sreda, 18. december 2013

2295811 - komentar kolumne "Tudi strice streljajo, mar ne?" Dejana Steinbucha

V torek so ga aretirali, v sredo obsodili in v četrtek ustrelili. No, v petek je državna televizija ljudstvu razkrila še nekaj grehov, ki so jih v četrtek pozabili omeniti.

Tu imamo odgovor zakaj komunistična tolpa rožlja z uvedbo "demokratičnega" "socializma".

Na kurac jim gre, ker oni Janše niso mogli v torek aretirati, v sredo na "poštenem sodišču obsoditi s pomočjo posrednij dokazov", v četrtek pa ustreliti, z wrap-up petkom, ko DrkMiheljak v rdečem tabloidu Dnevnik razkrije še nekaj grehov, ki so jih v četrtek pozabili omeniti, DrkMarkeš pa v sobodo v sobotni prilogi drugega kompartijinega tabloida vsemu skupaj da še znancveno razlago oz podlago, hehe in s tem zaključi proces "demokratičnega" fojbiranja, ki je čisto drugačno od tistega, ki ga je Simo Dubajić izvajal tam v kočevskih fojbah.

V "socializmu" je bilo fojbiranje nedemokratično, v "demokratičnem" socializmu, bo pa seveda "demokratično", za kar bodo skrbeli budni družbenopolitični delouci iz Dela, "zaskrbljeni" nogomenti arbitri iz KaPeKa, pa potem prevzele afeže hrastave tožilke za enkratno uporabo in piko na i postavile justifikatorke - komsomolske odcvetele sodnice.

In justifikacijski wrap-up raki čistilci, raznorazni drkmiheljaki, drkmarkeši in drksprijofci, seveda. No polej bodo pa tovariši repeti vse skupaj "znancveno", torej kotstrokakottakšna®, to vse skupaj vmestili v kontekst®. Kontekst® polpreteklepreteklosti®.

Demokratćki® je nujen, je dijalektika® kot takšna, de, če hočemo imeti efikasnosoctvo®, ki sodi in eksekutira efikasno®. Nje? De?

PS
Ker se je Dejan posvetil pojavu brutalne fašisto-komunistične eksekucije kot antidemokratičnega ekscesa, je očem ostala skrita neka druga resnica.

Skrita reasnica je, da je komunistični demkratćkoscialistićki zločinec in klavec iz rukovocva KPSK demkratćkosocjalistićke ljucke republike, striček Džang Song Taek, celo svoje življenje posvetil gojenju ultrasprijene kompartijske beštije, rdečega bullterijera s čekani brušenimi na srpokladifcih, ki jo je na lastnem dvorišču gojil v umsko moten brutalen klavski stroj in fujtral s krvavim mesom na bogato papriciranim z zelo ostro korejsko papriko, da beštiji ja dovolj pomuti in zatemni um, ter, da je beštijo že ničkolikokrat z verige osebno odpel pa strastno šuntal, da naj zakolje politične neistomišljenike ali pa zgolj domnevne politične neistomišljenike klike oz klana na vrhu KP Severne Koreje, nakar je njega zločinsko življenje k violentnemu koncu pripeljala baš taista beštije. Logično!

Nelogično je le, da je stirc Đang, ne vem temeljem česa, sanjal, da on sam nikdar ne more postati žrtev krvožejne beštije, ki jo je pomagal ustvariti. Haha!

To je pri komunjarah kar stalnica. Oni iz nekega razloga nenehno verjamejo, da bo njihova gorela do jutra in da oni sami nikdar ne bodo žrtve beštije. Na, pa se jim zgodi Otok Goli! Na, pa se jim zgodi to s stricom Đangom.

No, ja, V Nemčiji in na Češkem, Slovaškem, Madžarskem,...itd, njihova res ni gorela do jutra! V Sloveniji resda še gori, ma ne vem, če bo baš do jutra, saj smo v Sloveniji še vedno sredi komunistične noči in je do jutra še kar nekaj časa.

Slišal sem, da te rdeče sveče vse imajo problem s kemičnim procesom t.i. "čaušeskizacije", ki jih na koncu, če se ta proces v sveči sproži in odvije, brez izjeme ugasne vse. Če so lastniki teh rdečih sveč neprevidni pa terajo inat do konca, tak kot stric Nicolae, recimo. Nje? De?

Ta komunistična aroganca in ta zajeban kemični proces, ki tli v rdeči sveči, je edino upanje slovenskega ljucva. Mislem to, da bi tota stekla kompartijska beštija na koncu zaklala lastne kreatorje.

Če je narod patološko pohlevniziran in strahopeten, pač ima na voljo samo pohlevno čakanje na naravno smrt klavcev - vzgojiteljev kompartijske sprijene klike, ali pa, da krvožejna beštija, ki jo kompartija uporablja za klanje in opresijo ljudstva, zakolje sprijence vzgojitelje te beštije.

Oz, če povzamem stari eskimski haiku: "Nimaš jajc in trde cure - potem si dober samo za lizat!" Tako to je v naravi, jebatga!

PPS
Medtem, ko seveda tudi sam insistiram, da je "strice" - beri, slovensko kompartijsko udbaško kamariljo, treba obsoditi na ignoriranje s strani medijev, ipak moram pripomniti, da se je Dejan ustrelil v koleno, ko je naivno dodal na koncu kolumne, namiujoč valda, da bi tudi to lahko bila potencialna pot rešitve za nas.

Če bi vsaj rekel, da je, tak, kot to velja v Nemčiji za naciste in komuniste, treba z zakonom kriminalizirati vsako medijsko omenjanje oz proliferacijo izjav in sporočil komunistofašistične tolpe, bi se Dejan s tem za silo "izvadio". Objaviš mnenje Kučana podano na koti Ušljašćićarna - mrš fpržun za 10 let! Objaviš gaganje komunistične drhali v Ulažgošah - sikter fpržun za 10 let. Pa da vidimo kdo bo izvajal kompartijski agitprop!

Še lepše bi bilo, če bi Dejan dal remark, da na dovolj dolgo dobo strice čaka čaušeskizacija in to je edina rešitev pri družbah kakršna je naša, ki leta 1991 ni imela jajc za lustracijo, 23 let pa ji ni dovolj, da na volitvah najde pot iz pekla odvisnosti od pohlevnosti do komunističnega pekla.

Link

Ni komentarjev: