ponedeljek, 25. februar 2013

2023645 - rahli popravki članke "Če bi lahko izbirali kraj rojstva" Nataše Koražija

Mi se medtem ukvarjamo z notranjepolitičnimi izzivi,

...oz s prevratništvom komunističnih tolp

izgubami bank,

...oz z ropom v bankah večkrat izvedenim s strani komunističnih tolp

podkapitaliziranostjo podjetij in plačevanjem računov za nacionalni interes,

...Kar je posledica 22@45(TM) divjanja komunističnih plenilskih tolp, zlasti tega iz recentnih 22 let

čeprav zdaj ne na način, da bi zares kaj spremenili.

...kar je interes komunističnih tolp, ki se že 22@45(TM) srdito prizadeva, da se ne bi kaj spremenilo in kakšna od komunajzer prvin v zakonih in ureditvi odstranila.

In z novimi ukrepi za izboljšanje poslovnega okolja. To je ob naših nadpovprečnih talentih skoraj podpovprečno. Cvetijo predvsem talenti, ki zmanjšujejo srečo: ksenofobija, homofobija, šovinizem kratkih kril in kratkega spomina ter strah pred podjetništvom in kapitalom; vse, kar nas vleče v revščino in provincializem.

...kar je vse posledica zakonov in ureditev, ki so jih vzakonile komunistične tolpe, ki promovirajo plenjenje, rentarstvo in reketarjenje v škodo dela, saj je prihodek iz dela, kot edini v sistemu davkov, penaliziran z drakonskimi davki v absurdno visokih procentih in povrhu vsega dodatno začinjen z ultraboljševiško plenilsko-reketarsko uravnilovko plebsa v enaki bedi potom reketov v formi neokapičenih prispevkov.

Komunistične tolpe levih fašistov zaradi interesov lastnega fritzlovskega izolacionizma promovirajo ksenofobijo, šovinizem in nacisocializem, ter sovraštvo do privatne kapitalistične poslovne inicijative, saj se poveličuje izključno državni monoteistični komunistični kapitalizem, v katerem je vse v lasti in pod. nadzorom fašistoboljševistične države, ki ugrabljena ždi v gulagu komunističnih tolp, ki so jo ugrabili davnega letla 1945, skratka, je v njihovih rokah, skratka oni insistirajo na enem samem kapitalistu - njih kot kolektivističnem kapitalistu, ki sistematično pavperizira in zlorablja celo nacijo v korist komunistične nomenklature..

In. ader wordz, Slovenec sreče, svobode in napredka ne bo videl dokler so in ćarđ komunistične tolpe, ki jih Slovenec, kot edini na celem svetu ni steral v pizdo materino leta 1991, ko s to počele normalne nacije.

Ravno nasprotno, Slovenc je glup ko kurac, ravnokar spet fata zalet, da znova nasede na prozorno in minimalni inteligenci na ravni glist žaljivi preprosti podvali kučanovske komunistične zalege. Že mu pripravljajo nekšno novo Kučanovo avšo, Slovenček pa že preverja, če še zna z ritnicami ploskati svojim komunističnim rabljem, da bo polno pripravljen zaploskati, ko mu pokveka iz Murgelj s kote Šljašćićarna razodene, da je "Nova komunistična avša prava izbira in kredibilna kandidatka".

Link

Ni komentarjev: