sreda, 6. februar 2013

1994708 - recenzija kolumne "Kdo je Slovence naučil krasti?" Simone Toplak

Običajni mehanizmi zmanjševanja teh tveganj ne delujejo, še vedno pa se delamo, da ja. Ko slišim »z javnim razpisom bi bilo drugače«, se mi zmegli, ker vem, kako se javni razpis zlorablja. Ko slišim, da se da z javnim razpisom imenovati nepolitične kadre, se mi zmegli, ker vem, da to ne pomaga. Da gre za preslepitev, za krajo, za institucionalizirano korupcijo....

...Ko slišim, da ti Simona rečeš, da se leta 1994 ni kradlo, se mi zmegli, kar vem, da to ni res.

...Ko vidim, da nimaš poguma stopiti iz škatle in končno dati ad acta zablodo, da smo mi normalna, z normalnimi državami primerljiva država, pa eto še kar nekaj primerjaš, se mi zmegli, ker vem, da nismo normalni, saj komunistična đamahirija, v kateri v zakonih rula komunistični vzakonjen sistematičen državni reket in v kateri se komunistične nomenkalture mastijo na nezasluženih rentah in sinekurah, vred s totimi tvojimi "pomočmi", ne more biti normalna.

Ko berem, da se slepiš, da je "Slovence nekdo šele po letu 1994 naučil krasti" se mi zmegli, ker vem, da eni in isti Slovenci sistematično kradejo že 22@45™. Zmegli se mi, ker aludiraš, da se v Sloveniji pred letom 1994 ni kradlo. Kobajagi pred tem Slovenci nismo znali krasti in nismo kradli.

E pa ne bo držalo, draga moja Simona.

Slovenci, ki sistematično kradejo na veliko, so pričeli krasti že davnega leta 1946, ko so izvedli masovno krajo oz ekspropriacijsko fašistično krajo enako oni Hitlerjevi izvedeni nad Judi, le da so pri nas "judje" bili vsi, ki so se drznili posedovati več kot proletarec. Proletarec je pa po zamislih komunistofašistov smel posedovati le stare cunje in par še bolj starih posod. kasneje so jim dopuščali uporabljati, ma ne tudi posedovati, še kak beden državni bivak.

Potem so nadaljevali krasti na tisoče načinov in od leta 1946 do leta 1991 nikdar niso nehali izumljati nove in nove načine kako krasti: na tak način so povsem elimnirali srednji in zgornji razred, vodilni nomenkalturniki, torej glavni lopovi, so zato, kot surogat, sami sebe postavili v rolo nadklase, ki med vladanjem ljucvu uživa raznorazne gradove, luksuzne ladje, Brione, palače, lux hotele itd. Vse to je bilo kobajagi državno, država pa kobajagi od vseh. V resnici so benefite uživali Oni™ The lopovi - nomenkalturni vojščaki Komaprtije, država je pa bila in je še danes v ujentištvu pri njih. Skratka, slabo zakamuflirana kraja!

 
Ko vidim, da si se odločila spregledati, ne eno, temveč celo vrsto velekraj po velikosti vse po vrsti kandidati za krajo dveh ali treh tisočletij, se mi zmegli, kajti...

...Leta 1992 so izvedli kar nekaj velekraj. 

Prvič tisto, ko so delavce iz takoimenovanega "socializma" prevekslali v kapitalizem s prazno pokojninsko blagajno, čeprav ravno takrat naj bi prvi sploh smeli pričeti črpati kar so kontrobuirali. Kar so pa kontribuirlai ej bilo umetno nizko in se je vedelo, da je treba večino premoženja nameniti korekciji. A se ni! Velekraja! med prevekslavanjem so preslikali tudi plače. A to je sploh posebna zgodba in še nikoli neovrednotena velekraja!

Drugič tako, da so vse premoženje, ki so ga prej de facto ekspropriativno preko netržnih, umetnih, dekretnih bedno nizkih mezd lopovsko zasegli delavcem, dali v skupnoskledo za krajo svoji nomenklaturi, da ga privilegirano in prednostno pokradejo preko dirigirane lopovske prihvatizacije.

Tretjič tako, da so ustanovili bypass NLB, ki ni ogljufala samo Hrvate in Bošnjake, temveč tudi Slovence.

Četrtič tako, da so preko lopovske NLB in podobnih kolhozov denar de facto selili iz davkoplačevalčevih žepov v žepe lopovskih mercatorjev in njihovih menđerov, mur, telekomov....

Petič tako, da so s pomočjo diskriminatornih brutalno progresivnih davkov vsiljenih izključno na prihodke iz dela, rajo sistematično pavperizirali, uravnavali v enaki bedi, dobesedno ropali in denar selili v kobajagi državno skupnoskledo od tam pa v žepe posvečenih zemonskih klanov. Velekraja! Brutalna velekraja! Brutalnih velelopovov!

Šestič tako, da so taistim odvisno zaposlenim in privat podjetjem vsilili neokapičene obvezne prispevke, ki so spričo dejstva, da se za večji del zaseženega ne dobi nič oz ne dobi fer value v zmeno, bili in so še vedno navadni mafijski reketi. Čisti lopovluk! Fakin brutalna in ogabna velekraja!

Sedmič zato, ker so v pokojninske zakone vgradili sistematično nižanje benefitov ob že omenjenih naokapičenih prispevkih. Ki so bili rastli in še bodo, skupna masa izplačanega pa se z vakio novo iteracijo lopovskega zakona niža, nazadnje drastično!

Osmič zato, ker so že davno potom uvdeb dodatnega zavarovanja preko posvečenih lopovskih zavarovlanic kratkomalo 25% znižali zdravstvene benefite in narod prisili, da jih dodatno plačuje. Vse, tudi tiste, ki so jim preko neokapičenih reketov že zasegli tudi po 100-kratnik povprečne obvezne kontribucije.

Devetič zato, ker so na cesntem programu pokradli 5 milijard (Dve celo uradno priznali!), potem pa že brutalno preobdavčen naord dodatno prikrito obdavčili preko vinjet, cestnin, imenuj ta harač kakor te volja. Poudarjam - že brutalno preobdavčen narod!

Desetič tako, da so z najnovejšim pokojninskim zakonom vsakemu kontributorju ukradli dodatnih 100 tisoč EUR v povprečju.

Enajstič zato, ker so s taistim zakonom, kot v edini državi na svetu, ljudem podaljšali trpljenje oz nedostopnost njihovih privarčevanih sredstev za 8 let v povprečju, one, ki imajo srečo, da imajo zaposlitev pa prislili dodatno kontribuirati 72 kontribucij, ter ji prikrajšali za enako toliko mesečnih rent. Čista brutalna kraja!

( Na tej točki želim znova poudariti, da mi nismo normalna država, kot recimo Švedska in Nemčija: Zakaj? Zato, ker tudi te dve državi imata za izplačilo pokojninske mesečne rente v idealnem projektiranem znesku, eni rečejo v "polnem" znesku, uporabljen izračun ob predpostavki dela do 65 leta starosti, ma v obeh omenjenih državah lahko gre človek v pokoj tudi pri recimo 50 letu starosti, normalno seveda da z nižjo mesečno rento. Logično! Naši boljševistični-mafijski fašistični velelopovi pa preprečili kakršnokoli izplačilo do leta starosti 65. Skratka državo smo spremenili v komunisitični gulag v katerem uradno morate delati do 65, pa četudi dela po letu starosti 50 ne dobite niti s pomočjo čarobne palice. In ader wordz, država vas prisili biti na državni bedni socialni pomoči, a vaš prihranjeni denar ždi nedostopen vam the kontributorju! Da o nadkapičnih znsekih brutalno odvzetih brez podlaeg niti ne govorimo! Tudi to je velelopovluk kakršnega na celem svetu ni najti v še eni sami deželi!)

Skratka, draga Simona, kradejo, plenijo, reketirajo, podmizijp nekateri Slovenci že 22@45 in so se namerili krasti še 1000 let in pri tem zlorabljati atribute ugrabljene države. Čedalje bolj in vedno več. To smo vidlei ob sprejemu pokojninske "reforme".

PS
Ko je komunistični klavec in velelepov Tito nekega dne, ko je že uvedel in utrdil svojo krvavo strahovlado, obiskal svojo teto v Sloveniji, ga je ta menda preprosta kmečka ženica fprašala: "Čuj Jožek, kje si ti zdaj, da imaš tak lepe obleke in klobuk in da te toliko enih ljudi spremlja". Komunistična beštija Broz je menda odvrnil takole: "Sem pri komunistih teta". Ona ga menda ni najbolje razumela, je pa slišala besedo komunist, pa mu je pohitela svetovati: "Jožek, bejž si stran od teh komunistof, ako oni prideju na oblast, veš Jožek, oni nam bojo fse pobrali. To so ene barabe in lopovi, sama kradljiva golazen, Jožek, tega nikdar ne pozabi!"

Link

Ni komentarjev: