nedelja, 1. december 2013

2282643 - kako bi lahko sestavili naslednjo KPK

Cerar: Odstop vodstva KPK kaže, da je Slovenija v krempljih koruptivnih lobijev

Jap. Slovenija je v krempljih koruptivnih lobijev, koruptivni lobiji so pa v krempljih Kompartije. KPK je pa v službi Kompartije. Kos je pa falangist-praetorianec Kompartije. Cerar je pa proteže in UradniRazlagalec® KompartijineResnice™ DečkoSpotencialom®. Za kompartijo®.
Kar trenutno dogaja je pa še ena najnovejša KompartijinaNovaFarsa®.

P: Slovenijo lahko rešita samo dva dejavnika:

1) Ozaveščen in korektno obveščen volivec.
2) Elitna združena policijsko-tožilska-sodna ustanova za vsiljevanje zakonov na specialni začasni misiji, ki je pandan tiste slavne enote Nedotakljivih® Eliota Nessa. In ki po zaključitvi specialne misije za sabo pusti ustrezne naslednike, ki sproti fpržunijo tolpe hijen, ki ropajo državljanom iz državne blagajne.

Skupina Antaćblz naj bo sestavljena tako, da v njej ni nikakršnih bognedaj kosof in podobnih kompartijskih vojščakov, rdečih partijinih hrastavih tožilcev in rdečih partijinih sodnikov, pardon, predvsem sodnic, seveda.

Vodi jo naj Troika sestavljena iz: angleškega sodnika, ameriškega javnega tožilca, in ameriškega FBI eksperta, podprta od nemškega policijskega poveljnika, ter avstrijskega analitika/forenzika materialnih dokazov. Ta ekipa naj izbere ekipo sodnikov iz tujine, ekipo tožilcev iz tujine in ekipo policistov iz cele EU, vključno z našimi.

Pooblastila jim naj dajo prava, plače jim naj dajo vrhunske, zaščito jim naj dajo maksimalno... pa...

...pa....

...pa...

...pa vudri po tolpah Slovenistana.

Koliko časa bi trajalo? Po začetni akciji zbiranja dokazov in analizi še cca 1 mesec, da se aretira vse bandite in cca 1 leto, da se jih po obsodbi pravnomočno trajno fpržuni.

Vmes takoj paralelno privatizirajmo tak, da državno premoženje za začetek prenesemo v sklad, ki preide v privat last državljanov, vsa sedanja od kompartije nastavljena tolparska vodstva do tretje ravni meneđmenta globoko dobijo odpoved s ponudbo, da v istih podjetjih "delajo v svoji stroki na ustreznem delovnem mestu, de". Da ne bi bilo kakih tožb, kanede. Pa da ne ugonobimo njihovih družin, ki večinoma nimajo pojma, da jim je atek lopovčina pa ekcellence.

Isti skupini dodelimo še en specialen oddelek, kateremu dodelimo nadzor na izvajanjem vseh nakupov iz državne blagajne. Sproti naj zaprejo vse bandite, ki bi radi mutivodili podmizno v svojo korist in korist svojih klientelistilnih bratovščin in črnih fondov kompatrijinih tolp, pardon frakcij, pardon, eee...kako, da kažem, eee... "levih" strank.

V roku, dok si reko keks, bo že samo s privatizacijo odpihnjeno 70% korupcije, z nadzorom nad nakupi pa še preostalih 29%. Ta skupina bo potem lahko v pogojih, ko tekoče korupcije prakitčno skoraj ni več, imela to udobje, da se posveti lovljenju tolp in banditov iz preteklih lopovksih dejanj, ter sankcioniranju njihovih lopovščin vred z nekaj uspehov v vračanju penezof iz tujine v državno blagajno in zasegom protipravno pridobljenega premoženja.

Namesto za reševanje tolparskih izgubarskih factor in podobnih bank, raje teh par sto milijonov namenimo za financiranje dela te skupine Nedotakljivih. Namesto reševanja izgubarskih državnih kolhozov in podeljevanja šenk penezof njihovimsvojim, pa tiste milijarde raje namenimo za štiri zadeve:

1) Spremembo volivnega sistema, ki eliminira kumunajzer prednost.
2) Ozaveščanje/informiranje/izobraževanje volivcev.
3) Nagrado volivcem za prihod na prve svobodne volitve, da se končno abstinente dobi na volitve, da se izjasnijo.
4) Lustracijo komunajzer strank sukcesork zločinske kompartije, skratka, za eliminacijo kučanovskih tolp z naslednjih volitev.

How about this one: Kdor pride na volitve, na licu mesta dobi vavčer tiskan na svoje ime za 1000 EUR, kdor pa ne pride sledi globa 1000 EUR zaradi nevestnega ravnanja s svobodo tretjih in svobodo svojcev in predvsem svobodo in usodo lastnih otrok za katere so odgovorni. Slednje je kaznivo že po sedanjih zakonih.

Raje totih 1,7 milijard šenkajmo kot nagrado in enkratno denarno pomoč ljucvu, kot pa nadaljevati to, kar je Pahor in kar danes rdeča mojškra svoji tolpi šenkujeta nekajkrat po 1,7 miljarde , pa so lovšeti furali merđote za 200 jurjev, imeli vile v Monacu, si grmadili miljonske kupčke po raznoraznih eksotičnih destinacijah, tu so pa cuzali na vsake toliko po par meljončkov za kobajagi pomoči potrebno gocpodarcko sirotinjo. V zahvalo pa financirali fevde rdečih v športu.

Auuu, mater vam jebem lopovsko arogantno komunistično - Lovše je vam sirotinja, hehe, inženir v Krki in inženir pri Akrapoviču so pa vam BogatiPrešičiMedDelouci®, ki jim je taista pahorjansko-mojškrasta-kučanovska tolpa odredila, da se jim ima abcigati 60% njihovega prihodka, povečini v formi neupravičenih diskriminatornih davkov in celo odkritih reketov, za katere se vnaprej ve, da se ne bo nič dobilo v zameno,.... naši superhikovski tovariši pač jemljejo bandi bogati delouski da lahko dajejo finančno šibkim državljanom - potrebnežem med lovšeti in rigelniki! Eto, za začetek, v prvem koraku,odpravimo take absurde, pa bo že malo bolje.

Tistih jurja za prihod na volitve je sicer in vulgarno in perverzno, priznam, ma bodimo duhoviti pa štejmo to kot enkratno vrnjen, od naroda poprej izropan znesek, ki ga duhovito tretirjamo kot pomoč vestnim slovenskim družinam, pomoč v hudih časih, da enkrat za spremembo dobijo oni in ne vedno taiste rdeče tolpe. Težko li je?!

Link

Ni komentarjev: