ponedeljek, 4. februar 2013

1992226 - zakaj Hrvaška sodi v EU

[jezdec666]
Mene zanima, če si cenjeni avtor (ali kdo drug?) upa napovedati, ali lahko do 2015 končno vidimo bankrot Grčije? Kaj pa razpad EU območja? Še podvprašanje je, ali je sploh smiselno, da v EU sprejmemo Hrvaško, ki je v podobno podrtem stanju kot Grčija in bo samo še pripomogla k čudnemu vzdušju v EU, če bo sploh prišla not.

Ehhh, če je v EU total podrta in ultrakomunistična đamahirija Slovenija, potem Hrvaška vsekakor spada v EU. A bogami tudi EU ni to za kar se deklarira, nje™.

PS

Paradoks je sicer, da bi Hrvatom bilo bolje, da namesto vstopa v EU poskusijo uresničiti "grožnjo" njihove desnice, da bodo prosili ZDA, da jim dajo status Portorika, nakar bi čez nekaj časa postali nova zvezna država ZDA.

Če bi slednje bilo tudi res uresničljivo in ne le mokre sanje oz račun brez krčmarja hrvaških evroskeptikov, gagajočih vzdolž vektorja "naljuti se čoban na selo pa odseče sebi kurac", bi izpadlo, da zlobna in natinarodna politkamarilja Slovenije, ki sicer maliciozno poskuša preprečiti vstop Hrvatov v EU in maksimalno zlorabiti in izsiliti Hrvate, valda zato, ker se eni edino tako lahko prikažejo za boljše od Hrvatov, Hrvatom v bistvu bolj pomaga, kot bi si sami sploh kdaj uspeli pomagati. Še en paradoks.

Moj brat, ki že od pamtiveka živi v EU je meni nekoč rekel, da se bi Slovenija morala nenehno pretvarjati, da želi v EU, hkrati pa nenehno skrbeti, da ne izpolnjuje vsega potrebnega. In tako večno živeti v preddverju EU z nekšnim posebnim statusom. Hehe, junouvothimiiinz. Morebiti bo s Hrvati po naši zaslugi točno tako. Kdor ima nas za sosede, sovražnikov ne potrebuje.

Link

Ni komentarjev: