ponedeljek, 4. februar 2013

1991917 - drobne razlike med Kidričem in ĐejPidijem

[nagolici]
No, Jože P.Damijan kaj bi storili vi? Najlažje je samo pametovati.

On bi vse enako, kot je hotel tovariš Kidrič, ko je predstavil svoj ekspoze za prvo komunistično petoletko, le proizvodna sredstva on ipak dopušča posedovati tudi drugim. Skratka, nekšen rahlo moderniziran rdečesrpokladivarski aranžerskoekonomski taliban, ki je selektivno liberaliziran. Ne v korist odvisno zaposlenih, seveda! Kar je večina slovenskih državljanov.

A mejk nou mistejk, na veliko žalost ljudstva Janša in njegovi andreji s Štajerske niso glede tega nič kaj bolj daleč od đejpidijef. To se je jasno videlo ob vzakonitvi ultrakomunističnega fašisto-reketarsko-plenilskega fevdalnega protinarodnega pokojninskega režima. 

In ogabnemu skupnemu slinjenju vseh naših partitokratov o kobajagi nujnosti omejevanja referendumov, oz narodove neposredne demokracije. Jebiga, narod jih moti pri izvajanju njihovih zločinskih protinarodnih zlodel. Razumljivo! Zagovornikom in podpornikom te sprijene fašistične aspiracije niti na misl ne pride pomisliti, da je kaj narobe s predlogi fašistične partitikratske kamarilje Slovenistana. Ne vprašajo se ali bi glede tega kazalo kaj spremeniti, recimo odstraniti vso sedanjo politiko, da se narodu ni treba od lastnih politikov braniti z referendumi? Jok! Oni bi raje narodu prepovedali obrambo. Edino mu preostalo obrambo!

In đejpidiji Slovenistana sodelujejo mirno v vsej tej orgiji fašistov, tak, da jokcajo in krilijo z ročičkami, ter točijo medvedje solze, češ, jojte, jojte, toti narod je nemogoč, ker se kobajagi "reformam" oz. fašističnim kumunajzer ukrepom po robu postavlja z referendumi. 

Ker za narod nihče od politikov in "stroke" Slovenistana ne druka. Nihče! Zlasti ne đejpidiji!

Ampak družno sprejemajo antinarodne banke-kobajagi-sanacijske, pokojninske in podobne roparske režime. Nekaj takega, kot če bi policija proti nameram posiljevalcev ukrepala, ne bognedaj s preprečitvijo namere posiljevalcev, temveč tako, da naciljani žrtvi posilstva zveže roke, primerno razširi in v pozo na gotovs zveže noge ter ji zamaši usta, da se kriki ne slišijo. Eto natančno to je omejevanje referendumov!

Đejpidi bi recimo z dekretom določil, da se davki na delo znižajo, ma da neto ostane enak. Auuu! Kako neponovljivo izvirno in novo. hehe. Z drugim besedami, on bi z dekretom določil znižanje bruto plač. Ni sicer jasno kako. Najbrž bi Po sovjetsko sprejel "Prikaz centraljnova prezidija" o nižanju bruto plač, da bi kumunajzer planska državnokapitalistična ekonomija bila kobajagi zgodba o uspehu. Ma progresijo bi pa ipak pustil. Da se bognedaj ne izgubijo efekti totaluravnilovke v enaki bedi, nje!

On bi razbremenjeval še naprej samo in izključno t.i. "gocpodarcvo", ki je, kot vemo, večinsko v rokah rdečih pajdaških kartelnikov oz rdečebaronskih tajkunov in države. Država pa v ujetništvu pri taisti tovarišiji. Se vam svetlika komu bi to koristilo in kdo bi bil še naprej diskriminatorno davko-reketarsko zlorabljan? Spet! Kontinuiteta! Pri as vsi skrbijo za kontinuiteto. Zlasti đejpidiji!

Link

Ni komentarjev: