torek, 5. februar 2013

1993341 - anatomija bedarije s hrvaškimi vlogami LB

[jani639]
ne lasži.. izhajali smo iz izhodišča da vsak svoj drek požre... in je to bilo zapisano v tisti pogodbi o razpadu juge!

Ne sanjaj. To na tak način kot po wishfulthinkersko interpretiraš ti, ni nikjer napisano. Če bi bilo, potem "našim genijalcem" ne bi bilo prišlo na misel ustanavljat naivni lopovski bančni bypass. Ki je funkcioniral oz se kobajagi izide samo v glavah taistih "genijalcev" in tebi podobnih naivnežev, ki verjamete v obstoj takih dogovorov in popirjev. 

Točno se ve kaj je dogovorjeno, da čaka na izid sukcesije in kaj naj vsak sam prevzame. Recimo pokojnine za JLA uslužbence so bile tako dogovorjene. Enako, po enakem kopitu, kot z Nemčijo in Avstrijo, btw, naj gre v zapisnik. 

In kaj smo mi naredili? Tudi to smo po enakem lopovskem vzorcu sjebali. In tudi topogledno nas na koncu balade spet čaka bruseljsko sodišče in plačila oz vračanje uzurpiranega vred s stroški in obrestmi. Grejt sakses! 

Ve se tudi kaj so sebično, v stilu malih vaških prevarantov sanjali raznorazni balkosi, vred s slovenskimi "genijalci". Vsak tak papak je imel svoja mala vaškokokošarska lopovska naziranja, seveda, ma koder za podlago ni podpisanih meddržavnih pogodb, je naziranj lahko kolikor hočeš, pa niso vredna niti pol pizde mrzle vode.

Na meddržavni ravni se zadeve očitno lahko razvozlavajo in razrešujejo tudi po nekaj desetletij, številni primarni upravičenci celo umrejo in če je to bil cilj NAZI-soc lopovskih "genijalcev", potem so vsaj v tem zavlačevanju eto "uspeli". 

Problem je, da na koncu balade pride na mizo za plačilo račun večji od miljarde. A to je zdaj toti grejt sakses "slovenskih genijalcef"? Ma, nabijem jaz vse te genijalce na kurac s tovrstnimi njihovimi "zmagamI" in "uspehi"! Vse tovrstne orgije idiotov so ena sama revija slovenskega zagovedanega nazi-idiotizma. In te vrste idiotov se v nas očitno tre kot črvov na kadavrih v vročem juliju poginulih živali. Sami "genijalci". Auuuu! Pa kdo vzgoji vso to umsko bedo, jebentiboga?!

Če bi oni, ki so povsem nepotrebno nervozno brisali evidence in oni, ki so se domislili primitivno prozornega naivnega lopovskega bančnega bypassa in oni, ki so zdaj spisali hitlerijanskim antijudovskim ekspropriativnim podobne zakone o odvzemu dela pokojnine JLA uslužbencem res vsi bili genijalci in bi našli magari pravne luknje v zakonih in standardih EU, potem bi naši državni blagajni vsi te upravičenci lahko pljunili pod okno. Drži? Drži!

A glej ga hudiča, ena za drugim, kot domine padajo vse te grandiozne "genijalne" zamisli naših provincialnih zagovedanih umov. Mi davkoplačevalci pa plačujemo, plačujemo, plačujemo... vedno nove orgije naših "genijalnih" zagovedancev. Ajde, sikter pri sebi doma iz lastne denarnice tako egotriparsko gemblati, mamico vam jebem idioti zagovedani roftarski! Ne iz mojega žepa to početi!

A na začetku je bilo možno odkorakati s simpatičnih 150 mio razpotegnjenih na več let izplačil: Da se jih sproti večkratno zasluži na taistem hrvaškem bančnem trgu. In če bi takrat plačali varčevalcem in tožili podjetja in ostali delovati na Hrvaškem, bi še na ziljon področjih namesto za balkanske vaške kurje tatove obveljali za zaupanja najbolj vredne sosede Hrvaške, bili bi ostali zveličavni Pošteni Slovenci z velikim P od spredaj, kot je v hrvaškem javnem mnenju bilo veljalo do usodnega junija 1991, pa bi naše koristi oz. kar fakin otipljivi total-gospodarski profiti že do tega trenutka bili večdesetmiljardni in večstomiljardni v roku naslednjih par sto let. Tako bo pa ravno obratno. Razjezi se slovenski zagovedani um na Rvate pa odseče svojim sodržavljanom kurac. Auuu! Kako umno!

Izkazalo se bo, da so neki roftarski nazi-naspidani redneckovsko zagovedani idioti, povsem brez pravnega temelja in basolutno brez trohice modrosti, opletali z državljanovim po koprivah, ter na tak način izživljali svoje nizke lopovske in nazi strasti. na račun denarnic nas ostalih!

Ka ti jaz ven kere vse so lahko te nizke strasti, morebiti celo nekšne čisto fakin osebne agende oz patetične privat strasti npr. zato, ker so jim dalmatinski galebi nekoč napičili babo, alpa so jih BBB ali pa Torcida kdaj pretepli na tekmi v Zg ali Splitu, al kaj tacega. Plačali bomo pa davkoplačevalci Republike Slovenije. Deja fakin vu!

Zakaj državni organi The Organi zdaj ne poiščejo te naše "genijalce" in jih tožilci ne postavijo pred sodišče zaradi veleškode narejene državi in naciji? Mamico jim jebem idiotsko škodljivsko!

Link

Ni komentarjev: