petek, 20. december 2013

2297135 - kako trdne so levičarske želje po spremembah

Vi prokomunistični pepeki ste za ta namen nekoristni in neuporabni.

Vam bo Kučka zdaj, kot ziljonkrat do sedaj, podtaknil Solidarnošć s komunističnim jastrebom Pirjevcem v roli novoobraznega novega rešitelja in z manifestom DemokratičnegaSocializma®, kot kobajagi novo zmagovalno paradigmo proti Janši in njegovim "neoliberalnim tujim nalogodavcem, ki se hočejo polastiti naše svete naciinteresne družinske srebrnine", in evo vas že podpirate isto tolpo in isto doktrino naprej.

Isto tolpo, ki vas ropa od leta 1945 dalje in vam je ravnokar, ne enkrat, ne dvakrat, temveč kar trikrat zapored uprizorila kar dva megaropa plus vas je še povrhu razlastila potom "radiranja podrejenih". Auuu! Ampak, jebiga, vedno lahko naredite svoj klasičen denial in si pričnete dotajčevati, da je za vse v bistvu kriv Janša in ne bognedaj kučanovska mojškra in kučanovska plenilska boljševiška tolpa.

Nekoč boste že malo posumili, da ste friti, le, da se boste šli svoj veliki kolektivni denial in lindasindromski mazohizem, tako strastno, da se boste spet po forumih, bufetih, zidancah in privat zabavah sprenevedali, češ, "kje pa kdo vidi komuniste in boljševizem" in to pa to.

Pa vse tiste, ki bi utegnili opozoriti, da pri vseh kučanovoh tolpah gre za komunistično boljševiško tolpo zavezano ekspropriaciji in reketu, boste hiteli dijagnosticirati shozofrenijo in duševno motenost, češ, da so Kučanove tolpe vendarle demokrati oz eni taki benigni levonasredinci in to.

Vi boste zanikali in zanikali, in zanikali, vse dokler vam Kučkina tolpa ne zarine kurca v anus in vam odkrito reče, "dost je zajebancije, ja mi smo komunisti in to je komunistična država in boli nas kurac, kaj si vi ali svet o tem mislite". Vse do takrat boste vi gagali, da Kučana in njegove plenilske tolpe ni. In da ni komunističnega plenjenja, čeprav vam arogantno čeznočno radirajo lastnino.

Btw, v zapisnik naj gre, da so samo totalni bebci lahko kupovali delnice udbokolhozov v udbokomunistični đamahiriji. Jaz niti delnice njabolj rigidno popteno konzervativno vodenega svetovnega sklada ne bi kupil na komunistični borzi v komunistični fašistični vukojebini, če bi ta tam kotirala, bebci pa gredo kupiti popirje udbokolhoza v udbkomunistofašistični đamahiriji. In kaj so bebci pričakovali? Pošteno udeležbo na premoženju in dobičkih? Transaprenco? Na komunistični borzi? Ki jo vodi rdeča nizkovejevka? V komunistični đamahiriji?! Halooo!

Če Kučka za povrhu usput izvede še ene dva, vam vedno simpatična opičja prevalja po sceni, tak, da bo uredil, da Janši višje sodišče potrdi sodbo, pa ko se ta pritoži v Bruselj, evo spet vse gre nazaj na višje sodišče, pa potem ta odredi naj se vse izvede Jovo na novo na prvi stopnji, boste že javno kolektivno orgazmirali od ugodja in enega samega užitka spričo Janševe mizerije in trpljenja.

Medem, ko boste vi orgazmirali opiti od sreče in privoščljovosti do sovraženega vam Janše, (Kako priročno, da obstaja, sicer si bi ga Kučka za vas moral kar izmiliti, de, hehe) bo Kučka dokončal uvedbo Demokratćkega®, pa novo UDBO in novo OZNO in novi SDK in NNNNNLB in novo totalno razlastitev.

Ko se vi zbudite, se vam bo najbrž precej bolj svetlikalo, da ste fkurcu, ma, vi ste svetovno čudo, vi si tega niti takrat ne boste priznali. Tolažili se boste kolektivno, da je v USA še huje, ter se po bufetih in discipliniranih forumih čudili, kakor ponavadi: "Pa kje te nesramni neoliberalni Američani vidijo komuniste in boljševizem, zase se naj brigajo!".

In si medsebojno v hermetično zaprti severnokoreizirani Komunistični Ljucki Republiki Sloveniji dopovedovali, da ne rabite vi dopusta v kapitalističnem svetu, vi se najbolje počutite na poletnih delovnih akcijah in delovskih piknikih ob Kolpi, de.

Ko pa čez nekaj časa uspete v Krškem narediti jedrsko bombo, boste lahko ustaški Hrvaški zagrozili zaradi piranskega zaliva, nacistični Avstrijji pa zaradi Koroške, USA pa poslali noto, da si naj nikar ne drzne rušiti slovensko komunistično ljucko republiko, ker jim boste z jedrsko bombo sesuli Vatikan. Trst je pa itak naš, nje, de. Auuuuu!

Link

Ni komentarjev: