje od sesalnega refleksa.

kucani, bucarji, stanovniki in druga partijska sodrga, ki jo pokonci drzijo repeti, pierazziji, novinarji in drugi partijski sodelavci, so tihi davitelji Slovenije; ce bi Slovenija, ne le kot papirnata drzava, temvec tudi kot ideja, zares zazivela, bi vsi nasteti pristali na margini druzbe, kjer je omenjenim komunisticnim psom tudi mesto. S tem se niso hoteli sprijazniti, ze osamosvojitev so zavirali, dokler je bilo mozno. Nazadnje pa so uvideli, da osamosvojitev za njih sploh ni taka katastrofa, saj ze od nekdaj obvladujejo mass media - uvideli so, da presvercati/ohraniti yugomentaliteto in yugoprivilegije s pomocjo stroja, ki jim je na voljo in s pomocjo drzavljanov, ki imajo od 70 letne ideoloske indoktrinacije vec kot zadovoljivo vcepljen strah pred vrednotami Zahoda, sploh ni tezko.

Uspelo jim je v celoti.

Ce se kdaj izvlecemo iz tega dreka, bi bil vesel uvedbe in izvedbe smrtne kazni za zgoraj nastete komuniste (in se kaksne, ki sem jih po nemarnem izpustil). Naklepno pahniti 2 milijona ljudi v bedo pac ni prometni prekrsek, temvec narodno izdajstvo epskih proporcev, z namenom ohranjanja najsebicnejsih mafijskih interesov.

Link

Ni komentarjev: