četrtek, 19. december 2013

2296521 - kako demokratični socialist sprejme novico, da je "neoliberalni" Lek najboljši delodajalec

To ne more biti! Ne more Tujec™ biti boljši od Našega™.
To je propaganda od CIA, MI5, Gestapo in Vatikana™.

Proglasitev tujca za najboljšega, so dosegli s pomočjo izdaje s strani ve se koga - kolaborantskih domobranceljnov, saj se ve, da je portal Mojedelo.com odkupila neka avstrijska družba, ki jo imajo v lasti stare avstroogrske sile, preko njih dalje pa tretji rajh, ki je zdaj že četrti, če ni cleo peti, ki se bi rade polastile naše Luke Koper, naših železnic, Krke in druge družinske srebrnine, kot pravilno ugotavljata tovariš Keber in Pirjevec, ki sta domoljuba, ne pa tako, kot vi.

Ne bi se čudil, da je v ozadju Janša, saj se ve, da njegov brat ima neke firme v Avstriji on pa ima kliniko v Avstraliji, ki mu jo je tujec zgradil za nagrado, ker je izdal Slovenijo, saj smo bili skoraj Švica do leta 2004, potem je pa največji in poslej tudi edini komunist Janša iz treh najboljših Kučanovih komunistov naredo vse tri slovenske tajkune in dal Kučanovim najboljšim komunistom kredite brez zavarovanja. YTo ej naredil namenoma, da uniči Kučanove najboljše stvaritve in poštene komuniste, ki so bili malo neprevidni in nasedli Janši, ker so mislili, da delajo dobro za Slovenijo.

In je država namesto da postane Švica, zdrknila za 157 mest v družbo ljudožerskih afriških vukojebin. No ksreči bo zdaj Alenka vse to za Janšo popravila, saj mu je dokazla, da znamo, pa bomo vse te naše odlične može nekdaj in spet najboljše Kučanove komuniste uspeli ohraniti in vrniti na pravo pot, de.

Vi novinarji Financ ste pa ena navadna peta kolona, ki Tujcu™ pomaga polastiti se naše srebrnine™.
Tu na vašem Forumu je leglo beloušk, kolaboracije in domobrancva in izdaje tujcu. In neoliberalcov.
Sedaj mi bojo belouške spet dale tisoč minusov, a naj kar, kmalu jih bomo polovili, pisanje tu na forumu pa dovolili samo poštenim ljudem, pa bom tudi jaz imel same pluse.

Ni čuden saj se ve čigav je časopis Finance.
Ve se, da ste vi Skandinavci vsi kvizlingi, de.

Tako kot ste leta 1942 prisegli Nemcem tako zdaj prisegate portalu Mojedelo.com, torej Avstrijcem, torej Nemcem torej Tretjemu rajhu, ki je zdaj siguren že četrti, če ni že peti.
Kakšen neki .com, jebenti, to je .at oz ve se, da je to v resnici .rh (Rajh, Oesterrajh)

Vi belouške™ domobranceljske pač vedno naredite enako, ko pride do tega, da je treba reči, da je Krka najboljša, kar je edino res, saj so včeraj na TV pokazali, da Krka našemu zdravstvu prodaja generično zdravilo z enako učinkovino za pritisk najdražje izmed vseh dobaviteljev, kar samo po sebi pove, da je Krka najboljša. In da nekatera zdravila prodaja po 10 krat višji ceni, kot jih prodaja v tujini. Kar pomeni, da je tu v Sloveniji Krka 10 krat boljša, oz prerosto desetkrat najboljša od tujcov.

Oni dan so v neki kontaktni oddaji na radiju povedali, da Krka več niti ne odgovarja ljudem na prijave za razpisana delovna mesta. Logično! Ker je tak naval! Ker so najboljši! Zato so morali nehati odgovarjati iskalcem zaposlitve, saj jih je preprosto preveč, saj vsi hočejo delati v Krki in nihče v Leku, de. Raje so za manjše plačilo pri Domaćem™, kot pa da se, tak, kot vi novinarji Financ, ki ste navadni Plačanci™ prodajo za prgišče evrov in nekajstoeur več na mesec Tujcu™.

A, ne, ne, vam domobranceljnem, ki se še vedno klanjate Tujcu™, torej Švicarju Von Novartisu, torej Nemcu, neeee, vam to ni dovolj, vi se sklicujete na ugotovitve in neke zlagane, oz nameštene ankete vaših bratov iz pete kolone na portalu Mojedelo.com, pičkic, ki so se prodali tujcu, torej Avstrijcu torej Nemcu, torej Hitlerju, torej CII in vatikanu™.

Sram vas je lahko, a nič ne skrbite, mi itak vemo kdo je najboljši, samo, da boste vedli, kmalu bomo spet imeli demokratćki® in udbo in SDK in takrat boste vsi vi aretirani in boste delali in razbijali kamen, to vam pa že sedaj povem. De.

Ko je bil Tito in UDBA in SDK se niste upali in da veste spet bo tako.

Link

Ni komentarjev: