nedelja, 24. februar 2013

2021653 - Janševa kolaboracija s komunisti

[gsavli]
ma tudi SDS je že orenk usmrajena, JJeva negativna selekcija je tam naredila svoje.

Ma, glavno, da v komunajzarskih strankah ni negativne selekcije. Nje? Slovenija lahko mirno spi. Naša svetla bodočnost je zagarantirana kakorhitro komunistični beštiji uspe prevrat pa eto "končno" tote Janševe odrinejo v opozicijo. To nam bosta spet tekli med in mleko, nje.

Velezločinci in državljanov ter nacije veleizdajalci iz SDS in NSI so v veselje komunistični beštiji, skupaj z ultramegavelezločinci in ultramegaveleizdajalci iz komunajzer strank PS, SD, Desus, DLGV in SLS vzakonili ultrakomunstično antinarodno suženjsko-kumunajzergulagovsko pokojninsko zakonodajo, ki bo poslej dolga desetletja ugonabljala in sistematično pavperizirala slovenski narod. 

In takrat je vam komunajzarom Janša bil kul. Meni, recimo, ni! Slednje naj obvezno gre v zapisnik!

Zato bi ta združeni zločinski podjem komunajzer spak in Janševih spak, vam komunjaram moral biti največji dosežek Janševe vlade v prid komunajzer beštiji in proti svobodi in blaginji in celo eksistenci slovenskih državljanov.

A, kot sem že tu na forumu napovedal, ste arogantne komunajzer spake že pozabile na to Janševo darilo vam in vašemu reketarsko-rentarskemu zlu in se že norčujete iz "dosežkov" Janševe vlade. Prav mu je pizdeku zagamanemu! Prav mu je, saj je v krucialnem aspektu skupaj z vami kumunajzer fritzli storil silo svojemu ljudstvu! Zaradi tega ga skupaj s kučanovskimi spakami čaka neusmiljena sodba zgodovine!

A, bogami, z Lune je s prostimi okami razvidno, da zdaj sledi utrditev in poglobitev kumunajzer zla. Brez Janše i bogami, če ostane tudi žnjim, saj je očitno, da se Janševi andrejisštajerske super lepo ujamejo s kučanovskimi zločinci, ko je treba sprejeti zakonodajo za še globlje zasužnjenje, pavperizacijo in totaluravnilovko nacije v enaki bedi.

Sledi nova, še bolj reketarska, še bolj diskriminatorna in še bolj aparthaidska davčna zakonodaja, ki bo do konca počistila še zadnje nastavke in ostanke srednjega razreda in vse Slovence pahnila še globlje v blato komunajzer totaluravnilovke v enaki bedi.
Pa potem sledi isto s prispevki.
Pa boljševiško rdečetalibanska delovna zakonodaja naštimana na državne uslužbence. Ki naj sodniško doživljenskost razširi na vse sinekurce in sinekurice v JS.
Pa poglobitev državnega planskega tovarišijskega kolhozništva in nacietatokapitalizma, beri nacisocializma!
In tako v tem stilu, potonili nas bodo še globlje v Neosocializem. NeoNaziSocializem!

Bravo! Grejt sakses! Spet boste gagali, da smo dobili "Neki novega"! Kučanovi komunisti so kobajagi "neki novega"! "Nova" "Levica"! Kakšen neverjeten surpriz. Blagor Sloveniji! Nje! Hehe.

Link

Ni komentarjev: