nedelja, 24. februar 2013

2022255 - Nemci ukinjajo financiranje neonacistov, pri nas pa...

[yuTel]
Tudi naš državni zbor mi moral začeti z akcijo prepovedi vseh strank-derivatov nekdanjih komunistov! (glede na v EU našete zavržene nedemokratične režime)

Bravo maestro! Same sentiments here.

PS:
Čakam dan, ko bodo Finance objavile novico: "Po nalogu Ustavnega sodišča, ki ima moč ustavnega določila, država Slovenija ustavila financiranje vseh derivatov in reciklatov Kompartije in drugih političnih ekstremnih skupin, ki sebe rade imenujejo "slovenska levica", zaradi zločinske plenilske in mafijske idelogije in programov, ter zaradi ekstremno reketarskih in lopovskih idej, ter nedvoumno zlodejskih ekspropriacijsko-reketarskih in kartelno-mafijskih namenov, ki jih odkrito izražajo in aspirirajo, kar je vse skupaj večplastno in v več smereh in aspektih neposredno protiustavno in proti svobodi in blaginji naroda.

"Gre za ekstremno antinarodno delovanje, za fašistične in mafijske prakse in namene, skupine same so pa tipične teroristične in nedemokratične tvorbe, ki ne le odkrito napovedujejo, da bodo narod ropale, temveč je preiskava pokazala, da že 22@45 izvajajo zločinske plenilske antinarodne podjeme. 

Zadeve so šle tako daleč, da se je tem tolpam uspelo dokopati vseh atributov, po taistih tolpah, že davnega leta 1945 ugrabljene države pa so vzakonili številne tehnike in metode ropanja in reketiranja naroda. Skratka, gre za narodovi svobodi in demokraciji zelo nevarne pojave, skupine in orgnaizacije" , je še na koncu pristavil portparol slovenskega Ustavnega sodišča, kot poroča osrednji slovenski poslovni dnevnik Finance.

Nekdanji lider komunistične partije Slovenije, Milan Kučan je s svoje priljubljene kote po imenu "Sljašćićarna" podal naslednjo izjavo: "Po mojem je položaj rešljiv, saj, če prav razumem, Ustavno sodišče slovenski "levici" pripisuje te lastnosti zaradi domnemvnih povezav z menoj. Pripravljen sem podpisati bjanko zamrznitev mojega statusa, ki ga sme gospa Bratuškova realizirati tisti trenutek, ko bo formirana "leva vlada". Ekspert za specialne oblike reketiranja s pomočjo pozicije moči ugrabljene države, zlasti za metodo "Donacja a la Saraorce o provansal", Don Srpokladivario Zoki, ki je sedel takoj ob Kučanu, ni izjavil ničesar, je pa kameram namenil svoj nasmeh Channel No 5, v ljubljanskeih kuloarjih znan, kot nasmeh butastega teleta, ko zagleda pisana štalska vrata.

Link

Ni komentarjev: