torek, 5. februar 2013

1993590 - vloga KPK pri primeru NPU in danes

[readers]
A ni zanimiva ta teorije zarote, ki je v primeru Katarine Kresal ni bilo, takrat je Klemenčič opravil 'super neodvisno in strokovno nalogo', SDS je KK torpedirala, a danes gre za vrhunsko teorijo zarote. Ki mimogrede, pospravlja le tiste, ki ne znajo pojasniti premoženja in so povezani z državnimi posli. #opranoglavci

Manipuliraš. Za Janšo še ne vemo kaj bo na koncu, za Kresalovo se pa točno ve kaj je bilo narobe. Dokumenti pogodb so neizprosni. Pri čemer se strinjam, da še za Kresalovo pravno še ni konec. Pupika je namreč tožila KPK. A za KPK jaz ne bi dal v ogenj niti starega zarjavelega bicikla, kaj šele svojo roko.

Opranoglavec si ti, ker slepo verjameš KPK. Katera je s čim že zaslužila tvoje slepo zaupanje?

In še nekaj si spregledal. Sploh ni relevantna tvoja temeljna teza, češ, ko so Klemo, Praprotnik et kapeka consortes rušili NjihovoSvojo™ Katarino je "janševskim opranoglavcem" bilo kul, zaj, ko pa rušijo Janšo se pa bunijo.

To je tako, kot če bi rekel, da ko je Fritzl posiljeval svojo hčerko je bilo kul, zaj ko pa vašo, se pa bunite.

Boli kurac Janšo, da je Kučan dal rušiti Katarino, da se losa neprijentih kontaminiranih pasjejebcev in predvsem razgaljeno nesposobnega Pahorja, da bi naredil plac za novega rdečega prestolonaslednika Zokija.

Alpa da sedaj ruši oz zamrzuje Zokija, da bi naredil plac za Lukšičašenka.

Kučan se lahko gre svoje kompartijsko-incestne sljašćićarske igrice v svoji fritzlovski kleti s svojimi polpismenimi pasjejebnimi puleni kolikor se hoče, to mu ne bo priigralo pravice, da malo balansira s sjebavanjem Janše, ker je predvsem on vedno v napoto Kučanovim NovimObrazom™. A razumeš ti to, opranoglavec? Seveda ne, to je za tvojo kapaciteto preveč.

Link

Ni komentarjev: